Πρόσεξέ τους καλά ιδιαίτερα τους έμπορους... Οι περισσότεροι επειδή είναι μες στα κόλπα κάνουν μεγάλες κομπίνες και στην τελική άλλο αγοράζεις κι άλλο σου έρχεται... Υπάρχουν βέβαια και οι "σωστοί" αλλά είναι πολύ λίγοι γι' αυτό τα μάτια σου ανοιχτά...!
Δύο χαρακτηριστικά παραδειγματα:
Μόνο 2 από τα 8 Ε36 που ήταν υποψήφια να αγοράσω ήταν από έμπορο και ήταν τα πιο όμορφα που είδα...κι όμως μόλις τα πήγα σε μηχανικό/φανοποιό αποδείχθηκε ότι ήταν τα 2 χειρότερα... Αυτό που πήρα όμως δεν μου γέμιζε το μάτι αρχικά αλλά ήταν σωστό σκάφος και μηχανή, όλα τα άλλα διορθώνονται...
Το Vectra του πατέρα μου το είχαμε πάρει το 2001 από μάντρα αυτοκινήτων με 45000 χλμ και μετά από έλεγχο σε μηχανικό... Πρόπερσυ μάθαμε ότι το αυτοκίνητο είχε τουμπάρει και είχε ξαναφτιαχτεί... Παρόλα αυτά δεν είχαμε κανένα σπουδαίο πρόβλημα αυτά τα 12 χρόνια...
Που θέλω να καταλήξω? Απο τη στιγμή που παίρνεις κάτι μεταχειρισμένο μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις... Κοιτάς όμως να είναι όσο πιο κοντα γίνεται στους στόχους σου... Είναι και θέμα τύχης γιατί ποτέ δεν μπορεις να ξέρεις τι μπορει να κρύβει το κάθε αυτοκίνητο (όπως με το Vectra)...
Σε κάθε περίπτωση μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και αν θέλεις να μ'ακούσεις κάνε υπομονή 1 μήνα και κάτι και μετά να αγοράσεις αυτοκίνητο... Θα δεις ότι θα μειωθούνε οι τιμές τώρα με τα τέλη, ο κόσμος δεν έχει λεφτά και θα τα "σκοτώσουν" κι άλλο τα αυτοκίνητα... Εγώ την δικιά μου την πήρα 28 Δεκεμβρίου πέρυσι και γλύτωσα κάπου στο χιλιάρικο...

(και ξεκίνησα να ψάχνω από μέσα Οκτωβρίου)
Sorry για το μέγεθος του μηνύματος...