Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 64

Θέμα: Βλάβη Ελαστικών...!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zeovani Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Τελικώς διαπίστωσα ότι το δεξί μπροστά λάστιχο ήταν στο 1.5, πλήρωσα αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές (στα πλαϊνά του οδηγού 2 μπροστα_2.3 πισω), ακολούθησα στις οδηγίες περί αρχικοποίησης όπως φαίνονται στο επισυναπτόμενο αλλά πουθενά δεν είδα όσες φορές και αν κουνησα τον αριστερό λεβιέ τη λέξη INIT...

Και το RESET δοκίμασα πηγαίνοντας στο σχετικό πεδίο και πατώντας το κουμπί αλλά μόλις έβαλα πάλι μπροστά το αμάξι η κόκκινη ένδειξη των ελαστικών δεν έφυγε...

κ εγω δεν εχω δει πουθενα το INIT κ ομολογω οτι πρωτη φορα το βλεπω απο εσενα, ισως ειναι για το initialization που μπορεις να πεις οτι παρομοιο ειναι κ το reset...
    στο δικο μου βγαινει το reset και το owner's manual για reset μιλαει (6/2007)
    παντως ακολουθεις ακριβως το ιδιο σκεπτικο που αναφερεται στις συνημμενες σου φωτογραφιες..δλδ με αναμμενη μηχανη χωρις να κινεισαι βρισκεις την ενδειξη του ελαστικου ξαναπατας να εμφανιστει η ενδειξη reset και τοτε κρατας πατημενο το κουμπι 5" εως οτου δεις διπλα απο το reset ενα κουτακι με ενα "τικ" συμπληρωμενο μεσα του που σημαινει οτι το εκανες reset...
    αυτο ακολουθησες κ εσυ? ειδες "τικ" μεσα στο κουτακι διπλα απο το reset;
    E90 N46B20 montego blue

2. The Following User Says Thank You to Lefterisk For This Useful Post:

BILL007 (19-08-14)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αν δεν κάνω λάθος είναι θέμα χρονολογίας
    Στα 2005 λέει INIT
    Στα 2007 λέει RESET
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

4. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

BILL007 (19-08-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Επιπλέον επειδή σήμερα δεν υπήρχε εύκαιρο Βουλκανιζατέρ με άζωτο συμπλήρωσα την πίεση που χρειαζόταν με αέρα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lefterisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    κ εγω δεν εχω δει πουθενα το INIT κ ομολογω οτι πρωτη φορα το βλεπω απο εσενα, ισως ειναι για το initialization που μπορεις να πεις οτι παρομοιο ειναι κ το reset...
    στο δικο μου βγαινει το reset και το owner's manual για reset μιλαει (6/2007)
    παντως ακολουθεις ακριβως το ιδιο σκεπτικο που αναφερεται στις συνημμενες σου φωτογραφιες..δλδ με αναμμενη μηχανη χωρις να κινεισαι βρισκεις την ενδειξη του ελαστικου ξαναπατας να εμφανιστει η ενδειξη reset και τοτε κρατας πατημενο το κουμπι 5" εως οτου δεις διπλα απο το reset ενα κουτακι με ενα "τικ" συμπληρωμενο μεσα του που σημαινει οτι το εκανες reset...
    αυτο ακολουθησες κ εσυ? ειδες "τικ" μεσα στο κουτακι διπλα απο το reset;
    Πριν δω το μήνυμα σου πειραματίστηκα και με το παρατεταμένο πάτημα και τελικά έγινε το reset... Δεν μου επανεμφανίστηκε το μήνυμα του ελαστικού...
    Θα το αφήσω 2 ημέρες και αν δω πως χάνει ή γενικά υπάρχει στα λάστιχα απωλεια αέρα θα το πάω σε Βουλκανιζατέρ...

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια οπως εγραψα, εκτιμω οτι μιας και εχουν κοινο πελμα με τα κανονικα ελαστικα, μπορει καποιος να το μπαλωσει...αυτο εκτιμω κ δεν προτεινω να πραξει καποιος ετσι επειδη το λεω εγω.
    προσωπικα τα r/f τα μισω και τα πεταξα με την πρωτη ευκαιρια αντικαταστασης τους τοποθετωντας contisportcontact5 και αγοραζοντας 2 αφρους και μια αντλια αερα.
    E90 N46B20 montego blue

Rides
    1

Προεπιλογή

Μήπως όμως δεν έχουν ρεζέρβα και έχουν κιτ επισκευής;
    Αν θελει και μπορεί ας μας πει ένας κάτοχος.

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως όμως δεν έχουν ρεζέρβα και έχουν κιτ επισκευής;
    Αν θελει και μπορεί ας μας πει ένας κάτοχος.
    Σωστα Μαρκο, τα Μ εχουν συμβατικα ελαστικα και αντι για ρεζερβα το M-Mobility kit.
    Ολα τα Ε60 ειχαν run flat ελαστικα και μονο στα Μ5 σαν εξτρα εδινε τον κωδικο 926 (εφεδρικος τροχος), που περιελαμβανε εναν εμπρος τροχο - γρυλο με χρεωση 656 ευρω.
    Προσωπικα εχω παντα μαζι μου ρεζερβα (19 εμπρος τροχος) οταν παω μακρινο ταξιδι, πιανει πολυ χωρο στο πορτμπαγκαζ και αυτο φυσικα ειναι ενα θεμα, αλλα και σε ενα σκισιμο του ελαστικου το Mobility δεν μπορει να κανει κατι.
    Attached Images Attached Images

10. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (19-08-14), BILL007 (19-08-14), pilot (20-08-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πριν 4-5 χρονια περναω τις γραμμες του τρενου στο Αιγιο, ακουω το λαστιχο και λεω δεν πειραζει, θα κατεβω like a boss να το αλλαξω αφου εχω ρεζερβα στο Compact. Τελικα ειχα σκισει και τα 2 δεξια.

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

13. The Following User Says Thank You to nikos bob For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (18-08-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Στο 2¨50 γράφει 50 μίλια απόσταση με μεγ. ταχύτητα 50 μιλ. σωστά ?
    Δηλ απο Βέροια πχ Πάτρα δεν πας μενεις και περιμένεις οδική !!!
    Φοβερή ανακάλυψη !!!
    καλά τα R/F δεν λέω αλλά βάλε και μια ρεζερβούλα ρε φίλε .

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP