οταν ειχα αλλαξει στην ζετα..αν θυμαμαι η swag εβγαζε και τους 2 τυπους.
Αντρεα ειμαι κοντα στο Μαιντζ ,πριν αλλαξεις την τρομπα δες τα λαδια σου αν εχουν σαπουναδα και την γλυτωσεις.
Βγαλε την ταπα του λαδιου και τον δεικτη και δες.
Αν εισαι τυχερος αλλαξε την τρομπα ευκολο ειναι ,βαλε μια febi και τα λουρια και οδηγησε τοαφου δεις και τα νερα σου.
Το ιδιο μοτερ εχουμε ,ρηγμα ειναι πολυ δυσκολο αλλα να σου εχει περασει τα νερα στη φλατζα παιζει.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Και εδω για να παραδώσεις πινακίδες πρέπει να δηλώσεις θέση πάρκινγκ στην εφορία οχι μόνο στη Γερμανία...Τώρα για το συνεργείο τούρκων ασχολιάστο. Η εργατοώρα στην Γερμανία είναι πολύ ακριβή γι αυτό σου πρότειναν να το αποσύρεις γιατι ξεπερνάει την αξία του η ολη επισκευή.Μπορείς να το φτιάξεις και αν δεις τελικά οτι έχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα φλάτζα κτλ το καλοκαίρι που θα έρθεις Ελλάδα το φτιάχνεις εδω θα σου βγεί πολύ φτηνότερα.
BILL007 (26-01-15)
Aν βαλεις αντλια με μεταλλικα πτερυγια κοιταξε τη να εχει αλουμινενια και οχι μπρουτζινα οπως εχουν οι πιο πολλες aftermarket στην αγορα.
Αν και προσωπικα θα προτιμουσα την εργοστασιακη για πολλους λογους.
Ενας απο αυτους το μεγεθος της περιστρεφομενης μαζας.
Δευτερον μετα απο πιθανη αστοχια του ρουλεμαν δε θες να ξυνουν τον κορμο σου μεταλλικα πτερυγια αλλα αλουμινενια. Το τελευταιο ακουγεται λιγο ακραιο αλλα η δικια μου τρομπα με αφησε απο ρουλεμαν, το οποιο διελυσε και κατεληξαν τα πτερυγια να ξυνουν στον κορμο της μηχανης μου.
Ευτυχως ηταν πλαστικα.
BILL007 (26-01-15), nikos1400 (24-04-15), Vassilis ///M (26-01-15)
"...δε θες να ξυνουν τον κορμο σου μεταλλικα πτερυγια αλλα πλαστικα." επρεπε να γραψω πιο πανω.
Και εμένα το ρουλεμάν χάλασε πιάνο την τροχαλία και πάει πέρα δώθε.
Όπως και να έχει θα το φτιάξω θα διαθέσω τα 250¤ που θέλει για αλλαγή και βλέπουμε, αν όμως έχει μεγαλύτερη ζημιά, τότε μάλλον μια 116 του 2007 θα πάρει την θέση της.
Τελικά το αμάξι φτιάχτηκε με κόστος 300¤, πήγα σε άλλο συνεργείο ποιο αξιόπιστο, μου είπε ότι δεν έχει πάθει κάτι η μηχανή, ο χρόνος θα δείξει?
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και πάνω από όλα τα παιδιά που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν εδώ στη Γερμανία.
GiorgosT (03-02-15), katsaraios (30-01-15), nikos valvetronic (30-01-15)