Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 53

Θέμα: αγορα 318 2002 μοντελο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αχχχ Τάσο, μου φαίνεται δεν θέλω να το πιστέψω ότι φτάσαν εκεί οι τιμές....

2. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

tasos.kamv (12-11-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εμένα μεγάλε Νίκο μου κακοφαίνεται, αλλά έτσι είναι...
    σκέφτομαι ότι και το δικό μου αν ήθελα πραγματικά να το πουλήσω έπρεπε να το δώσω 3.000¤-4.000¤...

4. The Following 3 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

A8hnaios (13-11-13), nikos valvetronic (12-11-13), sierra (13-11-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Οπως τα ειπαν τα παιδια πιο πανω. Ο συγκεκριμενος πωλητης τσεκαρει ολα σχεδον τα εξτρα στις πληροφοριες και ας μην τα εχει , εχω δει και αλλες αγγελιες που το κανει. Επισης θα σου ελεγα να μην ανεβεις καθολου Θεσσαλονικη για οποιοδηποτε αμαξι απο τον συγκεκριμενο εμπορο εχω δει και εχω ακουσει πολλα....τα υπολοιπα με π.μ.
    quattro ist fur sissies

6. The Following 4 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

BILL007 (13-11-13), georgeIII (12-11-13), Leonidas_E39 (16-11-13), nikos valvetronic (12-11-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πρόσεξέ τους καλά ιδιαίτερα τους έμπορους... Οι περισσότεροι επειδή είναι μες στα κόλπα κάνουν μεγάλες κομπίνες και στην τελική άλλο αγοράζεις κι άλλο σου έρχεται... Υπάρχουν βέβαια και οι "σωστοί" αλλά είναι πολύ λίγοι γι' αυτό τα μάτια σου ανοιχτά...!

Δύο χαρακτηριστικά παραδειγματα:
    Μόνο 2 από τα 8 Ε36 που ήταν υποψήφια να αγοράσω ήταν από έμπορο και ήταν τα πιο όμορφα που είδα...κι όμως μόλις τα πήγα σε μηχανικό/φανοποιό αποδείχθηκε ότι ήταν τα 2 χειρότερα... Αυτό που πήρα όμως δεν μου γέμιζε το μάτι αρχικά αλλά ήταν σωστό σκάφος και μηχανή, όλα τα άλλα διορθώνονται...

Το Vectra του πατέρα μου το είχαμε πάρει το 2001 από μάντρα αυτοκινήτων με 45000 χλμ και μετά από έλεγχο σε μηχανικό... Πρόπερσυ μάθαμε ότι το αυτοκίνητο είχε τουμπάρει και είχε ξαναφτιαχτεί... Παρόλα αυτά δεν είχαμε κανένα σπουδαίο πρόβλημα αυτά τα 12 χρόνια...

Που θέλω να καταλήξω? Απο τη στιγμή που παίρνεις κάτι μεταχειρισμένο μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις... Κοιτάς όμως να είναι όσο πιο κοντα γίνεται στους στόχους σου... Είναι και θέμα τύχης γιατί ποτέ δεν μπορεις να ξέρεις τι μπορει να κρύβει το κάθε αυτοκίνητο (όπως με το Vectra)...

Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και αν θέλεις να μ'ακούσεις κάνε υπομονή 1 μήνα και κάτι και μετά να αγοράσεις αυτοκίνητο... Θα δεις ότι θα μειωθούνε οι τιμές τώρα με τα τέλη, ο κόσμος δεν έχει λεφτά και θα τα "σκοτώσουν" κι άλλο τα αυτοκίνητα... Εγώ την δικιά μου την πήρα 28 Δεκεμβρίου πέρυσι και γλύτωσα κάπου στο χιλιάρικο... (και ξεκίνησα να ψάχνω από μέσα Οκτωβρίου)

Sorry για το μέγεθος του μηνύματος...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

8. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

georgeIII (12-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 coupe Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρόσεξέ τους καλά ιδιαίτερα τους έμπορους... Οι περισσότεροι επειδή είναι μες στα κόλπα κάνουν μεγάλες κομπίνες και στην τελική άλλο αγοράζεις κι άλλο σου έρχεται... Υπάρχουν βέβαια και οι "σωστοί" αλλά είναι πολύ λίγοι γι' αυτό τα μάτια σου ανοιχτά...!

Δύο χαρακτηριστικά παραδειγματα:
    Μόνο 2 από τα 8 Ε36 που ήταν υποψήφια να αγοράσω ήταν από έμπορο και ήταν τα πιο όμορφα που είδα...κι όμως μόλις τα πήγα σε μηχανικό/φανοποιό αποδείχθηκε ότι ήταν τα 2 χειρότερα... Αυτό που πήρα όμως δεν μου γέμιζε το μάτι αρχικά αλλά ήταν σωστό σκάφος και μηχανή, όλα τα άλλα διορθώνονται...

Το Vectra του πατέρα μου το είχαμε πάρει το 2001 από μάντρα αυτοκινήτων με 45000 χλμ και μετά από έλεγχο σε μηχανικό... Πρόπερσυ μάθαμε ότι το αυτοκίνητο είχε τουμπάρει και είχε ξαναφτιαχτεί... Παρόλα αυτά δεν είχαμε κανένα σπουδαίο πρόβλημα αυτά τα 12 χρόνια...

Που θέλω να καταλήξω? Απο τη στιγμή που παίρνεις κάτι μεταχειρισμένο μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις... Κοιτάς όμως να είναι όσο πιο κοντα γίνεται στους στόχους σου... Είναι και θέμα τύχης γιατί ποτέ δεν μπορεις να ξέρεις τι μπορει να κρύβει το κάθε αυτοκίνητο (όπως με το Vectra)...

Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και αν θέλεις να μ'ακούσεις κάνε υπομονή 1 μήνα και κάτι και μετά να αγοράσεις αυτοκίνητο... Θα δεις ότι θα μειωθούνε οι τιμές τώρα με τα τέλη, ο κόσμος δεν έχει λεφτά και θα τα "σκοτώσουν" κι άλλο τα αυτοκίνητα... Εγώ την δικιά μου την πήρα 28 Δεκεμβρίου πέρυσι και γλύτωσα κάπου στο χιλιάρικο... (και ξεκίνησα να ψάχνω από μέσα Οκτωβρίου)

Sorry για το μέγεθος του μηνύματος...
    Ενας απο τους λογους που το βιαζομαι ειναι τα τελη κυκλοφοριας... μην τα πληρωσω δυο φορες, μια στο αμαξι που εχω και μια σε αυτο που θα παρω. Οσο για τα μεταχειρισμενα ειναι λαχειο σιγουρα δεν ξερεις τι θα σου κατσει..

10. The Following User Says Thank You to georgeIII For This Useful Post:

HLIAS - E36 (12-11-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georgeIII Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενας απο τους λογους που το βιαζομαι ειναι τα τελη κυκλοφοριας... μην τα πληρωσω δυο φορες, μια στο αμαξι που εχω και μια σε αυτο που θα παρω. Οσο για τα μεταχειρισμενα ειναι λαχειο σιγουρα δεν ξερεις τι θα σου κατσει..
    Φυσικά και δεν ξέρεις απλά μπορεις να προλάβεις κάποιες καταστάσεις όσο είναι εφικτό...

Καλή υπομονή σου εύχομαι στο ψάξιμο και να κάνεις την καλύτερη επιλογή...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

12. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

georgeIII (12-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

αν αυτο ειναι μοντελο 2002 τοτε το δικο μου ειναι μοντελο του 2014.δεν παιζει με τιποτε να ειναι του 2 μοντελο και επειδη γνωριζω που ειναι αυτος ο εμπορος ενα θα σου πω.φυγε μακρια.

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

15. The Following User Says Thank You to sierra For This Useful Post:

georgeIII (13-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανεμορφο πραγματικα, το μονο προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να μαζεψω 1500¤ ακομα
    1600 κυβικα 150 περιπου αλογα; ποιο μοτερ ειναι αυτο;

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

2λιτρο ειναι αυτο

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα