Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 35

Θέμα: 330 σε E36 ???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και βεβαια γινετε η μετατροπη αυτη.......παραδειγμα στο δικο μου εδω και 6 χρονια δουλευει αψογα........ο ηλεκτρολογος πρεπει να ξερει καλα την δουλεια του. Οσο αφορα τον κινητηρα εγω τον δηλωσα κανονικα για να μην εχω τρεχαματα!
    τον δήλωσες κανονικά πριν 6 χρόνια.
    στην περίοδο που διανύουμε επειδή έγινε κακός χαμός με τις αλλαγές κινητήρων στο υπουργείο (υπάλληλοι εναντίον υπαλλήλων), δε δηλώνεται κανένας κινητήρας με απόκλιση >25% κυβισμό από τον εργοστασιακό χωρίς την έγγραφη βεβαίωση της bmw hellas. Η bmw hellas δε δίνει βεβαίωση ούτε για εργοστασιακές εφαρμογές πλέον, πόσο μάλλον για Μ54 σε Ε36. Επίσης έχει ειδοποιηθεί και η bmw γερμανίας ώστε να μη χορηγεί βεβαίωση για την ελλάδα.

όλα αυτά δεν είναι αστικός μύθος, τα έζησα στο πετσί μου, τσακώθηκα έβρισα αμέτρητες φορές και κατέληξα με ανάκληση αδείας παρακαλώ για περίπου 7 μήνες.

2. The Following 3 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (28-09-13), aristent (28-09-13), PANOS-E60 (28-09-13)

Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τον δήλωσες κανονικά πριν 6 χρόνια.
    στην περίοδο που διανύουμε επειδή έγινε κακός χαμός με τις αλλαγές κινητήρων στο υπουργείο (υπάλληλοι εναντίον υπαλλήλων), δε δηλώνεται κανένας κινητήρας με απόκλιση >25% κυβισμό από τον εργοστασιακό χωρίς την έγγραφη βεβαίωση της bmw hellas. Η bmw hellas δε δίνει βεβαίωση ούτε για εργοστασιακές εφαρμογές πλέον, πόσο μάλλον για Μ54 σε Ε36. Επίσης έχει ειδοποιηθεί και η bmw γερμανίας ώστε να μη χορηγεί βεβαίωση για την ελλάδα.

όλα αυτά δεν είναι αστικός μύθος, τα έζησα στο πετσί μου, τσακώθηκα έβρισα αμέτρητες φορές και κατέληξα με ανάκληση αδείας παρακαλώ για περίπου 7 μήνες.
    "ταλε κουαλε" και εγω με το ιδιο πραγμα...οπως το περιγραφεις ακριβως..
    για πανω απο 25% δεν υπαρχει περιπτωση να δοσουν "επισιμο χαρτι"

4. The Following User Says Thank You to 330Ci STEPTRONIC For This Useful Post:

stefm5 (28-09-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν το 36αρι ειναι δυομισαρι μπορει να τη δηλωσει τη μηχανη με το 25%.
    Ειναι μοτερ bmw, εχει το ιδιο καυσιμο και ειναι πιο συγχρονο με λιγοτερους ρυπους.
    Στην περιπτωση αυτη δε χρειαζεται βεβαιωση απο καμια αντιπροσωπεια.

Αν το 36αρι ειναι μικροτερο(το 2λιτρο πχ μεχρι 2,5 μπορει να παει. Δεν δηλωνεται 3λιτρο Μ54) και δεν το πιανει το 25% η μηχανη δε δηλωνεται.
    Βεβαιωση δεν μπορει να παρει ετσι κ αλλιως γιατι ο Μ54 δεν φορεθηκε στα Ε36.
    Σε αυτη την περιπτωση κοιτας για τον 28αρι Μ52, να κανεις και το κεφι σου και να εισαι και νομιμος.

Δεν ξερω τι γινεται αληθεια αν αλλαξεις μια φορα μοτερ(το πας απο 1,6 σε 2,5 Μ52 με βεβαιωση) και μετα απο λιγο καιρο πας ξανα για αλλαγη(απο 2,5 σε 3λιτρο Μ54 με το 25% πλεον).
    Βλεπουν τι φορουσε αρχικα το αυτοκινητο?
    Ισως ετσι να εχουν συμβει πολλα απο τα περιεργα που βλεπουμε.
    Λεω, δεν ξερω..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 28-09-13 στις 09:20

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι μοτερ bmw, εχει το ιδιο καυσιμο και ειναι πιο συγχρονο με λιγοτερους ρυπους.

Αν το 36αρι ειναι μικροτερο(το 2λιτρο πχ μεχρι 2,5 μπορει να παει. Δεν δηλωνεται 3λιτρο Μ54) και δεν το πιανει το 25% η μηχανη δε δηλωνεται.
    Σε αυτη την περιπτωση κοιτας για τον 28αρι Μ52, να κανεις και το κεφι σου και να εισαι και νομιμος.

Δεν ξερω τι γινεται αληθεια αν αλλαξεις μια φορα μοτερ(το πας απο 1,6 σε 2,5 Μ52 με βεβαιωση) και μετα απο λιγο καιρο πας ξανα για αλλαγη(απο 2,5 σε 3λιτρο Μ54 με το 25% πλεον).
    Λεω, δεν ξερω..
    ναι είπα για το όριο του 25%

επίσης βεβαίωση δεν παίζει σε καμία περίπτωση για κανένα κινητήρα εκτός αν κάνει τη μετατροπή η ίδια η bmw

το τελευταίο που είπες, για διαδοχικές δηλώσεις, γίνεται. μου το πρότειναν αλλά αποφάσισα να μην έχω καμία άλλη τριβή με τους αχρείους. αλλά μόνο στα πλαίσια του 25% κάθε φορά.

7. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

ghost-rider (28-09-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

επίσης βεβαίωση δεν παίζει σε καμία περίπτωση για κανένα κινητήρα εκτός αν κάνει τη μετατροπή η ίδια η bmw
    Η ιδια η bmw φανταζομαι εννοεις το εξουσιοδοτημενο συνεργειο καποιου ντιλερ. Δεν λεω το αντιθετο!
    Δεν ξερω τι πολιτικη ακολουθουσε η bmw τα προηγουμενα χρονια αλλα αλλες εταιρειες το εφαρμοζουν χρονια τωρα αυτο.

το τελευταίο που είπες, για διαδοχικές δηλώσεις, γίνεται. μου το πρότειναν αλλά αποφάσισα να μην έχω καμία άλλη τριβή με τους αχρείους. αλλά μόνο στα πλαίσια του 25% κάθε φορά.

9. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

stefm5 (28-09-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

.....Δεν ξερω τι γινεται αληθεια αν αλλαξεις μια φορα μοτερ(το πας απο 1,6 σε 2,5 Μ52 με βεβαιωση) και μετα απο λιγο καιρο πας ξανα για αλλαγη(απο 2,5 σε 3λιτρο Μ54 με το 25% πλεον).
    Λεω, δεν ξερω..
    πχ.εγω για να το δηλωσω //Μ5 5,000cc(με το +25% καθε φορα) θα πρεπει να αλλαξω 4 μοτερ!!!

1.995cc...>2.493cc...>3.117cc...>3.896cc...>4.870c c....και παλι δεν φτανει τα 4.999cc.του Μ5....εκτος εαν βαρεθουν να με βλεπουν να "αλλαζω" μοτερ και πουν, παει στα διαλα, γραφτο εκει να τελειωνουμε!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 28-09-13 στις 09:45

11. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (28-09-13), stefm5 (28-09-13)

Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λεω, δεν ξερω..
    το εχω ακουσει αυτο που λες για αρχη 25% και μετα παλι 25% αλλα δεν ξερω αν υσχιει οντως...αν μπορει καπιος να μας απαντησει εστω και με π.μ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    πχ.εγω για να το δηλωσω //Μ5 5,000cc(με το +25% καθε φορα) θα πρεπει να αλλαξω 4 μοτερ!!!

1.995cc...>2.493cc...>3.117cc...>3.896cc...>4.870c c....και παλι δεν φτανει τα 4.999cc.του Μ5....εκτος εαν βαρεθουν να με βλεπουν να "αλλαζω" μοτερ και πουν, παει στα διαλα, γραφτο εκει να τελειωνουμε!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci STEPTRONIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    το εχω ακουσει αυτο που λες για αρχη 25% και μετα παλι 25% αλλα δεν ξερω αν υσχιει οντως...αν μπορει καπιος να μας απαντησει εστω και με π.μ
    ισχύει όπως έγραψα πιο πάνω.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έτσι ήταν πάντα ο νόμος για το 25%.Δεν άλλαξε κάτι τα τελευταία χρόνια...Ιδιος είναι!

Με διαδοχικές αλλαγές δηλώνονται όλα, π.χ απο Μ43 1800 μπορείς να βάλεις 330 Έχει γίνει απο πάρα πολλούς με μετατροπές.

Αμα βρείτε ένα καλό διεκπεραιωτή ολα γίνονται νόμιμα και ωραία. Μετά περνάτε απο τον γκισέ της εφορίας για σήματα και "έκτακτες" εισφορές
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 28-09-13 στις 11:27

15. The Following 3 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

ghost-rider (28-09-13), Kostas Maras (28-09-13), ΔημήτρηςΜ3 (28-09-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι ήταν πάντα ο νόμος για το 25%.Δεν άλλαξε κάτι τα τελευταία χρόνια...Ιδιος είναι!

Με διαδοχικές αλλαγές δηλώνονται όλα, π.χ απο Μ43 1800 μπορείς να βάλεις 330 Έχει γίνει απο πάρα πολλούς με μετατροπές.

Αμα βρείτε ένα καλό διεκπεραιωτή ολα γίνονται νόμιμα και ωραία. Μετά περνάτε απο τον γκισέ της εφορίας για σήματα και "έκτακτες" εισφορές
    είσαι κακός

δεν άλλαξε ο νόμος φυσικά, απλά άλλαξαν οι 'συνθήκες'.

17. The Following 2 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

BILL007 (28-09-13), Χρίστος (28-09-13)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP