Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 58

Θέμα: Μ3 E92-Γνώμες/Γνώσεις

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμβαίνουν κ στις καλύτερες οικογένειες .

2. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

BILL007 (09-02-14)

Stradale Guest

Προεπιλογή

Κατ'αρχήν να ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας.

Το EDC το βλέπω ένα βήμα μπροστά αλλά μια και ψάχνω μεταχειρισμένο και έχω ήδη βάλει σαν στόχο να είανι λευκό και με DCT το να ψάξω να έχει και αυτην την ανάρτηση μάλλον δεν είμαι ρεαλιστής.. Ας είναι καλό το αμάξι και μπορώ να ζήσω και χωρίς ανάρτηση,χαχα!

Φώτη πόσα χιλιόμετρα βγάζει η 3η μια που το ανέφερες; Είναι ίδες οι σχέσεις εν συγκρίσει με το manual?

Τώρα εγώ προσωπικά δεν θέλω να κρίνω τα προβλήματα που έβγαλε η Μ3. Αμάξι είναι, άνθρωπος το έφτιαξε, μιλάμε για 4Κκυβικά που στροφάρουν κοντά 9Κ στροφες ε δεν θα γκρινιάξω αν πρέπει να έχω το νού μου στα κουζινέτα ή αν καίει μισο λίτρο στα 3000 χιλιομετρα όταν το κυνηγάς...

4. The Following User Says Thank You to Stradale For This Useful Post:

vagmag (09-02-14)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για τα 46άρια δεν μπορώ να έχω γνώμη, αλλά για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, η ζημιά στο δικό μου και σε αρκετά 92άρια που έχω διαβάσει online είναι όλες μετά από πολύ trackday. Φυσικά πιστεύω πως το M division με τις αμέτρητες βόλτες στο Ring θα έπρεπε κάπως να έχει προβλέψει το στέγνωμα...Από την άλλη friendgr δεν έχω δει πολλά porsche kai ferrari να γυρίζουν γύρω γύρω σε πίστες και να μην καίνε μέταλλα, οπότε μέχρι τότε να μείνουμε στο ότι ο V8 του 92 είναι ο ελαφρύτερος V8 σε αυτοκίνητο παραγωγής και κάθε φορά που αλλάζω στις 8000+ νιώθω τυχερός.

6. The Following 12 Users Say Thank You to fotis For This Useful Post:

A8hnaios (09-02-14), BILL007 (09-02-14), chief (09-02-14), chrisgiapz3 (09-02-14), Eleni (10-02-14), Leonidas_E39 (09-02-14), nikos1400 (09-02-14), pilot (09-02-14), stefm5 (09-02-14), Vasilis M3 (09-02-14), zaharias (09-02-14)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fotis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τα 46άρια δεν μπορώ να έχω γνώμη, αλλά για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, η ζημιά στο δικό μου και σε αρκετά 92άρια που έχω διαβάσει online είναι όλες μετά από πολύ trackday. Φυσικά πιστεύω πως το M division με τις αμέτρητες βόλτες στο Ring θα έπρεπε κάπως να έχει προβλέψει το στέγνωμα...Από την άλλη friendgr δεν έχω δει πολλά porsche kai ferrari να γυρίζουν γύρω γύρω σε πίστες και να μην καίνε μέταλλα, οπότε μέχρι τότε να μείνουμε στο ότι ο V8 του 92 είναι ο ελαφρύτερος V8 σε αυτοκίνητο παραγωγής και κάθε φορά που αλλάζω στις 8000+ νιώθω τυχερός.
    Εδω εχουν "θεμα" πολλα Μ54Β30 (330 Ε46) Non-///M που κανουν track days με τη βιδα της αντλιας λαδιου.. χαλαρωνει ομορφα κι ωραια.. και μετα αντε γεια μοτερ..
    Μην το ψαχνετε.. αμα πιασουμε τα "θεματα" που εχουν τα 46αρια, θα γεμισουμε σελιδες..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

8. The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

BILL007 (10-02-14), Leonidas_E39 (09-02-14)

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην το ψαχνετε.. αμα πιασουμε τα "θεματα" που εχουν τα 46αρια, θα γεμισουμε σελιδες..
    Είναι κ@ύλα όμως τα γ@μημέναααα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι ρε φιλε.. αλλα εχω διαβασει τοσα πολλα πια.. που εκτος απο τα λεφτα που εχω δωσει για προληπτικη συντηρηση και κανονικη συντηρηση.. ΠΑΝΤΑ υπαρχει η ιδεα στο μυαλο να γινει καμια στραβη παρολα αυτα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Stradale Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα μου λες... Έχω δει ένα ασημί 46ρι εν τω μεταξύ, με κοκκινο εσωτερικό και 19ρες και δεν μπορώ να το βγάλω απο το μυαλο μου

12. The Following User Says Thank You to Stradale For This Useful Post:

Vasilis M3 (10-02-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όταν πήγα να αγοράσω 92αρι , μου έδειξαν κ τα τιμολόγια του νέου μοτέρ μαζι με την εργασία ! 32000 ευρω μοτέρ+ εργασία , 28000 το αυτοκινητο ολόκληρο. Προσφορά ηταν .... Αλλα όσο σκεφτόμουν οτι αν γίνει κάποια στραβή ξανά με το μοτέρ.... Έφυγα τρέχοντας
    Δεν έφυγα για το κόστος του μοτέρ, αλλα ηταν τα θέματα του αυτοκινήτου που είδα. Ομως τα τιμολόγια ..... Έλεγαν 32000 ευρω!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω εχουν "θεμα" πολλα Μ54Β30 (330 Ε46) Non-///M που κανουν track days με τη βιδα της αντλιας λαδιου.. χαλαρωνει ομορφα κι ωραια.. και μετα αντε γεια μοτερ..
    βρε ζάχο m54 σε track days όμως...
    ο m54 δεν είναι motorsport κινητήρας για να γυρνάει συνέχεια στους κόφτες.
    για τη δουλειά που φτιάχτηκε είναι σκύλος

15. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

PANOS-E60 (10-02-14)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    βρε ζάχο m54 σε track days όμως...
    ο m54 δεν είναι motorsport κινητήρας για να γυρνάει συνέχεια στους κόφτες.
    για τη δουλειά που φτιάχτηκε είναι σκύλος
    Οπως και να το δεις, ειναι απαραδεκτο.. Εδω βγαζουν τα ///Μ που ειναι πιεσμενα και φτιαγμενα για τετοια χρηση.. Τα Μ54 υποτιθεται οτι ειναι λιγοτερο πιεσμενα και λιγοτερο ζημιογωνα.. Βεβαια περισσοτερο τα Μ54Β30..
    Τα πιο σκυλια απ΄ολα ειναι τα 28αρια..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP