Κατι ακομα ρε παιδια... σε μαντραδες που βλεπω αγγελιες και γραφουν πχ Μ3 - μετατροπη, δηλαδη αυτοι τι ειναι παρανομοι; Δεν το καταλαβαινω. Πείτε με noobα![]()
Κατι ακομα ρε παιδια... σε μαντραδες που βλεπω αγγελιες και γραφουν πχ Μ3 - μετατροπη, δηλαδη αυτοι τι ειναι παρανομοι; Δεν το καταλαβαινω. Πείτε με noobα![]()
οποιος προλαβε μεχρι το 2009 που αλλαξε ο Στυλιανιδης με υπουργικη αποφαση την νομοθεσια. μετα κανενας δεν μπορει, μεταξυ αυτων κι εγω που εχω ενα αυτοκινητο στο υπογειο εδω και 17 μηνες........
25% σε κυβισμο ΚΑΙ ιπποδυναμη..... ή και στα δυο....
ακομα και να εβγαινε με αυτο τον κινητηρα, αν το αυτοκινητο ηταν για παραδειγμα 1600, δεν μπορεις να το κανεις 3000 κυβικα αν δεν παρεις εγγραφη εγκριση απο το εργοστασιο κατασκευης ή τον επισημο αντιπροσωπο αυτου στην Ελλαδα..... (εκτος απο Subaru kai Toyota, ρε δεν το δινουν με τιποτα, μαντεψτε γιατι)
BILL007 (21-05-15)
BILL007 (21-05-15)
Εμενα δηλαδη που ειναι 2λιτρο, δεν με "πιανει" το +20%
εχει δεκα μερες που ξεκινησα μαζι με φιλο την ολη αυτη γραφειοκρατια για να δηλωσει το μοτερ μιας και ειναι και αυτος παρανομος μετα την μετατροπη που εκανε και θελησα να τον συνοδεψω σε ολη αυτη την ιστορια για να διαπιστωσω και εγω τις απαντησεις που θα επερνε απο γραφειο συγκοινωνιων και κτεο.το μοτερ 2000 και με την μετατροπη στις 3000 παρανομος εδω και εναμιση χρονο παμε στο γραφειο συγκοινωνιων θεσσαλονικης για τις πρωτες ερωτησεις που ειχαμε στο τι χρειαζεται για να δηλωθει.η απαντηση που πηραμε ηταν οτι καταρχην η μετατροπη που θα γινει θα πρεπει το συγκεκριμενο σκαφος να βγαινει και σαν εργοστασιακο με το μοτερ που θελεις να δηλωσεις και η αλλαγη δικαιολογει αποκλιση 20% απο το μοτερ που ηδη υπαρχει στο αυτοκινητο.επισης κανενα αδηλωτο και κανενα παρανομο δεν μπορει να περασει νομιμα κτεο αφου πλεον ολα τα κτεο ειναι ονλαιν με καμερα και βαση με τα λεγομενα ενος πολυ καλου μου φιλου που ειναι και ιδιοκτητης κτεο πλεον η πρωτη κινηση που εχουν εντολη να κανουν ολα τα κτεο ειναι πρωτα εξακριβωση στοιχειων του πλαισιου αυτοκινητου και μετα προχωρα ο ελεγχος αν δεν ειναι πειραγμενο.αυτα ειναι βαση νομου αυτα λεει το γραφειο συγκοινωνιων αυτα λεει το κτεο τωρα αν καποις θελει να κυκλοφορει παρανομος και αν εχει το παραθυρακι να κανει το παρανομο νομιμο αυτο ειναι αλλη ιστορια.και επειδη κανεις δεν θελησε να κανει μετατροπη και να παρκαρει το αμαξι σε ενα γκαραζ και επειδη σχεδον ελαχιστοι ειναι αυτοι που το δηλωνουν μιας και οι περισσοτεροι δεν το μπορουν γτ δεν εχουν το δικαιωμα λογο υπερκυβισμου για μενα δεν αξιζει καν ουτε σαν σκεψη η λυση του παρανομου μοτερ.τα τριλιτρα πλεον η τιμη στην αγορα τους ειναι εξευτελιστικη πουλησε αυτο που εχεις και αν βαλεις και τα λεφτα που θα εδινες για την αλλαγη μοτερ πανε βρες ενα 330 ετοιμο και νομιμο.εκει βεβαια εχουμα αλλα με τελη κυκλοφοριας στα 800+ αλλα για μενα καλυτερα νομιμος με ενα νομιμο ταπεινο 1600 παρα παραμονος με ενα τριλιτρο
BILL007 (21-05-15), chrisgiapz3 (22-05-15), diosak (21-05-15), georggge46 (21-05-15), Vassilis ///M (21-05-15)
Akis 330Ci (21-05-15), BILL007 (21-05-15), compactM3 (21-05-15), diosak (21-05-15), georggge46 (21-05-15), Vassilis ///M (21-05-15)
Το προβλημα με τα αδηλωτα ειναι και το οτι σε σοβαρο ατυχημα η ασφαλεια ΔΕΝ σε καλυπτει.
compactM3 (21-05-15)
εγω ειμαι υπερ των αδηλωτων γιατι αν τα βαλεις κατω ποσα θα πληρωσεις σε τελη κυκλοφοριας για ενα 3λιτρο και υπολογισεις την αξια που εχει το αυτοκινητο αλλα και την μηδενικη μεταπωληση λογω κυβισμου ακομα και αν σε πιασουν και στο κατασχεσουν παλι κερδισμενος θα σαι απο αυτα που θα εχεις γλυτωσει![]()
Παιδιά οι μετατροπές τέλος δεν συμφέρει είσαι παντα μες το άγχος μη σε σταματήσουν πάντα προβλήματα όλο και κάτι δεν θα ταιριάζει. Δεν είναι τα πράγματα όπως παλιά!! Γνώμη μου πάντα φυσικά
BILL007 (21-05-15)