νομιζω μπαινει σιγουρα...γυρναει η πλεξουδα αναποδα και ολα κομπλε.πρεπει ομως να το κατεχει και ο μαστορας!
νομιζω μπαινει σιγουρα...γυρναει η πλεξουδα αναποδα και ολα κομπλε.πρεπει ομως να το κατεχει και ο μαστορας!
To ιδιο ακριβος καναμε στον M-sak περυσι . . .
Φεραμε ενα Ε36 328 το ξηλωσε ο αδερφος μου και περασε τα παντα επανω στο δικο του...
Μαλιστα ηταν τοσο τυχερος που ειχε μεχρι και μπλοκε το 328 που φεραμε . . .
Η καλυτερη δουλεια ειναι αυτο που σκεφτεσαι ενα Μ3 απο Γερμανια και θα γινει το
δικο σου σαν μαμα μιας και θα μπουν επανω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
Με το καλο φιλε μου . . .
Οσον αφορα τις τιμες μην φοβασαι ειδικα εδω Θεσσαλονικη ειναι σε λογικα πλαισια . . .
ετσι οπως τα λες ειναι με την μονη διαφορα οτι το αμαξι ειναι απο αγγλια...ειναι γνησιο μ3 τελειως μαμα...κατι που ξεχασα να πω ειναι οτι το καπακι του μοτερ ειχε μια μικρη διαβρωση σε μερικα σημεια.σε τι μπορει να οφειλεται αυτο?
το αμαξι πηγε σημερα στον μηχανικο τελικα για ελεγχο και οχι σε αντιπρωσοπεια...το εψαξε το εβαλε σε διαγνωστικο και για να μην πολυλογω ολα μια χαρα μου ειπε...το μονο παραπτωμα να το πω ετσι ειναι οτι ακουγεται η καδενα λιγο,πραγμα το οποιο ειναι φυσιολογικο μου λεει λογω των χιλιομετρων(140000 χμ)και δεν εχει την αρχικη πιεση λαδιου.βανος και αλλα που με ενδιεφεραν περισσοτερο δουλευουν ρολοι.αυριο θα του πω την τελικη μου αποφαση μιας και εχω στο μυαλο μου και ενα τροπετο που δινει ενας τυπος και ισχυριζεται οτι εχει 58000 χμ!!!ζηταει 7000 με ολα οσα χρειαζονται για την μετατροπη.και εδω ειναι το διλλημα τωρα...αν οντως ισχυουν τα χμ μιλαμε για καινουργιο μοτερακι!αναιβαινει ψηλα ομως το κοστος!ενω το αυτοκινητο το παιρνω με 6500 και πραγματα οπως σαλονι m και look m φευγουν σχετικα ευκολα μιας κι εγω τα εχω αυτα και βγαινουν καποια σπασμενα!καμια γνωμη ρε κοπέλια?
Θεωρω μεγαλο πλεονεκτημα να αγοραζεις ολοκληρο αυτοκινητο! Το οδηγεις το βλεπεις το ακους! Ενω το τροπετο ειναι τροπετο! Επισης θεωρω την τιμη του εξτρα τσιμπημενη!
οντως η καλυτερη λυση ειναι να αγορασεις ολοκληρο το αυτοκινητο μιας και οτι σου χρειαστει υπαρχει πανω σ αυτο!η τιμη του τροπετου ειναι τσιμπημενη αλλα αν ισχυουν τα χμ ισως και να αξιζει τον κοπο!
να σημειωσω οτι στην περιπτωση του τροπετου το αυτοκινητο ειναι ολοκληρο και αν του πω το οκ τοτε θα το κοψει να μου δωσει οτι χρειαζεται.βολτα δεν νομιζω να μπορει να βγει μιας και πρεπει να εχει δωσει σαλονι τιμονι κ.α για ανταλλακτικα.απλα περνει μπροστα!