Ολά σχετικά έιναι και σε σένα μπορούν να σου πουν πολλοί κακώς ασχολήθηκες και το τούρμπισες όταν υπάρχει έτοιμη λύση απο το εργοστάσιο βλέπε Μ3 οπότε περι ορέξεως...Φιλικά πάντα!
Θα τα βάλω κάτω και αν το κόστος ξεφεύγει πολύ εννοείται οτι δε το προχορώ!Με αυτά που σκέφτομαι να του κάνω θα βγάλει παραπάνω απο 130 άλογα...και θα είναι γρηγορότερο απο Μ44...όπως και το Μ43 τούρμπο που είχα έριχνε πολύ ξύλο στο 328i...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Libanner : 16-05-14 στις 08:41
Για τη μορφη αγωνων που το ηθελα εγω,τα Μ3 ειναι αργα.αναξιοπιστα και ακριβα σε επισκευες....Ειχε πεσει πολυ αναλυση πριν ξεκινησω οποιαδηποτε κινηση τοτε....Επισης ενα 316 turbo 200+hp ευκολα περναει 328 σε ευθεια...overall ομως δεν συγκρινεται...και ειδικα σε θεμα κοστος-αποδοση...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Οποιος θελει να ασχοληθει με 36αρι και οχι M
325 και 328 ειναι μονοδρομος κατα την γνωμη μου.
Stunt Mike (16-05-14)
Ο στρόφαλος απο το Μ47 είναι λίγο δύσκολος να βρεθεί και το κόστος του λίγο απαγορευτικό...δεδομένου οτι το κόστος όλης της μετατροπής πρέπει να μείνει σε χαμηλό επίπεδο αλλιώς δεν αξίζει,μετά πας αλλού!
Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε σε στρόφαλο μπιέλες πιστόνια;Συγκεκριμένα στρόφαλος απο Μ43 1,9 είναι πανέυκολο να βρεθεί,τι συνδιασμός μπορεί να γίνει με αυτόν;
μετα θα πας σε ενα υπερτατραγωνο μοτερ που θα ειναι πολυ αργοστροφο....
δεν αξιζει να ασχοληθεις.
οι αγγελειες που σου εδωσα, ειχαν στροφαλους με 300¤.
BILL007 (20-05-14)
μιας και δε ξερω λιγακι...θα σου ελεγα πως , μαλλον θα το ξεχασεις το θεμα συντομα, μιας και το κοστος ειναι δυσαναλογο σε σχεση με το αποτελεσμα.
BILL007 (20-05-14)
Θοδωρή μόνο για πιστόνια-στρόφαλο θες ένα 500άρικο στο νερό...Απο εκει και πέρα είναι πόσο θα το δουλέψεις εσύ το μοτέρ ή κάποιος μάστορας. Αυτή η μετατροπή αν βάλεις εσύ τα χέρια σου (και δεν βγάλεις τα μάτια σουεφόσον έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό) μηχανολογικά δεν είναι να κοστίσει πανω απο ένα 800άρι. Το θέμα είναι το πρόγραμμα (και κυρίως το κόστος του) για το ολο εγχείρημα και τίποτα παραπάνω...
Αυτό το projectάκι ελπίζω μια μέρα των ημερών να το κάνω στο δικό μου![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 20-05-14 στις 19:44
paganis (20-05-14)
bill...νομιζω πως απο τον λογαριασμο...λειπουν αρκετα κοστολογια.