katsaraios (29-12-14)
το ταβανι μου ειναι στα 5000 οποτε μαλον 4πορτο βρισκεις πιο ευκολα.τα κουπε ξεφευγουν
Ε36 mpack
Τα 318 δεν είχαν κάποια θέματα με το λάδι;
Bill τι έχεις τουρμπίσει? Αν είναι M43 ενδιαφέρομαι για την όλη διαδικασία, οπότε στείλε pm.
Έχω 8κύλινδρο sedan του '01, αλλά δεν το δίνω. Μπορώ να πω όμως πως ο κινητήρας είναι σκυλί! Αν είσαι όντως για κάτι τέτοιο εγώ θα έλεγα να προτιμήσεις τον M43, μιας και οι διαφορές στις επιδόσεις με τον N42 είναι πολύ μικρές, συν του ότι δεν θα έχεις να μπλέκεις με θέματα του VANOS κλπ. Είναι γενικά πολύ αξιόπιστη λύση.
Προσωπικά τα pre-facelift μου αρέσουν περισσότερο (το look αυτό υιοθέτησε και η M3). Αλλά λέγεται πως στο facelift διορθώθηκαν θέματα του σασσί (βλ. cracks κλπ). Αν και αμφιβάλλω αν θα έχεις θέματα σε αυτοκίνητο που δεν πάει πίστα και γενικά δεν έχει ζοριστεί τόσο. Αυτά!
Καλή χρονιά!![]()
Δεν υπάρχει κάτι που είναι "μυστικό" για να υπάρξει pmΕγώ προσωπικά δεν το έχω τουρμπίσει, αν και στο παρελθόν το σκεφτόμουν και το είχα ψάξει σοβαρά το θέμα.
Είναι γνωστό ότι το Μ43 με light turbo ήταν ενα πολύ γνωστό modification. Ξεκίνησε πριν απο πολλά χρόνια και κυκλοφορούν αρκετά αμάξια εκεί έξω φτιαγμένα έτσι 36άρια, 46άρια και Ζ3 γύρω στα 160-170 άλογα.
Τα περισσότερα είναι με το κιτ του Καρρά απο το Άργος (που το έκανε κάποτε) και άλλα με κατασκευές απο άλλους μάστορες.
Τα τελευταία χρόνια έγιναν και κάμποσα project με κομπρέσορες. Ενα μέλος απο εδώ το είχε κάνει στο Ζ3 του με Μ43TU.
Προσωπικά πιστεύω ότι αν κάποιος θέλει μελλοντικά να ανεβάσει άλογα (όχι για extreme κατασκευές) και με σχετικά λογικό κόστος, το Μ43 είναι μονόδρομος στο Ε46 και πάντα μιλώντας για μοτέρ κάτω απο 2000cc.
Eπίσης μια συμβουλή για όποιον σκέφτεται Ε46. Μιλάμε για αυτοκίνητα (τα περισσότερα) πατημένης 12ετίας το λιγότερο.
Το λέω γιατί εμφανίστηκαν πάλι στην αγορά οι παππούδες, οι γιαγιάδες και οι γιατροί που τα είχαν κλεισμένα στα γκαράζ με λιγότερα απο 100.000 στο κοντέρ. Το ίδιο σκηνικό το είδαμε και με τα Ε36 πριν απο 10 χρόνια που τα 280.000 και τα 380.000 γινόντουσαν 80.000 για να πουληθούν
Καλοσυντηρημένο να είναι νομίζω είναι η νο1 προτεραιότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 29-12-14 στις 21:09
A8hnaios (01-01-15), chrisgiapz3 (30-12-14), dark knight (30-12-14), Dimimav (29-12-14), diosak (30-12-14), katsaraios (29-12-14), mark e92 (31-12-14)
το λαμπάκι λαδιού είναι αναμένω γιατί μπορεί να τα έχει παίξει ο αισθητήρας στάθμης λαδιού(κλασικό πρόβλημα) το έχω και εγώ στο δικό μου,ανάβει για 5 δεύτερα και μετά σβήνει όταν βάζεις μπρος το αμάξι.....
BILL007 (29-12-14)
Εχω διαβασει οτι κατι διορθωσανε...δεν ειμαι σιγουρος ομως! Μπορει να ειναι και παπατζες. Σε forum το εχω διαβασει..
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Κώδικας:Η ιστορία του μπεκρή
Α τοσο καλα ...
Για τις αλλες βλαβες που ανεφερα ετσι στα γρηγορα τι γραφουνε ,τι λεγεται στα φορα;
Μπας και βοηθησουν τον υποψηφιο αγοραστη...
Ηερωτηση για τον φιλο που λεει το διαβασε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 29-12-14 στις 20:51
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"