Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 32

Θέμα: Κυκλοφορια με ξενες πινακιδες

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Του κατασχεσαν το αυτοκινητο με βουλγαρικες πινακιδες και απο το Τελωνειο Σερρων του εδωσαν ενα χαρτι με τα πιστοποιητικα που απαιτουνται για νομιμη κυκλοφορια στην Ελλαδα......

https://img35.imageshack.us/img35/4815/0rl0.jpg
    Επιβεβαιώνω κι εγώ από γνωστό που μου έδειξε ακριβώς αυτή τη λίστα που του ζήτησαν για αυτοκίνητο με ρουμάνικες πινακίδες. Το αυτοκίνητο το κατάσχεσαν, ο άνθρωπος μάζεψε όλα αυτά τα χαρτιά και τους τα πήγε και πήρε πίσω το αυτοκίνητο. Αν δεν πήγαινε τα χαρτιά, εκτός από το αυτοκίνητο θα έτρωγε και πρόστιμο 10.000 ευρώ (!).

Το αστείο είναι ότι αυτοί στην υπηρεσία έπαθαν πλάκα όταν τους πήγε τα χαρτιά, δεν το περίμεναν.

2. The Following 4 Users Say Thank You to stef_E46m3cabrio For This Useful Post:

alexm (24-11-13), freddys (25-11-13), Leonidas_E39 (25-11-13), θανασης Φιλιππου (24-11-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kυριε Τελλη,παριμενουμε να διαβασουμε!!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλος μεταφρασε με λίγη βοήθεια στο υπουργείο εξωτερικών σε μια εβδομάδα.
    Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
    στα τριάντα δεν κάνεις,
    στα σαράντα δεν έχεις,
    τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.

Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?

5. The Following User Says Thank You to ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ For This Useful Post:

Samaro (24-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αντε τώρα να σου κάτσει τέτοια περίπτωση και να πρέπει να φύγεις για τη δουλειά σου, πίσω, στο εξωτερικό.

7. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

A8hnaios (24-11-13)

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο συγκεκριμένος φίλος χρειάστηκε να πάει δυο φορές σε δέκα μέρες Βουλγαρία για έγγραφά από λάθη άλλων.άσε..
    Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
    στα τριάντα δεν κάνεις,
    στα σαράντα δεν έχεις,
    τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.

Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?

Rides
    0

Προεπιλογή

Συνέχεια απο το προηγουμενο μου ποστ,που ελεγα τι ισχυει στην Βουλγαρία....

Εκει λοιπον,δεν μπορείς σαν ξενος να κατεχεις τίποτε.Ούτε όχημα ούτε ακίνητο παρα μόνον σαν εταιρεία!!!
    Οπότε για να επαναπατρισθω δεν γίνεται να έχω 6μήνες πριν την αδεια κανένα οχημα στο ΟΝΟΜΑ μου.

Ειπαμε οτι δεν ισχύουν τα ως ανω για καμμία άλλη Χώρα της Ευρώπης πλην των πρώην Ανατολικών.
    Όντως αν καθισω να γράψω για τα 25 χρονια ζωής μου στο Σιδηρουν παραπετασμα χρειαζομαι οτι μνήμη μπορεί να μου παρεχει το Σαϊτάμα και ίσως δεν φτανει.....

Στο θέμα μας τώρα.....

Ολα αυτά τα προβλήματα το ελληνικό κράτος δεν θέλει να τα ξερει.....Θέλει απλά οπως στην Αρχαια Ρώμη να με βρει κάπου σκαρτο η μη νόμιμο για να με ρίξει στον λακο των λεοντων.Η διάφορα με εδώ ειναι οτι και οι Βούλγαροι ψάχνουν τέτοια ευκαιρια γιατι είσαι πάντα ξένος και οι μαφιοζοι το ίδιο και οι εθνικιστές το ίδιο εκεί.Ετσι λες οτι δε μπορεί ρε γαμωτο έχω και εγώ κάπου να ακουμπισω σε μια στραβη.Έχω την πρεσβεία στην Σοφία.Ελληνικό έδαφος ειναι και βοηθούν τους Έλληνες.......Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?

Κουϊζ:
    Αν κάποιος φυγει σήμερα για Βουλγαρία και αφου ψαχτει τον Ιανουάριο για μια εταιρεία εκεί,υποχρέωση φορολογικης δηλωσης εχει στην Βουλγαρια,μετα απο ενα και κατι χρονο δηλ.τον Μάρτιο του 2015.
    Τον Αύγουστο έρχεται ΕΛΛΑΔΑ για διακοπές,αφου εχει παρελθει το εξάμηνο και πλέον.
    Τον καρφωνει ο γειτονιάς και πάει το σδοε για ελενχο.Ειναι νόμιμος η παρανομος?
    Η ΔΕΗ ειναι στο ΟΝΟΜΑ της εταιρείας,το αμάξι το ίδιο,το τηλ το ίδιο και αυτός δεν φορολογειται γιατι δεν εχει κανει δήλωση.Ειναι η δεν ειναι?
    Χαιρε βάθος αμετρητο!!!

Είσαι στα παράθυρα σαν το μεγάλο λαφυρο των διωκτικων αρχών η οχι?Και οτι τώρα πλέον όλοι πληρώνουν?

Επανερχομαι αργότερα φίλοι μου καλοί γιατι οι ώρες που γράφω ξεκλεβονται απο τις οικογενειακές οταν είμαι ΕΛΛΑΔΑ.

Έρχονται περισσοτερα καλυτερα και τραγελαφικοτερα.

Ευχαριστώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 24-11-13 στις 17:46
    Οταν οδηγεις πάντα σκεψου.Αν ερχεσαι εσύ απο απέναντι?

10. The Following User Says Thank You to AKER For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (25-11-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AKER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνέχεια απο το προηγουμενο μου ποστ,που ελεγα τι ισχυει στην Βουλγαρία....

Εκει λοιπον,δεν μπορείς σαν ξενος να κατεχεις τίποτε.Ούτε όχημα ούτε ακίνητο παρα μόνον σαν εταιρεία!!!
    Οπότε για να επαναπατρισθω δεν γίνεται να έχω 6μήνες πριν την αδεια κανένα οχημα στο ΟΝΟΜΑ μου.

Ειπαμε οτι δεν ισχύουν τα ως ανω για καμμία άλλη Χώρα της Ευρώπης πλην των πρώην Ανατολικών.
    Όντως αν καθισω να γράψω για τα 25 χρονια ζωής μου στο Σιδηρουν παραπετασμα χρειαζομαι οτι μνήμη μπορεί να μου παρεχει το Σαϊτάμα και ίσως δεν φτανει.....

Στο θέμα μας τώρα.....

Ολα αυτά τα προβλήματα το ελληνικό κράτος δεν θέλει να τα ξερει.....Θέλει απλά οπως στην Αρχαια Ρώμη να με βρει κάπου σκαρτο η μη νόμιμο για να με ρίξει στον λακο των λεοντων.Η διάφορα με εδώ ειναι οτι και οι Βούλγαροι ψάχνουν τέτοια ευκαιρια γιατι είσαι πάντα ξένος και οι μαφιοζοι το ίδιο και οι εθνικιστές το ίδιο εκεί.Ετσι λες οτι δε μπορεί ρε γαμωτο έχω και εγώ κάπου να ακουμπισω σε μια στραβη.Έχω την πρεσβεία στην Σοφία.Ελληνικό έδαφος ειναι και βοηθούν τους Έλληνες.......Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε?

Κουϊζ:
    Αν κάποιος φυγει σήμερα για Βουλγαρία και αφου ψαχτει τον Ιανουάριο για μια εταιρεία εκεί,υποχρέωση φορολογικης δηλωσης εχει στην Βουλγαρια,μετα απο ενα και κατι χρονο δηλ.τον Μάρτιο του 2015.
    Τον Αύγουστο έρχεται ΕΛΛΑΔΑ για διακοπές,αφου εχει παρελθει το εξάμηνο και πλέον.
    Τον καρφωνει ο γειτονιάς και πάει το σδοε για ελενχο.Ειναι νόμιμος η παρανομος?
    Η ΔΕΗ ειναι στο ΟΝΟΜΑ της εταιρείας,το αμάξι το ίδιο,το τηλ το ίδιο και αυτός δεν φορολογειται γιατι δεν εχει κανει δήλωση.Ειναι η δεν ειναι?
    Χαιρε βάθος αμετρητο!!!

Είσαι στα παράθυρα σαν το μεγάλο λαφυρο των διωκτικων αρχών η οχι?Και οτι τώρα πλέον όλοι πληρώνουν?

Επανερχομαι αργότερα φίλοι μου καλοί γιατι οι ώρες που γράφω ξεκλεβονται απο τις οικογενειακές οταν είμαι ΕΛΛΑΔΑ.

Έρχονται περισσοτερα καλυτερα και τραγελαφικοτερα.

Ευχαριστώ.
    Απαντάω στο κουίζ
    Χωρίς να είμαι ειδικός, υποθέτω ότι σε αυτήν την περίπωση είναι καθόλα νόμιμος να έχει αυτοκίνητο με Βουλγάρικες πινακίδες από τη στιγμή που αποδεικνύει ότι μένει στη Βουλγαρία. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα.

Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα δήλωση δεν σημαίνει ότι δεν θα φορολογηθεί στη Βουλγαρία. Για το 2014 φορολογικά είναι κάτοικος Βουλγαρίας.

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

^ ^

Ας το διορθωσει ενας Μοd...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ^ ^

Ας το διορθωσει ενας Μοd...
    το "παλευω".....

Rides
    0

Προεπιλογή

Θέλω καταρχας να ζήτησω ενα μεγάλο συγνώμη απο όσους διαβάζουν οτι γράφω.
    Η διόρθωση κειμένου το κουιζ το περνά Λουίζ δεν το προσεχω και οταν τελειωνω το κείμενο και το βλέπω, πάω να το διόρθωσω και μου αλλάζει ολα όσα γράφω.Εχθες πήρα το ταμπλετ και δεν είμαι καλός χειριστής ακόμη, μεχρι χθες χρησιμοποιουσα μονο μεγάλα κομπιουτερ και λαπτοπ.....
    Ευχαριστώ τους Μοντ για την διόρθωση και συγνώμη.

Τώρα απαντω στον φίλο που έγραψε για το κουιζ.
    Έχεις απόλυτο δίκαιο ΑΛΛΑ!!!

Πρώην συνεταιρος μου βρέθηκε χωρίς αυτοκίνητο (BMW Μ6)αφου του κατασχεθηκε,κατηγορούμενο για λαθρεμπορια και πρόστιμο 150.000 ευρώ για διαφυγωντες δασμους!

Χωρια οτι πήγαν σπίτι του 5 άτομα και τον βγαλανε απο το αμάξι με τα όπλα, κάνοντας τα παιδιά του να βλέπουν εφιαλτες και η γειτονιά να νομιζει οτι τόσα χρονια ηταν εγκληματίας και δεν το γνώριζαν.

Βέβαια μετα απο διετή παραμονή του αυτοκινήτου στον υπαιθριο χωρο του τελωνειου, κανοντας "ηλιοθεραπεια" και ξαπλωνοντας επάνω του όλοι όσοι περίμεναν σφραγίδες -έγγραφα,του το εδωσαν πίσω, χωρίς καν να του ζητησουν συγνώμη!!!

Παραμονή Ολυμπιακών αγώνων κατεβαινω Αθηνα για δουλειά.
    Ειναι Ιούνιος και βγαινω απο Αττική οδό για Αγ.Παρασκευή.
    Στο ραδιομεγαρο, μπροστά στην άνοδο μετα το φανάρι, 8 η ώρα το πρωί ειναι συνεργείο της τροχαιας και ελέγχει καυσαέρια.
    Φτανω ταλαιπωρημενος στο φανάρι γιατι οδηγουσα ολη νύχτα και με σταματουν για ελεγχο.

"Καλημέρα, αδεια, δίπλωμα και κάρτα καυσαερίων παρακαλω."

Εγώ χαμονελωντας δινω αδεια,διπλωμα ελληνικό και πράσινη κάρτα.

"Τι ειναι αυτο?Γιατι δεν ειναι στα ελληνικά?Που ειναι η κάρτα?"

Νομίζω οτι μου κάνει πλάκα και γελαω και του λεω οτι στην Βουλγαρία συνηθίζεται να γραφονται οι άδειες στα βουλγαρικά......

Ακριβώς μια ώρα μου πήρε να φυγω και μόλις που γλυτωσα το αυτοφωρο γιατι με είχε πιάσει σπαστικο γέλιο και δεν σταματουσα.

Αυτά για τώρα.

Ευχαριστώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 25-11-13 στις 06:12
    Οταν οδηγεις πάντα σκεψου.Αν ερχεσαι εσύ απο απέναντι?

15. The Following 5 Users Say Thank You to AKER For This Useful Post:

A8hnaios (24-11-13), aristent (25-11-13), Bazil Van Sinner (25-11-13), chrisgiapz3 (25-11-13), Leonidas_E39 (25-11-13)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP