Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 57

Θέμα: Αμορτισερ Ε46 sedan

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παρη με μαμα ελατηρια θα τα βαλεις? αυτα τα αμορτισερ ειναι τα αντιστοιχα m-pack?
    Ναι με μαμα ελατηρια. Δεν το γνωριζω αν ειναι τα αντιστοιχα m pack αλλα οταν πηρα τηλ στον επισημο εμπορο μου ειπε κατα λεξη " ειναι κατα 15% πιο σκληρη απο την απλη sachs. Δεν ξερω βεβαια αν ισχυει.......εγω ειχα εμεπειρια σε 16αρι κουπε με αυτα τα μορτισερ και ειχαν πολυ ωραια αισθηση.
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eπαναφερω το θεμα μιας και πριν τις γιορτες που θα παμε ταξιδι θα αλλαχτουν τα αμπορτισερ....
    Κυριαρχουσα επιλογη για εμενα μεχρι τωρα ειναι τα sachs advantage τα οποια εχω βρει στα 300 πανω στο αμαξι σε τοπικο βουλκανιζατερ.
    Μου προταθηκα και τα κονι τα οποια βεβαια ειναι ανωτερα αλλα υπερβενουν το μπατζετ μου!

Και ρωτω σε περιπτωση που τελικα βαλω αμορτισερ καθαρα αντικαταστασης λογω κοστους ( θα εξαρτηθει απο τα εξοδα που θα προκυψουν για τις διακοπες )
    να προτιμησω τα sachs τα απλα, τα bilestein τα μαυρα ή καποια αλλη μαρκα?
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Rides
    1

Προεπιλογή

ριχτε καμμια ιδεα παιδια.. ειμαι κ εγω για αντικατασταση στο 46αρι μου στεισον 2λιτρο diesel.
    ειμαι ενα σταδιο χαμηλωμενος με 17αρα ζαντα.
    τα sachs τα εχω σε εκτιμηση αλλα δεν ξερω τι παιζει τωρα.
    ...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...

Rides
    3

Προεπιλογή

Εβαλα στο πολακι sachs advantage πιο σκληρα απ τα απλα με ωραια ανεση και πολύ καλο πατημα,αλλα καλυτερα να συνδυαστουν με ένα ελατηριο 1.5 η 2 ποντων! Εγω τα συνδυασα με τα μαμα ελατήρια και το μονο αρνητικο είναι ότι καθεται μπροστα 1.5 με 2 ποντους ψηλοτερα από ένα ιδιο με απλα αμορτισέρ,κοινως από λουκ το πολακι είναι μια αηδια.Οσο και να το εχω ψαξει κανεις δεν ξερει το γτ!!

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι η αληθεια ειναι πως ενα mpack ελατηριο για τa bmw τουλαχιστον συνδυαζεται ωραια με τα advantage!

Rides
    0

Προεπιλογή

Σε Ε36 πάντως τα advantage δεν συνδυάζονται με μαμά ελατήρια στάνταρ ύψους. Δεν λειτουργούν σωστά παρότι η zachs λέει ότι κάνουν. Είναι το αμορτισέρ εκτός εύρους λειτουργίας.

Μπορεί για Ε46 να είναι διαφορετικά αλλά πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς.
    Ε36 M44Β19

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν οχι αυριο μεθαυριο θα παω να βαλω αμορτισερ και λαστιχα!
    οσον αφορα τα αμορτισερ κατεληξα στα sachs advantage!
    Aλλα ακουω αρκετους να λενε πως δεν δουλευει ωραια με μη mpack ελατηριο!
    Ισχυει?
    Ειχα βρει ενα σετ mpack στον παναγιωτιδη αλλα μετα απο διασταυρωση ηταν μονο τα 2 οποτε τα εχασα και θα μεινω με τα μαμα!

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εγω ειχα δοκιμασει τα sachs (μαυρα) super touring (τα οποια μου ειπαν οτι ειναι στην ουσια ιδια με τα advantage, δεν ξερω αν αληθευει αυτο) και ηταν λιγο βαρκα γυαλο το αμαξι, με schnitzer ελατηρια (σαν 4κυλινδρο) και με Eibach ελατηρια (σαν 6κυλινδρο).. απο ανεση ηταν καλα, αλλα απο κρατημα, ετσι κι ετσι..
    Δεν θελω να σε μπερδεψω πατριδα.. θυμαμαι παντως οτι και αλλοι ειχαν παραπονεθει για τα sachs (μαυρα) οτι ηταν λιγο "βαρκα" το αμαξι...
    Υπαρχει παντως και η λυση να επισκευασεις τα δικα σου..
    (εγω τουλαχιστον ειχα μπει σε κουπε γνησιο Μ πακ με Μ πακ επισκευασμενη αναρτηση και ηταν αρκετα καλο/προς το σφιχτο.. δεν ξερω αν γινεται το ιδιο και στα 46αρια με "απλη" αναρτηση..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ειχα δοκιμασει τα sachs (μαυρα) super touring (τα οποια μου ειπαν οτι ειναι στην ουσια ιδια με τα advantage, δεν ξερω αν αληθευει αυτο) και ηταν λιγο βαρκα γυαλο το αμαξι, με schnitzer ελατηρια (σαν 4κυλινδρο) και με Eibach ελατηρια (σαν 6κυλινδρο).. απο ανεση ηταν καλα, αλλα απο κρατημα, ετσι κι ετσι..
    Δεν θελω να σε μπερδεψω πατριδα.. θυμαμαι παντως οτι και αλλοι ειχαν παραπονεθει για τα sachs (μαυρα) οτι ηταν λιγο "βαρκα" το αμαξι...
    Υπαρχει παντως και η λυση να επισκευασεις τα δικα σου..
    (εγω τουλαχιστον ειχα μπει σε κουπε γνησιο Μ πακ με Μ πακ επισκευασμενη αναρτηση και ηταν αρκετα καλο/προς το σφιχτο.. δεν ξερω αν γινεται το ιδιο και στα 46αρια με "απλη" αναρτηση..
    Tα advantage ειναι 15% περιπου πιο σκληρα απο τα απλα και λογικα ειναι σε αντιστοιχια με τα mpack της bmw!
    Aπο κρατημα τα εχω δοκιμασει σε κουπεδια! Αλλα ακουω και διαβαζω πως με τα απλα ελατηρια δεν καθονται εκει που πρεπει να κατσουν και κοπανανε!
    Αυτο θελω να ξερω αν οντως ισχυει?

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tα advantage ειναι 15% περιπου πιο σκληρα απο τα απλα και λογικα ειναι σε αντιστοιχια με τα mpack της bmw!
    Aπο κρατημα τα εχω δοκιμασει σε κουπεδια! Αλλα ακουω και διαβαζω πως με τα απλα ελατηρια δεν καθονται εκει που πρεπει να κατσουν και κοπανανε!
    Αυτο θελω να ξερω αν οντως ισχυει?
    για αυτο ειναι λιγο πιο σκληρα απο τα απλα λογω οτι ειναι για σπορ-m αναρτηση στα bmw...αμα θες κατι πιο ενισχυμενο πας σε bilstein b6 αλλα πας τα διπλα σε λεφτα..
    εφοσον εσυ φορας απλα ελατηρια της bmw βαλε 1 4αδα μαυρα bilstein με 200ε+τοποθετηση και τελος...
    με τα advatage ναι μεν θα περιορισεις λιγο τις κλισεις (καθοτιν λιγο πιο σκληρο απο το απλο οπως ειπαμε) αλλα απο την αλλη μηπως δεν συνεργαζονται σωστα με τα απλα ελατηρια..
    εν τελη η' βαζεις 4 απλα αμορτισερ αντικαταστασης η' βαζεις μαζι με τα advatage και 4 μ-πακ ελατηρια μεταχειρο...(θα την πληρωσεις μια και καλη την τοποθετηση.δεν θα σου παρει παραπανω λεφτα που θα αλλαξεις και ελατηρια με την ευκαιρια...).

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP