Καλοταξιδοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοο
A dream οn wheels....
Καλοταξιδοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοο
A dream οn wheels....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yodas : 29-04-10 στις 07:58
fanisk (02-05-10)
Καλοτάξιδο !!!! Πολλά και ασφαλή χλμ, να είσαι γερός να το χαρείς !!!
fanisk (30-04-10)
WELCOME TO THE SHARKY CLUB.
Μπραβο ρε Φανη δεν ξερεις ποσο χαιρομαι με τη χαρα σου. Καλοριζικο, καλοταξιδο και ολα τα καλο......
Μπραβο και στα παιδια που σε βοηθησαν, και μπραβο που τα εγραψες για να βλεπουν ολοι τι σημαινει FANS.
:warriorsmile:
fanisk (02-05-10)
Kαλοτάξιδο και να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται![]()
fanisk (02-05-10)
Καλοριζικο αν και στα ειπα κι απο κοντα.Το εργαλειο ειναι φουλ λεμε.Να το χαιρεσαι και ατελειωτες βολτες τωρα που καλοκαιριαζει.
fanisk (02-05-10)
Το αμάξι πραγματικά είναι φουλ ρε Φάνη. Πολύ εξτρά και πολύ χρήμα είχε ρίξει ο πρώτος ιδιοκτήτης. Αλλά πρώτη φορά βλέπω αυτά τα καθίσματα σε Ζ4 cabrio και έχουν περάσει πολλές δεκάδες από τα χέρια μου!
Έχεις και το 6-κύλινδρο να γουργουρίζει, δε θες τίποτα άλλο.
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Μπράβο ρε αλάνι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ!!!!!![]()
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway
Όσο διάβαζα την περιγραφή προσπαθούσα να φανταστώ πως είναι το Z. Μετά είδα τις φωτογραφίες και μου έπεσε το σαγόνι! Όταν λες φουλ το εννοείς πάντως! Καλα, τα καθίσματα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Καλορίζικο και πάλι Φάνη, καλοτάξιδο και γουρλίδικο! Να την προσέχεις και να σε προσέχει κι εκείνη!
ΦάααααΝΝΝηηηη♥ τρέλα!
Ζηλεύω και χαίρομαι σαν να είναι δικό μου! Για εμένα δεν υπάρχει δεύτερη εμπειρία από ένα roadster, μία βάρκα και μια μηχανή._
Την σύνεση ξέρω ότι την έχεις (ε; ) οπότε να το χαρείς όσο δε πάει κ να έχεις καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα στις στριφτερές επαρχιακές 80ς διαδρομές της Νεμέας
και αν ποτέ κουραστείς να χαλάει ο άνεμος την πλούσια κόμη σου, με χαρά σε προσκαλώ σπίτι να αλλάξεις καμιά πάνα (ορίτζιναλ χεσμένη πάμπερς και όχι μεταφορικά σαν τον τίτλο του θρεντ) ώστε να αναλάβω εγώ το δυσάρεστο έργο του ξεμπουκώματος της νευρωτικής Ζέτας ♥
Last but not least μη ξεχνάς κ μην περιφρονείς το καλλίγραμμο compact που σου χάρισε με τον τρόπο του όμορφες στιγμές και που υπήρξε το εισιτήριο σου στον κόσμο της Bayerische Motoren.
O νέος είναι ωραίος αλλά οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο και μένουν για πάντα στην καρδιά μας.![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
giannis z3 (10-09-13), z3 2.2 (29-04-10)
Φιλε Φανη πραγματικα χαιρομαι με τη χαρα σου.....αυτη τη στιγμη δε νομιζω οτι εχεις ματια για οτιδηποτε και για οποιονδηποτε αλλο και ευχομαι η χαρα αυτη να κρατησει για πολυ καιρο ακομα.
Ειναι απλα πανεμορφο και επεσε και σε καλα χερια οποτε κοιτα να το ευχαριστηθεις οσο περισσοτερο μπορεις.