Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Σημερα το πρωι κατεβαινοντας να παω στην δουλεια βρηκα το παραθυρο του συνοδηγου σπασμενο και το αυτοκινητο λεηλατημενο. ολα τα προσωπικα μου αντικειμενα ειχαν κανει φτερα οπως γυαλια ηλιου διαφορα εγγραφα gps και διαφορα αλλα καθως και φθορες στο εσωτερικο του. το θεαμα ηταν συγκλονιστικο για μενα και η στεναχωρια μεγαλη οχι τοσο για τα αντικειμενα αλλα με την εικονα του αυτοκινητου μου σε αυτην την κατασταση. ενιωθα πως ειχαν παραβιασει κατι πολυ προσωπικο μου οτι ειχαν εισβαλει στην ζωη μου ατομα αγνωστα προς εμενα. πραγματικα αναμεικτα συναισθηματα. σημειωτεον το αυτοκινητο παρκαρει μεσα σε πυλωτη και ενιωθα μια σχετικη ασφαλεια για αυτο και το αρχικο σοκ ηταν μεγαλο. η ασφαλεια που εχω ειναι η εθνικη και εχω μεικτη. στο τηλεφωνημα που ακολουθησε ο τυπος μου ανεφερε πως καλυπτετε μονο το κρυσταλο και οχι για παραδειγμα ο γρυλος του παραθυρου αν χρειαστει. για τις φθορες στο εσωτερικο τι γινεται? εχοντας μικτη δεν πρεπει να αποκατασταθουν ολες οι ζημιες?
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP