Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 52

Θέμα: Συντηρηση Μ3 (σινεμπλοκ,αφρος ΒΜW etc)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει ειπωθει σε παλιοτερο thread οτι τα σκληροτερα σινεμπλοκ επιβαρυνουν το πατωμα... οι αποψεις διιστανται ....
    Προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα powerflex στη γέφυρα βελτιώνουν κατά πολύ την ακρίβεια και τη δεμένη αίσθηση του αυτοκινήτου. Οι πολυουρεθάνες δεν παραμορφώνονται με τον καιρό οπότε έχεις μία απόλυτα σταθερή στη θέση της γέφυρα χωρίς τα κοπανήματα που επιδεινώνουν το πρόβλημα "πάτωμα". Ειδικά εάν ενισχυθεί το σημείο, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα με τις πολυουρεθάνες, έτσι κι αλλιώς μιλάμε για ένα πιο σκληρό πολυμερές δεν είναι και συμπαγή αλουμινένια σινεμπλόκ! Έχω πλέον καταλήξει ότι όλα τα Μ3 ανοίγουν. Δεν έχει σχέση ούτε η χρήση ούτε και τα χιλιόμετρα. Δεν λέω ότι σε ένα Μ3 με 70k km και νορμάλ χρήση (στα πλαίσια ενός αυτοκινήτου επιδόσεων βέβαια) θα δεις από κάτω πάτωμα κομμάτια (σαν αυτά που ίσως βλέπετε στο youtube και στα ξένα φόρουμς) αλλά μία ρωγμούλα που στην όψη της μοίαζει με τρίχα μαλλιών και που για να αποδόσει συμπτώματα θα χρειαστεί ίσως και χρόνια είναι πάρα πολύ πιθανόν να δεις. Οπότε κάνουμε την ενίσχυση προληπτικά, και πρόβλημα να μην έχουμε παύουμε πια να σκεφτόμαστε το θέμα πάτωμα και απολαμβάνουμε περισσότερο το αμάξι.

Στα ψαλίδια (μπρος-πίσω) οι πολυουρεθάνες είναι πιο απόλυτη επιλογή. Επηρεάζουν την άνεση και σίγουρα περνά περισσότερος θόρυβος και κραδασμοί από το δρόμο πάνω στο σασί (όχι σε τραγικό βαθμό). Βέβαια η γεωμετρία σου μένει πολύ πιο σταθερή και ανεπηρέαστη ακόμη και υπό συνθήκες απαιτητικής οδηγησης, με πολύ εμφανή ωφέλη στα δυναμικά χαρακτηριστικά. Για ένα αμάξι βόλτας τα μαμά καουτσούκ στα ψαλίδια είναι απολύτως ισορροπημένη λύση.
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following 5 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

BILL007 (31-03-14), chrisgiapz3 (19-03-14), dark knight (26-03-14), pilot (19-03-14), zaharias (19-03-14)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

πηγα σε γνωστη αντιπροσωπεια και ρωτησα τιμες για σινεμπλοκ:

κωδικος
    33312283573 42 ευρω
    33312283574 41.50 εθρω
    33312283419 79.40
    33172282484 42.70

συνολο: ~207 ευρω χωρις εργασια ...
    μου φανηκαν αρκετα μονο για σινεμπλοκ... μηπως να τα παραγγειλω απο αλλου??

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panose30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφρο για το πατωμα και ενισχυσεις πατωματος turner για προληπτικους λογους και για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
    Συγνώμη για την παρεμβολή...Πάτωμα κόβουν ΚΑΙ τα κάμπριο;

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    και σορρυ που πεταγομαι και γω σα φουτσα Γιωργο, και ρωταω σοβαρα,
    εχουνε διαφορά (ενισχυσεις?) στο πατωμα τα καμπριο ?
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο εδώ κόβουν τα 316,
    Λες να εξαίρουσαν τα κάμπριο...
    Ντι μπεστεν κουολιτάτ!!!

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk

7. The Following 3 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (26-03-14), chief (31-03-14), zaharias (26-03-14)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδή και γω έχω κάποιες ανησυχίες για τη πρόληψη του πατώματος θα ήθελα τη βοήθεια σας.Το αμάξι έχει 87000khm και έχει διαπιστωθεί οπτικός μια μικρή τρίχα για άνοιγμα. Γνωρίζουμε κάποιο συνεργείο με εμπειρία στο πάτωμα? Πρέπει να ενισχυθεί προληπτικά με το κιτ της BMW?Επίσης να αναφέρω ότι έχω αγοράσει όλο το kitpowerflexπου με την ευκαιρία θα γίνει και η αντικατάσταση με τα μαμά. Όποιος γνωρίζει μπορεί να στείλει και p.m. για ευνόητους λόγους
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aimiliosbmw : 31-03-14 στις 17:57

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλό λαμαρινά θέλεις. Αν κατεβάσεις γέφυρα για τέτοια δουλειά, ναι καλό θα εκανες να έβαζες και μια ενίσχυση. Εγω αφού το έκανα μια φορά, ξανάνοιξε. Την δεύτερη φορά έβαλα το κιτ του τερνερ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kazakos Garage (31-03-14), kplc16 (31-03-14), zaharias (31-03-14)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή και γω έχω κάποιες ανησυχίες για τη πρόληψη του πατώματος θα ήθελα τη βοήθεια σας.Το αμάξι έχει 87000khm και έχει διαπιστωθεί οπτικός μια μικρή τρίχα για άνοιγμα. [...] Πρέπει να ενισχυθεί προληπτικά με το κιτ της BMW?
    Φαντάζομαι ότι ως κιτ της BMW εννοείς μάλλον του Turner τα πλακάκια. Γιατί ο αφρός τώρα που έγινε η "ζημιά" δεν θα βοηθήσει πολύ...
    Η ερώτηση είναι άλλη φίλε μου που πρέπει να απαντήσεις πρώτα κατ'εμένα. Το αμάξι σκέφτεσαι να το πουλήσεις κάποια στιγμή? Απο εκεί ξεκινάνε όλα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 31-03-14 στις 19:11

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φαντάζομαι ότι ως κιτ της BMW εννοείς μάλλον του Turner τα πλακάκια. Γιατί ο αφρός τώρα που έγινε η "ζημιά" δεν θα βοηθήσει πολύ...
    Η ερώτηση είναι άλλη φίλε μου που πρέπει να απαντήσεις πρώτα κατ'εμένα. Το αμάξι σκέφτεσαι να το πουλήσεις κάποια στιγμή? Απο εκεί ξεκινάνε όλα...
    Εγώ για kit BMW εννοώ τον αφρό.Του Turner είναι άλλη υπόθεση.
    Οσο για τη πώληση του αυτοκινήτου φαντάζομαι οτι την ερώτηση τι κάνεις στο Νίκο.Γιατί εγώ τώρα το πήρα...
    Μάλλον μας μπέρδεψες...

Rides
    1

Προεπιλογή

Δες την οδηγεια που εχει στειλει η bmw στα εξουσιοδοτημενα.

Aν η τριχα ειναι μικροτερη των 20mm πας απευθειας στην ενισχυση με εποξειδικο αφρο.

Αν η τριχα ειναι πανω απο 20mm πρωτα επισκευαζεις το πατωμα με την κλασσικη μεθοδο και επειτα κανεις την ενισχυση με εποξειδικο αφρο.

14. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

kplc16 (31-03-14), zaharias (31-03-14)

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP