Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 28 από 28

Θέμα: Bmw e36 μετατροπή 328 βοήθεια

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το σασμαν και το μοτερ καθεται ακριβως στην ιδια θεση,ειτε φορας 4κυλινδρο,ειτε 6κυλινδρο....Αν το ψαξεις,θα δεις οτι ειναι ακριβως το ιδιο σασμαν απο 316 εως 325(Getrag 240) και αλλαζει στα 328-Μ3(ZF310)....Δεν χρειαζεται να κανεις καμια πατεντα....Η διαφορα θα επαιζε αν αλλαζες και το διαφορικο με μεγαλο καβουκι....τωρα κρατας το σασμαν σου και ολη την μεταδοση του 4κυλινδρου με το μοτερ του 328 και ολα οκ....Οταν αλλαξεις το διαφορικο με καποιο μεγαλο καβουκι και κρατησεις το getrag σασμαν,εδω θα'μαι να σου πω πως θα το ταιριαξεις,μην αγχωνεσαι...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

aggelosmk2 (25-12-14), BILL007 (25-12-14)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι περιοχη βρισκεστε??Ποιο τουρμπισμενο bmw εχει ο φιλος σου???
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο George36 ninja Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοείτε και το κόστος ειναι ο παράγοντας έτσι. Τα 2500 ειναι πάρα πολλά για τους καιρούς μας..
    Η τιμή αυτή είναι με τα πράματα της μμετατροπής μέσα οχι μόνο εργασία.δεν θα λειπεί ούτε βίδα.στα βγάζει από αμαξι που κινείται και οχι από πλακέτες...και σέρβις μέσα στην τιμή...μόνο το σέρβις κοστιζει 200ε στο 6κυλινδρο...(μπουζι,λάδια,φί τρα,ιμάντες όλα κακαινούργια).
    Στην ουσία τα εργατικά του είναι γύρω στα 800ε...δεν βλέπω πουθενά το πολλά είναι που λέτε .με το κλειδί στο χέρι και σερβις μέσα......(1500ε ΟΛΑ τα πραματα+800ε εργασια+200Ε σέρβις).
    Υ.Γ. όπως βλέπεις αδερφέ οι απορίες-προβληματάκια συνεχίζονται...
    Αφού ο μηχανικός έχει κανει τόσες μμετατροπές που λες γιατι κολλάει σε ττέτοια μικροθεματακια δεν καταλαβαίνω...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

5. The Following 2 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

BILL007 (25-12-14), Stunt Mike (24-12-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Με το κιβώτιο δηλαδή δεν θα έχω πρόβλημα με τις ταχύτητες τις πίσω ? κάθονται όλα στην ίδια θέση?
    Μακάρι να ειναι έτσι να γλιτώσουμε κόπο και χρήμα. Σε ευχαριστώ πολύ ρε stunt mike. Θα σ στείλω πμ σε λίγο

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υ.Γ. όπως βλέπεις αδερφέ οι απορίες-προβληματάκια συνεχίζονται...
    Αφού ο μηχανικός έχει κανει τόσες μμετατροπές που λες γιατι κολλάει σε ττέτοια μικροθεματακια δεν καταλαβαίνω...
    Η αληθεια ειναι οτι και μενα με ξενισε λιγο το γεγονος οτι καποιος δουλευει-ασχολειται σε bmw συνεργειο,αλλα αγνοει βασικες παραμετρους σε μια τετοια μετατροπη......Θεωρησα πιο πιθανο,οτι η μετατροπη γινεται σε μια αποθηκη με φιλους που προσπαθουν να μαθουν μεσα απ'αυτο...Προφανως και δεν εχουν βεβαια ολα τα πραγματα(εδω λειπει ολοκληρη η μεταδοση!),ενω δεν ξερω αν γνωριζουν οτι υπαρχουν κι αλλες διαφορες απο 4κυλινδρο σε 6κυλινδρο και πρεπει ν'αλλαχτουν αυτα τα εξαρτηματα,αλλιως τ'αμαξι θα'ναι τριμπουρδελο ως 328....

8. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (25-12-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι έρχεται, εκτός απο πιο μπροςτα, κ πιο πίσω γτ και η βάση του σασμαν πιάνει απο διαφερετικη υποδοχή, στις ίδιες βίδες στο σασι όμως, αλλά απο άλλο σημείο, οπότε παίρνει κάποιους πόντους.
    Όπως και να χει δεν είμαι λάτρης των..ηλεκτρονικών διαφωνιών. Λύσεις και προτάσεις σίγουρα υπάρχουν και θα προτείνονται.. Και απο τους ειδήμονες. Εγώ άνοιξα αυτο το θέμα για να έχω κ γω κάτι στο μυαλό μ όταν τα υλοποιούμε απο κάποιες ακόμα γνώμες απο παιδιά που φαίνεται πως έχουν ξανάπεράσει τα ίδια. Προφανώς δεν κάνουμε μια μετατροπή καθοδηγουμενοι απ το φόρουμ. Τελοσπαντων Και πάλι ευχαριστώ τα παιδιά που μου απάντησαν, και Χρόνια πολλά.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

PetrosD και στα 36αρια πάνω στο σασμαν ειναι.
    Ο αισθητήρας, ναι. Η άλλη άκρη του δεν ξέρω πού συνδέεται στα 36άρια. Σε εμάς, για παράδειγμα, έρχονται 2 καλώδια μέσα από το ταμπλό και βγαίνουν στην κεντρική κονσόλα. Αυτά, αν τα βραχυκυκλώσεις, ανάβουν τα φώτα της όπισθεν. Σε αυτά συνδέεται ο αισθητήρας. Στα 36άρια, δεν ξέρω ποια καλώδια ανάβουν τα φώτα και από που έρχονται. Αυτό εννοούσα.

Καλή μετατροπή να έχετε και κράτα μας ενήμερους.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι έρχεται, εκτός απο πιο μπροςτα, κ πιο πίσω γτ και η βάση του σασμαν πιάνει απο διαφερετικη υποδοχή, στις ίδιες βίδες στο σασι όμως, αλλά απο άλλο σημείο, οπότε παίρνει κάποιους πόντους.
    Όπως και να χει δεν είμαι λάτρης των..ηλεκτρονικών διαφωνιών. Λύσεις και προτάσεις σίγουρα υπάρχουν και θα προτείνονται.. Και απο τους ειδήμονες. Εγώ άνοιξα αυτο το θέμα για να έχω κ γω κάτι στο μυαλό μ όταν τα υλοποιούμε απο κάποιες ακόμα γνώμες απο παιδιά που φαίνεται πως έχουν ξανάπεράσει τα ίδια. Προφανώς δεν κάνουμε μια μετατροπή καθοδηγουμενοι απ το φόρουμ. Τελοσπαντων Και πάλι ευχαριστώ τα παιδιά που μου απάντησαν, και Χρόνια πολλά.
    Aν το σασμαν και το μοχλικο ειναι απο Ε36 τοτε ειναι το ιδιο ακριβως....Την δικη σου μεταδοση που ειχες πριν δεν την κρατας???Τι ηταν τ'αμαξι πριν???

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP