Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 29 από 29

Θέμα: Βήμα διαφορικού.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη δεν θελω να σε μπερδεψω σχετικα με τα μπλοκε,αλλα ουτε και μπορω εδω να σου αναλυσω την κατασκευη του δισκατου σου,θα σου πω μονο το εξης:το ποσοστο εμπλοκης και η ''επιθετικοτητα'' του διαφορικου,καθοριζεται απο τις ραμπες εμπλοκης και απο τον αριθμο και την διαμετρο των δισκων του(friction plates)....Και τα 2 αυτα λοιπον λογω κατασκευης,κανουν το διαφορικο σου 25%.....Αρα για σενα ο μονος τροπος να ανεβεις σε εμπλοκη,ειναι να προσθεσεις δισκακια....το σφιξιμο των ρουλεμαν του διαφορικου σου,το μονο που θα κανει ειναι μαζεψει τα μποσικα(αν υπαρχουν) και να λειτουργει πιο αμεσα το διαφορικο σου στο ''πατα'' του γκαζιου.Δεν μπορει ν'αλλαξει τα χαρακτηριστικα του.Κι αυτο βεβαια εχει και το τιμημα του...πιθανον περισσοτερος θορυβος,βουητο στις υψηλες στροφες και προωρη φθορα των συμπλεκτων του.....

Υ.γ εχω 2 φιλους που εχουν σπασει μικρα καβουκια στον δρομο,ο ενας με 318ις και ο αλλος με 325.....Και τα 2 με σαφως λιγοτερη ροπη απο το δικο σου....Σε σωνει ο πισω αξονας του Ε30 με την σαφως χειροτερη προσφυση και το λιγοτερο βαρος σε σχεση μ'ενα κουπε Ε36.....
    Σε ευχαριστω Μιχάλη!

2. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

Stunt Mike (18-03-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αποφάσισα τελικά να αλλάξω τα υπάρχον πράγματα μιας και δεν βρίσκω έτοιμο κιτ για του ανεβάσω το ποσοστό εμπλοκής του.........και ετσι θα αγοράσω ενα refresh κιτ με το ίδιο ποσοστό 25% και όσο κρατήσει........και φυσικά ενα σινεμπλοκ διαφορικού διοτι αυτό ειναι χάλια! Το βήμα αυτό που εχω με καλύπτει τελικά 3.45 για την χρήση που κανω!

Rides
    1

Προεπιλογή

Και οπως ειπε ο Μιχάλης ο πισω άξονας μου φορτίζει λογω μικρότερου βάρους το διαφορικό με αποτέλεσμα να την γλιτώνω προς το παρόν.......εξάλλου και ύστερα απο ενα σημαντικό ελαφρωμα που εχω κάνει στο αμάξι μου......ειμαι στα 1100 κιλα συνολικό βάρος!

5. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (18-03-15)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μα και το 25% ειναι το καλυτερο για χρηση δρομου και παντιλικια.....Θα σε περιοριζε μονο αν εμπαινες πιστα για αγωνιστικο ντριφτ,ειδικα επειδη ειναι και 1way τα μαμισια δισκατα...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν λίγο πριν φύγω για Αθήνα να αγοράσω το κιτ του διαφορικού, ειπα να ανοίξω το γκρουπάκι να δω σε τι κατάσταση ειναι και ούπς.......βλεπω οτι το γκρουπ εχει ανοιχτεί ξανά και εχει βελτιωθεί σε ποσοστό 60%......και δεν το γνώριζα!!!!!!!!!!!
    Έχουν προσθέσει άλλο ενα σετ δισκάκια και πιο χοντρές ροδέλες.........σημειώνω οτι η κατάσταση των αναλώσιμων ειναι εξαιρετική, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσω στην αγορά των ανταλλακτικών.......δηλαδή το κουμπώνω ξανά και τέλος!

8. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

Stunt Mike (19-03-15), Vassilis ///M (19-03-15)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έχεις φωτό από το ανοιγμένο διαφορικό???

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις φωτό από το ανοιγμένο διαφορικό???
    Ναι εχω αλλα δεν τα καταφέρνω.......

Rides
    1

Προεπιλογή

Και μια φωτο με τα παρελκόμενα.......
    Attached Images Attached Images

12. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

isou (19-03-15), Vassilis ///M (19-03-15)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •