To σωστό ήταν να μείνει μαμα , αλλά και έτσι δεν είναι και πολύ χάλια αν είχε και τις ταπετσαρίες στις πόρτες θα ήταν καλό γιατί θα έδενε και ένας που ΔΕΝ το θυμάτε δεν θα τον πείραζε.
To σωστό ήταν να μείνει μαμα , αλλά και έτσι δεν είναι και πολύ χάλια αν είχε και τις ταπετσαρίες στις πόρτες θα ήταν καλό γιατί θα έδενε και ένας που ΔΕΝ το θυμάτε δεν θα τον πείραζε.
BILL007 (21-10-13)
αμα ηταν ενα ε30 μ3...εκει να το καταλαβω , πρεπει να μεινει μαμα...
και οταν εννοω μαμα...εννοω και τα μηχανικα..διοτι αλλιως παλι ιεροσυλια ειναι..
αν ομως προκυτε για ενα ε30 της σειρας..που απλα θες να το εχεις για πιστα ή καφριλικια...δεν βλεπω το προβλημα να φερει ταμπλο απο ε46..μια χαρα σωστο θα ειναι ειτε για δρομο ειτε για πιστα..εξαλλου στο αμαξι αυτο θα εχεις ασελγησει πολλακις ,για να φοραει μοτερ απο ε46.
JimE36 (22-10-13)
Για εμενα ενα engine swap οταν γινεται σωστα δεν ειναι ιεροσυλια, γιατι αμα ειναι σωστο το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση πανευκολα. Αμα εχεις ομως πετσοκοψει το αυτοκινητο τοτε βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο, οπως κανανε καποτε αυτοι με τα junior που χαλαγανε τα "σκαλοπατενια" για να τα κανουνε με 4 φωτα και αλλα παραδειγματα οπως split τα οποια τα κανανε oval κλπ κλπ. Τα ξερεις και τα ξερω.
WRC is for boys
GROUP B was for men
Ένα μικρο off topic
Το 46 προχωράει Δημήτρη ;
ποιο 46?
WRC is for boys
GROUP B was for men
M3 v10
αλλο thread ρε Μητσο.
WRC is for boys
GROUP B was for men
Εγω περα απο ολα τα αλλα εχω ενα θεμα με το μπλε σωληνακι που ειναι στο κυκλωμα του ψυγειου. Δεν μπορουσανε να το πανε περιφεριακα ομορφα και ωραια χωρις να περναει ετσι ξεμπαρκο πανω απο το μοτερ?
quattro ist fur sissies
Bassakos (21-10-13), Dermatis (21-10-13), nikos1400 (21-10-13), Panos 316T (21-10-13)
Για μένα η BMW τελείωσε στο Μ3 Ε30.
Σεβαστές όλες οι απόψεις, αυτή είναι η δική μου.
![]()
BILL007 (21-10-13), doctore (22-10-13), Kostas Maras (21-10-13), TSAF (22-10-13), Vasilis M3 (21-10-13)