Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιά συμπεριφορά θεωρείτε χειρότερη σ'ένα οδηγό;;;

Ψήφισαν
54. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να κορνάρει στα φανάρια;;

11 20,37%
  • Να οδηγεί μόνιμα στην αριστερή λωρίδα;;

26 48,15%
  • Να κολλάει στον προφυλακτήρα του προπορευόμενου;

26 48,15%
  • Να τυφλώνει τους άλλους με τα φώτα του;;

15 27,78%
  • Να πετάει σκουπίδια απ'το παράθυρο.

20 37,04%
  • Αλλη συμπεριφορά. (αναφέρατε)

8 14,81%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 34

Θέμα: Ποιά συμπεριφορά θεωρείς χειρότερη σ'ένα οδηγό;;

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ολα ειναι χαλια....γενικα οι ελληνες δεν εχουμε οδηγικη παιδεια κ το ακομα χειροτερο δεν σκεφτομαστε τις συνεπειες των πραξεων μας....

π.χ. καλοκαιρακι...ανοιχτο παραθυρο η μανταμ, εγω μηχανακι ανοικτο το τζαμι του κρανους να απολαμβανω το αερακι, κ η μανταμ να μου τιναζει το τσιγαρο απο το παραθυρο κ να στραβωνομαι σε δευτερολεπτα....

τι το χει το τασακι το ρημαδι σου μου καμπια?

φταιω εγω να σου τιναξω το τσιγαρο στο κ**ο σου?

ειδα το Χριστο φανταρο ...κατα την λαικη ρυση...

τουλαχιστον απο κατι τετοια,...μαθαινεις να προσεχεις την δικη σου συμπεριφορα απεναντι στους αλλους....

βαλτε την οδηγικη παιδεια στα σχολεια βρε τομαρια...κ φερτε πισω τα κλεμμενα...!!!!
    Κρανος φορουσες Βασιλη?!
    Ι donut understeer...

Rides
    1

Προεπιλογή

Ολα τα προαναφερθέντα είναι άκρως εκνευριστικά αλλά αυτό που με εξοργίζει είναι όταν κάνουν τη μ@λ@κία και φωνάζουν ή κάνουν και χειρονομία και από πάνω...animals!! που έλεγε και ο Λεβέντης...ή ο Μητσικώστας που παρίστανε το Λεβέντη!
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δειξε μου πως οδηγεις να σου πω ποιος εισαι...
    Αγενια,ψευτομαγκια,οδηγηση απο πιωμενους και "πιωμενους" και το χειροτερο μου..."γουσταρω να σταματησω εδω??? εεε θα σταματησω και στα π@π@ρι@ μου ΟΛΟΙ"....

Λιγη ευγενεια και λιγος σεβασμος και ολα θα πανε καλυτερα.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

4. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Dimzan (26-04-10), NickE60 (26-04-10)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

θα ηθελα να συμπληρωσω κατι λιγο-πολυ σχετικο.

Στην ελλαδα οι πεζοι περνανε οπου βρουν κενο! Και οκ σε ενα αδειο μικρο δρομο να το κανεις δε συμβαινει τιποτα αλλα δε μπορεις να θες να περασεις τη λεωφορο σε σημεια χωρις φαναρια!

ΚΑΙ εκει φαινεται η παιδεια μας.

Ενας θειος μου εχει φυγει πολλα χρονια και μενει αμερικη μονιμα. Ερχεται συχνα πυκνα ελλαδα. Μια φορα λοιπον και ενω τον εχουμε "φορτωσει" απο το αεροδρομιο για αθηνα ειμαστε σε δρομο διπλης κατευθυνσης με διπλη διαγραμιση και κινουμαστε με 50-60 πισω απο νταλικα. Ξαφνικα μας προσπερναει αντικανονικα ενα yaris ts με καμποσα απο αριστερα και παθαινει σοκ ο θειος: "καλα ειναι τρελος? θελει να σκοτωθει?.... "αυτο το ειχα ξεχασει στην ελλαδα"" . Φυσικα τρομαξα απ τις φωνες του θειου αλλα μετα απο λιγο σκεφτηκα ποσες φορες εχω προσπερασει ετσι. Και ειμαι και νεος τρομαρα μου... Καταληγω οτι χρειαζομαστε πιστες για να βγαζουμ το αχτι μας, δε μπορω να φανταστω αλλη λυση.

Rides
    0

Προεπιλογή

εχουμε ξεχάσει και κατι....ποσες φορες που παω στο χωριο μ εχω σταματησει να σβησω το τσιγάρο που πέταξε ο μπροστινος.....αν ειναι δυνατον....φωτια σε πανεμορφο δασος λογο απερισκεψίας μερικων ηλίθιων....σβήστο ρε φιλε και βαλτο στο τασακι του αμαξιου σου....ελεος δηλαδη

7. The Following 2 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

S8N (26-04-10), stratos (26-04-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εμένα φίλοι μου μ' ενοχλούν αφάνταστα όλα όσα τόσο γλαφυρά περιγράψατε, εκεί όμως που χάνω την ψυχραιμία μου είναι με τους οδηγούς μεγάλων οχημάτων.

Μπορώ να καταλάβω και να συγχωρήσω εν μέρει τον βιαστικό που προσπερνά από δεξιά, αφού υπάρχει περίπτωση να του συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Μπορώ να καταλάβω τον κάθε Νεάντερνταλ που πετά τα σκουπίδια από το παράθυρο και αδειάζει το τασάκι στη μάπα μας, αφού η μαμά του κι ο μπαμπάς του δε του έμαθαν τρόπους συμπεριφοράς, καθαριότητα, προσωπική υγιεινή, σεβασμό στο συνάνθρωπο κλπ. Το δέχομαι ακόμη κι αν γίνεται από ευυπόληπτους πολίτες με μεταξωτά κουστούμια και χρυσά vacheron μέσα σε πανάκριβα οχήματα, αφού η μόρφωση και το στιβαρό οικονομικό υπόβαθρο δε συνεπάγονται απαραιτήτως και καλλιέργεια.

Μπορώ να συγχωρήσω εκείνον που κορνάρει μόλις ανοίξει το πράσινο, αφού έχω αναλώσει άπειρες ώρες περιμένοντας σε φανάρια είτε γιατί μου έτυχε σκουπιδιάρικο μπροστά, είτε γιατί κάποιος βρήκε να παρκάρει πάνω στη διάβαση πεζών την ώρα που έγινε πράσινο, είτε γιατί οι καθέτως ερχόμενοι κάφροι κλείνουν τις διασταυρώσεις, είτε γιατί κάποιος μπροστά μιλάει στο κινητό, ψάχνει στο gps, αλλάζει σταθμό κλπ.

Γενικώς έχω Ιώβεια υπομονή εκτός κι αν πρόκειται για οδηγούς μεγάλων οχημάτων.

Εκείνους οι οποίοι πηγαίνουν ΟΔΙΚΩΣ το Komatsu, το Caterpillar ή το JCB τους από την Ανθούσα μέχρι τη Βούλα με 20km/h.

Εκείνους που αρνούνται στην Εθνική ή την Αττική οδό να κάτσουν τέρμα δεξιά κονβόι με τους συναδέλφους τους κι επιμένουν να κάνουν κατάληψη σε όλες τις λωρίδες.

Εκείνους που οδηγούν κάτι απολιθώματα φορτηγών τα οποία μολύνουν, κάνουν θόρυβο και δεν έχουν λάστιχα και οι οποίοι δε μπαίνουν καν στον κόπο να καλύψουν με κάτι τα μπάζα που κουβαλούν, αδειάζοντάς τα στα μούτρα μας. Εκείνους που έχουν πάντα το παράπονο πως 'την περίοδο των Ολυμπιακών Έργων δε μας έλεγε κανείς τίποτα, ενώ τώρα...'.

Εκείνους που φράζουν τις εθνικές όταν διπλώνουν οι νταλίκες τους.

Εκείνους που οδηγούν σχολικά και πηγαίνουν σα χάροι μέσα στα στενά.

Τώρα που το σκέφτομαι, οι προαναφερθέντες μου τη σπάνε περισσότερο κι από τους WVM (white van men), μια από τις χειρότερες λαίλαπες στους δρόμους.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα ποσοστα επι τοις εκατο που ειναι στο poll,βγαζουν αθροισμα
    211.11
    ριχτε του μια ματια και ρυθμιστε το!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων

211.11
    Ειναι πολλαπλων επιλογων....γιαυτο.
    Σωστο ειναι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 26-04-10 στις 14:27

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστο ειναι
    Κώστα, και δική μου άποψή είναι, πως έστω και γι'αυτό τον λόγο, το σύνολο των ποσοστών ( % ) δεν είναι δυνατό να υπερβαίνει το 100.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων

211.11
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστο ειναι
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα, και δική μου άποψή είναι, πως έστω και γι'αυτό τον λόγο, το σύνολο των ποσοστών ( % ) δεν είναι δυνατό να υπερβαίνει το 100.
    Παίδες αν θυμαστε το εχουμε ξαναπει. Οταν το πολ ειναι πολλαπλων επιλογων δυστυχως ετσι συμβαινει. Ειναι θεμα του λογισμικου.....
    Αν ηταν μονο μια επιλογη ανα ψηφο τοτε θα εβγαινε σωστα το αθροισμα.

13. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Samaro (26-04-10)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP