Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 23 από 23

Θέμα: subaru impreza 1,6 ts vs suzuki grand vitara vs tiguan

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το έχει από καινούριο ο πατέρας ενός φίλου. Τραβάει σκάφος, πάει κυνήγια, το έχει για εργαλείο ευχαρίστησης αλλά και κανονικό αμάξι. Από όσο γνωρίζω δεν είχε ποτέ κανένα θέμα. Θα τον ρωτήσω όμως και να επανέλθω με λεπτομέριες.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ηθελα το διλιτρο...αλλα λογω επιπλεον εξοδων, λεω να κινηθω στην εκδοση 1,8 αν και υπολειπεται σε δυνατοτητες εκτος δρομου.
    επειδη αρκετα συχνα κανω διαδρομες σε κακοτραχαλους δρομους(φετος εμεινα 2 φορες κολλημενος , μια σε λασπη και μια σε σαμαρακι) ..θα ηθελα ενα τετρακινητο χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις ομως( δεν κανω τριαλ).
    μου αρκει να ειναι σχετικα ψηλο, αξιοπιστο, να μπορω να κανω ταξιδι σαν ανθρωπος και να αντεχει σε δασικους κυριως δρομους.
    Με μια λέξη ΣΚΥΛΙ!!!

3. The Following 2 Users Say Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Ptboul (05-06-14), tokiko (04-06-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ηθελα το διλιτρο...αλλα λογω επιπλεον εξοδων, λεω να κινηθω στην εκδοση 1,8 αν και υπολειπεται σε δυνατοτητες εκτος δρομου.
    επειδη αρκετα συχνα κανω διαδρομες σε κακοτραχαλους δρομους(φετος εμεινα 2 φορες κολλημενος , μια σε λασπη και μια σε σαμαρακι) ..θα ηθελα ενα τετρακινητο χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις ομως( δεν κανω τριαλ).
    μου αρκει να ειναι σχετικα ψηλο, αξιοπιστο, να μπορω να κανω ταξιδι σαν ανθρωπος και να αντεχει σε δασικους κυριως δρομους.
    Προσωπικά έχω πολύ καλές εμπειρίες με mitsubishi, αν θες ψάξε λίγο στο ίντερνετ π.χ το asx βγαίνει 1800 δεν το γνωρίζω αλλά πιστεύω ότι αξίζει να το κάνεις ένα test drive.
    Και χωρίς να θέλω να χαλάσω το θρεντ του Τρύφωνα ένα βιντεάκι περί ασφάλειας.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP