Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 25 από 25

Θέμα: bmw e36 318i αρρυθμιες ρελαντι

Προεπιλογή

Τελος του μηνα παει η μπουμπου για λαδακια φιλτρα και διαφορα..ε,θα του πω να πεταξει επανω και ενα αισθητηρα εκκεντροφορου και απαξ και ειναι αυτο...ΜΠΥΡΕΕΕΕΣ για τον compactm3

2. The Following 2 Users Say Thank You to Σταθης 318is e36 For This Useful Post:

BILL007 (20-04-15), compactM3 (21-04-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Σταθης 318is e36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σευχαριστω πανος για τη απαντηση αλλα αυτο το κοιταξα..ηταν απο τα πρωτα που μου ειπαν οτι μπορει να φταει..τρεις μερες ηταν συνεργειο και το ψαχνανε το αυτοκινητο σε ενα εξουσιοδωτημενο τι να πω..περισσοτερο τεινω στον αισθητηρα εκκεντροφορου που ειπε ο compactm3 και ευχαριστω και εκεινον για την αμεση απαντηση,,αυτο γιατι μου το ειπαν πολλοι για αυτον τον αισθητηρα και τις αναποδες.απλα μου κανει τρομερη περιεργεια που με την 100αρα μειωθηκε στο ελαχιστο..παλι,,δεν θα το βλεπανε και αυτο??ξαναλεω πως δεν επικοινωνουσε με το διαγνωστικο για να βρουμε τι ειναι..οποτε παμε ψαχνοντας
    αν δεν επικοινωνει ο εγκεφαλος με το διαγνωστικο ειναι κακο σημαδι....
    εχει πειραξει κανεις προσφατα τιποτα καλωδιωσεις ?
    μη εποκοινωνια με τον εγκεφαλο σημαινει ή κομμενο καλωδιο, ή βραχηκυκλωμα στη πλεξουδα Ή ΚΑΜΜΕΝΟ εγκεφαλο.... (που μπορει να εξηγει και τις αναποδες)

Σε καθε περιπτωση, αλλαξε τον αισθητηρα (μακαρι να ειναι αυτο γιατι ειναι το πιο φθηνο) και πες και σε ενα καλο ηλεκτρολογο να ριξει μια ματια στην καλωδιωση απο την φυσσα του διανγωστικου μεχρι τον εγκεφαλο.....

4. The Following User Says Thank You to compactM3 For This Useful Post:

Προεπιλογή

Οχι δεν εχει πειραξει κατι κανεις εκτος απο το οτι εχει προγραμμα..αλλα γιατι με τη 100αρα σταματαει ??μηπως απλα εχουν ανεβασει αβανς τιμες κ τετοια και απλα μενει ακαυστο μειγμα στο θαλαμο και κανει αυταναφκλεξη??λεω εγω τωρα...γιατι αν ηταν καμμενος ο εγκεφαλος η κομμενο καλωδιο θα ητα το ιδιο και το αυτο με τη 100αρα..απλα ισως τα υψηλα οκτανια ως γνωστο ειναι πιο ανθεκτικα στις πιεσεις,γιατι βλεπω τεραστια διαφορα..με απλη βενζινη το κανει σιγουρα μια φορα στις δυο μερες,,με τη 100αρα το κανει μια φορα τον εναμιση μηνα και διμηνο μη σου πω...

Προεπιλογή

Ξεχασα να σημειωσω πως αλλαξα εγκεφαλο που λειτουργεισε κανονικα σε τρεις bmw σαν την δικη μου και οταν τον κουμπωσε επανω δεν οπλιζανε τα μπεκ...οτι ναναι,,κατι γινεται με τη καλωδιωση οπως οθα ειπες αλλα οχι απαραιτητα κατι που καηκε,κοπηκε η κατι αλλο ισως ειναι απο το προγραμμα,,να χουν κλεισει τπτ θυρες και να μην τον διαβαζει ηηηη....να εχει γινει επειτηδες για να παω στον συγκεκριμενο που το εφτιαξε να το δει..γιατι το παιδι που το πηρα μου ειπε πως ο ταδε που του εβαλε το προγραμμα,δεν θελω να ονομασω γ ευνοητους λιγους,,τον διαβαζε τον εγκεφαλο...τι να πω,,,,αβυσσος η ψυχη thanks anyway compactm3

Προεπιλογή

Συν οτι στο συνεργειο που το παω το πρωτο πραγμα που παρατηρησανε ηταν οτι ειχε πολυ πλουσιο μειγμα πραγμα που εφαπτει με το πολυ αβανς..προχωραμε με τον αισθητηρα λοιπον και βλεπουμε..

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP