Φίλε μου έχω τις ζάντες που θες να πάρεις της Μ359 19'' είναι ρέπλικα και της πυρά μεταχειρισμένες της έχω πάνω από 15.000 κμ και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με κουνήματα τρεμούλα κ.α το offset ειναι ΕΤ35 απο το ΕΤ37 που ειναι οι ΟΕΜ.
Απλα προσεξε να ειναι καλος κατασκευαστης διοτι οπως ειπαμε εχει διαφορα ειδη ζαντον που εχουνε πολα προβληματα οπος στραβωματα,ξεφλουδίσματα και αλλα πολα παντος εχει κατασκευασει του ειναι πολυ αξιοπιστη οπος VMR,OZ κ.α εμενα ειναι Avant Garde να και δυο Φωτο.
![]()
120ie87 (22-02-14), Vassilis ///M (23-02-14)
Από λακκούβες πως πάτε στο Τορόντο ?
ΤΕΖΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!
tokiko (22-02-14)
ninja2 (22-02-14)
[QUOTE=ninja2;472129]Φίλε μου έχω τις ζάντες που θες να πάρεις της Μ359 19'' είναι ρέπλικα και της πυρά μεταχειρισμένες της έχω πάνω από 15.000 κμ και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με κουνήματα τρεμούλα κ.α το offset ειναι ΕΤ35 απο το ΕΤ37 που ειναι οι ΟΕΜ.
Απλα προσεξε να ειναι καλος κατασκευαστης διοτι οπως ειπαμε εχει διαφορα ειδη ζαντον που εχουνε πολα προβληματα οπος στραβωματα,ξεφλουδίσματα και αλλα πολα παντος εχει κατασκευασει του ειναι πολυ αξιοπιστη οπος VMR,OZ κ.α εμενα ειναι Avant Garde να και δυο Φωτο.
Αρχικά φίλε το έχεις κουκλαρά και μιλάμε η ζάντα είναι όλα τα λεφτά, όσο για τον κατασκευαστή γιαυτο ρωτάω για να βρω μια καλή μάρκα και ανθεκτική και σε μια καλή τιμή μιας και όπως είπα η οεμ είναι αρκετά ακριβές δυστυχώς .Άσε που φοβάμαι μην δώσω τις οεμ μου που ως τώρα δεν είχα ποτέ θέμα και πάρω ρεπλικα και έχω προβλήματα, γιαυτό θέλω κάτι καλό και αξιόπιστο.
ninja2 (23-02-14)
Ευχαρισω Niko![]()
πανε σ'ενα σοβαρο μαγαζί και θα σου πούνε ποιες ζάντες είναι καλές και πιοιες όχι και δεν θα εχεις προβληματα, μερικες φορες αξιζει να δωσουμε 100Ε και να έχουμε το κεφαλι μας ησυχο,παντως θα δεις μεγαλ διαφορα οπτικα θα χασεις λιγο σε ανεσει (χαμηλό προφίλ λάστιχο) αλλα αξιζει τον κοπο.
Εγω κρατησα και της ΟΕΜ.
Nα και στα χρωματα σου
![]()
Αυτές πως τις βλέπετε??
https://www.ebay.co.uk/itm/18-INCH-A...item27d629951b
Αν ειναι να αλλαξεις ζάντες πανε σε 19 αλλιως κρατά αυτές που έχει που είναι και μια χαρά !
Ή οriginal 19άρες ή μένεις ως έχει!
Σε καμία περίπτωση δεν θα ξήλωνα ΟΕΜ ζάντα για να βάλω replica όσο και να μου άρεσε
Detailing Madness
EVERGET (23-02-14), giannis z3 (23-02-14)