Για υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό Λάρισας Βόλου ...Αν δεν μπορείς να τρέξεις και στην εθνική τότε που μπορείς;
υπερβολικη ταχυτητα( εγω; μα δεν ετρεχα καθολου)
ζωνη - ( ναι αλλα φορουσα στο παντελονι)
κινητο- ( η μαμα μου ηταν, μου πε να φοραω τη ζακετα)
παρανομη σταθμευση- (μα πεταχτηκα για ενα δευτερολεπτο)
κοκκινο -( πορτοκαλι ηταν κυριε)
αλλο
ποτε - (ναι καλα!)
Για υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό Λάρισας Βόλου ...Αν δεν μπορείς να τρέξεις και στην εθνική τότε που μπορείς;
konstantinaM3 (01-03-14)
Για παράνομη στάθμευση σε χώρο σούπερ μάρκετ έχω φάει, για απότομη αλλαγή λωρίδας σε αυτοκινητόδρομο έχω φάει. Αλλά είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν έχει πάρει κλήση για έλλειψη γαζών απο το φαρμακείο του αυτοκινήτου! Κατά τα άλλα ο καρα-βλαχό******* γνώριζε τι είναι το αιμοστατικό κλάμπερ η το ράμα και τα συναφή του. "ινα πουδαρ στου χαντακ"
Sent from my Stealth mobile
Bazil Van Sinner (01-03-14), bill_m3 (01-03-14)
Υπερβολικη ταχυτητα >30
Υπερβολικη ταχυτητα >30
Σημα Ν
Σταθμευση σε μονιμους κατοικους
Σταθμευση ενω λειπει η πινακιδα απο τη κολωνα της
Επιδειξη ικανοτητων, συνεση και διπλη λωριδα
Πορτοκαλι
Μπροστα πινακιδα
Δεν εχω φαει ποτε για μεθη, stop και κοκκινο![]()
Eμενα τι αυτοκινητο πιστευει οτι ο κωλος του εχει φωτογενεια ...3 απο φωτογραφικο ρανταρ, εχω και με 242.
Με καποιους ελιγμους δεν εχω πληρωσει καμια,μονο μια φορα μετα απο ενα χρονο μου ζητησαν να τους παω το διπλωμα την αδεια και τις πινακιδες...το ποιο και δεν εκανα και ηρθαν αυτοι στο μαγαζι και τα πηραν μονοι τους.
atha (02-03-14), Bazil Van Sinner (01-03-14), konstantinaM3 (01-03-14)
Bazil Van Sinner (01-03-14), nikos valvetronic (02-03-14)
Είμαι πολύ συνετός με τις παραβάσεις αλλά δεν το παίζω και Άγιος,δυο φορές για ταχύτητα και μια για προσπέραση σε διπλή.Η μια ήταν όταν πήγαινα πρώτη φορά να γνωρίσω τα πεθερικά μου,να "ζητήσω" την γυναίκα μου δηλαδή.Δεν πτοήθηκα και πήγα....πάρτα τώρα![]()
Bazil Van Sinner (02-03-14), nikos1400 (02-03-14), Ptboul (05-03-14)
μια φορα μονο στις Σερρες, με το σουιφτακι της γυναικας...για ''υπερβολικη'' ταχυτητα..
πηγαιναμε θεωρητικα κομβοι προς την πιστα...αλλοι με 200 και οι υπολοιποι με 130-135 .
μας σταματανε 3 αμαξια μαζι...αφου βεβαια εχουν σταματησει νωριτερα τους προπορευομενους που διακοσαριζανε.
ερχεται λοιπον ο ******* και τον εχουμε ψησει να μας γραψει για ελαφρως λιγοτερα χλμ , ωστε να μην μας αφαιρεσει διπλωματα και το προστιμο να ειναι μικροτερο...
γραφει τους 2 λοιπον, φευγουν...και την ωρα που ερχεται η σειρα μου, ερχεται να κλαφτει στον μπατσο ο 200αρης, και πεταει την ατακα...δεν τρεχαμε κυριε τροχονομε, με το σουιφτακι πηγαιναμε παρεα...και με παιρνει στον λαιμο του..
αφαιρεση διπλωματος και το διπλασιο προστιμο...
chrisgiapz3 (02-03-14)
Επισης ουτε εγω εχω φαει για κοκκινο η παραβιαση προτεραιοτητας ουτε κ για μεθη τα θεωρω χοντρα αυτα τα λαθη μονο μια φορα που με επιασαν στην εθνικη με 180 κ δεν μπορεσα να σταματησω κ μου εστειλαν περιπολικο να με κυνηγησει....
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!