Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιά συμπεριφορά θεωρείτε χειρότερη σ'ένα οδηγό;;;

Ψήφισαν
54. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να κορνάρει στα φανάρια;;

11 20,37%
  • Να οδηγεί μόνιμα στην αριστερή λωρίδα;;

26 48,15%
  • Να κολλάει στον προφυλακτήρα του προπορευόμενου;

26 48,15%
  • Να τυφλώνει τους άλλους με τα φώτα του;;

15 27,78%
  • Να πετάει σκουπίδια απ'το παράθυρο.

20 37,04%
  • Αλλη συμπεριφορά. (αναφέρατε)

8 14,81%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 34

Θέμα: Ποιά συμπεριφορά θεωρείς χειρότερη σ'ένα οδηγό;;

Rides
    0

Προεπιλογή

εχουμε ξεχάσει και κατι....ποσες φορες που παω στο χωριο μ εχω σταματησει να σβησω το τσιγάρο που πέταξε ο μπροστινος.....αν ειναι δυνατον....φωτια σε πανεμορφο δασος λογο απερισκεψίας μερικων ηλίθιων....σβήστο ρε φιλε και βαλτο στο τασακι του αμαξιου σου....ελεος δηλαδη

2. The Following 2 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

S8N (26-04-10), stratos (26-04-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εμένα φίλοι μου μ' ενοχλούν αφάνταστα όλα όσα τόσο γλαφυρά περιγράψατε, εκεί όμως που χάνω την ψυχραιμία μου είναι με τους οδηγούς μεγάλων οχημάτων.

Μπορώ να καταλάβω και να συγχωρήσω εν μέρει τον βιαστικό που προσπερνά από δεξιά, αφού υπάρχει περίπτωση να του συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Μπορώ να καταλάβω τον κάθε Νεάντερνταλ που πετά τα σκουπίδια από το παράθυρο και αδειάζει το τασάκι στη μάπα μας, αφού η μαμά του κι ο μπαμπάς του δε του έμαθαν τρόπους συμπεριφοράς, καθαριότητα, προσωπική υγιεινή, σεβασμό στο συνάνθρωπο κλπ. Το δέχομαι ακόμη κι αν γίνεται από ευυπόληπτους πολίτες με μεταξωτά κουστούμια και χρυσά vacheron μέσα σε πανάκριβα οχήματα, αφού η μόρφωση και το στιβαρό οικονομικό υπόβαθρο δε συνεπάγονται απαραιτήτως και καλλιέργεια.

Μπορώ να συγχωρήσω εκείνον που κορνάρει μόλις ανοίξει το πράσινο, αφού έχω αναλώσει άπειρες ώρες περιμένοντας σε φανάρια είτε γιατί μου έτυχε σκουπιδιάρικο μπροστά, είτε γιατί κάποιος βρήκε να παρκάρει πάνω στη διάβαση πεζών την ώρα που έγινε πράσινο, είτε γιατί οι καθέτως ερχόμενοι κάφροι κλείνουν τις διασταυρώσεις, είτε γιατί κάποιος μπροστά μιλάει στο κινητό, ψάχνει στο gps, αλλάζει σταθμό κλπ.

Γενικώς έχω Ιώβεια υπομονή εκτός κι αν πρόκειται για οδηγούς μεγάλων οχημάτων.

Εκείνους οι οποίοι πηγαίνουν ΟΔΙΚΩΣ το Komatsu, το Caterpillar ή το JCB τους από την Ανθούσα μέχρι τη Βούλα με 20km/h.

Εκείνους που αρνούνται στην Εθνική ή την Αττική οδό να κάτσουν τέρμα δεξιά κονβόι με τους συναδέλφους τους κι επιμένουν να κάνουν κατάληψη σε όλες τις λωρίδες.

Εκείνους που οδηγούν κάτι απολιθώματα φορτηγών τα οποία μολύνουν, κάνουν θόρυβο και δεν έχουν λάστιχα και οι οποίοι δε μπαίνουν καν στον κόπο να καλύψουν με κάτι τα μπάζα που κουβαλούν, αδειάζοντάς τα στα μούτρα μας. Εκείνους που έχουν πάντα το παράπονο πως 'την περίοδο των Ολυμπιακών Έργων δε μας έλεγε κανείς τίποτα, ενώ τώρα...'.

Εκείνους που φράζουν τις εθνικές όταν διπλώνουν οι νταλίκες τους.

Εκείνους που οδηγούν σχολικά και πηγαίνουν σα χάροι μέσα στα στενά.

Τώρα που το σκέφτομαι, οι προαναφερθέντες μου τη σπάνε περισσότερο κι από τους WVM (white van men), μια από τις χειρότερες λαίλαπες στους δρόμους.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλα στο poll είναι απαράδεκτα + το να ανακόπτεις την πορεία κάποιου που έρχεται πιο γρήγορα από εσένα πίσω σου ενώ βρίσκεσαι στην αριστερή, (πολλοί φρενάρουν για εκφοβισμό....) ενώ υπάρχει χώρος στα δεξιά σου, επειδή αισθάνεσαι πως πρέπει να τηρείς τη νομιμότητα, να τιμωρείς δηλαδή αυτόν που κινείται πιο γρήγορα από εσένα που είσαι νομοταγής και τηρείς τα όρια ταχύτητας, αναγκάζοντάς τον στο τέλος να σε προσπεράσει από τα δεξιά.

....γι' αυτό στους αυτοκινητόδρομους στην Ελλάδα οι δεξιές λωρίδες τις περισσότερες φορές έχουν τη λιγότερη κίνηση.... ενώ στις χώρες που έχουν οδηγική παιδεία συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, οι δεξιές λωρίδες έχουν την περισσότερη, και δεν υπάρχει "περιθώριο" να προσπεράσεις από τα δεξιά... εκτός πολύ ειδικών, σπάνιων περιπτώσεων...

Η δουλειά μας όταν οδηγούμε δεν είναι μόνο το να οδηγούμε νόμιμα και με ασφάλεια, είναι και το να έχουμε το νου μας να απελευθερώνουμε κατά το δυνατόν το δρόμο, να διευκολύνουμε αυτούς που ακολουθούν ....Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος ύπαρξης των καθρεπτών σε ένα αυτοκίνητο....

συμφωνώ απόλυτα,ο δρόμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός!
    αυτό προσπάθησα να το εμφυσήσω και στην γυναίκα μου όταν τη μάθαινα και μάλιστα της είχα πει χαρακτηριστικά ότι αν κινείσαι στη μεσαία και βλέπεις ότι σε προσπερνούν και από αριστερά και από δεξιά τότε κάτι τρέχει...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα ποσοστα επι τοις εκατο που ειναι στο poll,βγαζουν αθροισμα
    211.11
    ριχτε του μια ματια και ρυθμιστε το!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων

Τα ποσοστα επι τοις εκατο που ειναι στο poll,βγαζουν αθροισμα
    211.11
    ριχτε του μια ματια και ρυθμιστε το!!!
    Ειναι πολλαπλων επιλογων....γιαυτο.
    Σωστο ειναι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 26-04-10 στις 13:27

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν κινείσαι στη μεσαία και βλέπεις ότι σε προσπερνούν και από αριστερά και από δεξιά τότε κάτι τρέχει...
    Εξαρτάται Πάνο, αν κινείσαι στη μεσαία λωρίδα με το νόμιμο όριο ταχύτητας, δεν έχεις καμία υποχρέωση να κάνεις δεξιά. Το όχημα που κινείται πίσω σου πρέπει να σε προσπεράσει από αριστερά.

Επιπλέον: ''To πρoσπέρασμα επιτρέπεται, κατά κανόνα, από τα αριστερά. KατΆ
    εξαίρεση, τo πρoσπέρασμα επιτρέπεται από τα δεξιά αν o πρoπoρευόμενoς
    oδηγός έχει δώσει σήμα ότι πρoτίθεται να στρίψει αριστερά και έχει μετακι-
    νήσει τo όχημα ή τα ζώα τoυ πρoς την πλευρά αυτήν.''

Κατά τα λοιπά φυσικά είναι απαράδεκτο αλλά και επικίνδυνο να κάνουμε εμείς τον τροχονόμο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 26-04-10 στις 13:35 Αιτία: προσθήκη
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

8. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Nino (26-04-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξαρτάται Πάνο, αν κινείσαι στη μεσαία λωρίδα με το νόμιμο όριο ταχύτητας, δεν έχεις καμία υποχρέωση να κάνεις δεξιά. Το όχημα που κινείται πίσω σου πρέπει να σε προσπεράσει από αριστερά.

Επιπλέον: ''To πρoσπέρασμα επιτρέπεται, κατά κανόνα, από τα αριστερά. KατΆ
    εξαίρεση, τo πρoσπέρασμα επιτρέπεται από τα δεξιά αν o πρoπoρευόμενoς
    oδηγός έχει δώσει σήμα ότι πρoτίθεται να στρίψει αριστερά και έχει μετακι-
    νήσει τo όχημα ή τα ζώα τoυ πρoς την πλευρά αυτήν.''

Κατά τα λοιπά φυσικά είναι απαράδεκτο αλλά και επικίνδυνο να κάνουμε εμείς τον τροχονόμο.
    σωστός, αλλά στην πράξη τι γίνεται...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    0

Προεπιλογή

1)να μην έχει αίσθηση της κίνησης γύρω του
    2)να μην έχει αίσθηση των ΚΑΘΕΤΑ κινούμενων οχημάτων
    3)να μην έχει αίσθηση των μοτοσυκλετών
    4)να μην προσέχει την σήμανση

Και όχι απαραίτητα με την άνωθεν σειρά.

Πλέον στην οδήγηση ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ τίποτα, ο ΜΟΝΟΣ μου σκοπός είναι να φτάσω (ΟΧΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ μου, αλλά ΠΡΩΤΑ να φτάσω και μετά τι ώρα θα φτάσω), ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ τίποτα πέρα από την οδήγηση.

400.000 χλμ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ακούμπημα, 2 έπεσαν από πίσω μου και είδα (διαδραματίζονταν την ώρα που φρέναρα) 4 ατυχήματα που ενεπλέκονταν ο μπροστινός μου.

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ολα ειναι χαλια....γενικα οι ελληνες δεν εχουμε οδηγικη παιδεια κ το ακομα χειροτερο δεν σκεφτομαστε τις συνεπειες των πραξεων μας....

π.χ. καλοκαιρακι...ανοιχτο παραθυρο η μανταμ, εγω μηχανακι ανοικτο το τζαμι του κρανους να απολαμβανω το αερακι, κ η μανταμ να μου τιναζει το τσιγαρο απο το παραθυρο κ να στραβωνομαι σε δευτερολεπτα....

τι το χει το τασακι το ρημαδι σου μου καμπια?

φταιω εγω να σου τιναξω το τσιγαρο στο κ**ο σου?

ειδα το Χριστο φανταρο ...κατα την λαικη ρυση...

τουλαχιστον απο κατι τετοια,...μαθαινεις να προσεχεις την δικη σου συμπεριφορα απεναντι στους αλλους....

βαλτε την οδηγικη παιδεια στα σχολεια βρε τομαρια...κ φερτε πισω τα κλεμμενα...!!!!
    Κρανος φορουσες Βασιλη?!
    Ι donut understeer...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι πολλαπλων επιλογων....γιαυτο.
    Σωστο ειναι
    Κώστα, και δική μου άποψή είναι, πως έστω και γι'αυτό τον λόγο, το σύνολο των ποσοστών ( % ) δεν είναι δυνατό να υπερβαίνει το 100.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP