Κοστος ξερουμε?Γιατι πρεπει να βγαλω και εγω μονο 1 εχω.
Κοστος ξερουμε?Γιατι πρεπει να βγαλω και εγω μονο 1 εχω.
Το κανονικο με τον τηλεχειρισμο εχει 178.Το φωτειζομενο εχει 62 και το πλαστικο 43.
με το φωτειζομενο δεν δουλευει ο συναγερμος ε?γιατι οταν το ανοιγω απο την πορτα χτυπαει συναγερμος.κλεφτες 178.
Και γω 4 ειχα στο ε46. Τα δυο με τηλεχειρισμο, ενα με γκρι καπακι με μεταλλικο το κυριως κλειδι (δεν ανοιγε ντουλαπακι και πορτμπαγκαζ - ειναι για συνεργειο, οδγους κλπ) και ενα μικρο ολο πλαστικο μαυρο (τα ανοιγε ολα και εκκινηση - ειναι το κλειδι οδηγος).
Το Ζ4 εχει 3 κλειδια. 2 με τηλεχειρισμο και ενα μαυρο ολο πλαστικο. Ολα τα κανουν ολα
Εμενα παλι το πλαστικο κλειδι,ειναι κλειδι για παρκαδορους και το μονο που δεν κανει ειναι να ανοιγει το ντουλαπακι!!!
Γιατί το πλαστικό (valet key) σε μένα τα ανοίγει όλα εκτός απο ντουλαπάκι και πορτ μπαγκαζ??
Kai se emena to e36 4 kleidia exei kai to ''plastiko'' (siderenio se emena) dn anigei port paga kai ntoulapaki... kai an den apatomai fotizomeno ebgale sta 36aria kai sta prota 46aria...!!!!!
Γιατι ειναι το κλειδι που δινεις να στο παρκαρουν, στο συνεργειο, κλπ, ωστε να μην εχουν προσβαση στα προσωπικα σου είδη