Δεν αντεχα να περιμενω δοκιμη στο αυτοκινητο!
Πειραματιστηκα σπιτι! Παιζει!!!!!
Πολυ πολυ λιγα παρασιτα και ενταση οπως ακριβως ηταν .....
Που σημαινει οτι εχουμε ενα αμφιδρομο κυκλωμα εδω περα ( και να φανταστεις εγω εχω ενα των 5ευρω ) που αν το ψαξω λιγακι θα τα εξαφανισω τα παρασιτα με κανα φιλτρο!
Ερωτηση: Ειπες οτι οταν παιζεις απο κινητο και φορτιζεις παραλληλα δεν εχεις παρασιτα
Ποια ειναι η διαταξη σου γιατι εμενα τρελενεται στα παρασιτα!
![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
BILL007 (30-08-13)
BILL007 (30-08-13)
Το ειχα βαλει και εγω ......αλλα μου εκοβε εντελως την φωνη σε περιπτωση κλησης. Επρεπε να τερματισω την ενταση ωστε να ακουω εστω στο ελαχιστο τον αλλον στα ηχεια!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Εγώ έχω μπλε δόντι οπότε δεν χρησιμοποιώ το aux για Car kit.
Δεν νομίζω πάντως ότι έφταιγε το φίλτρο, μάλλον έπαιζες μουσική και
διακόπτε η κλήση οπότε χάλαγε το θέμα.
Τουλάχιστον εμένα δουλεύει καλά όταν κάνω κλήση
και χαλάει μόνος αν παίζει μουσική και παράλληλα δεχθώ κλήση, δοκίμασε το.
Sent from my M9 pro using Tapatalk 4
Wheelman τσεκαρε αυτο.....:
https://www.team-bhp.com/forum/diy-d...plifier-6.html
Πίστεψε πολύ φασαρία,
είχα ψαχτεί με ένα παρόμοιο κύκλωμα αλλά η ποιότητα
δεν είναι και ή καλύτερη, ενώ περίπου 20¤ θα τα θέλεις
σίγουρα σε υλικά.
Δες αυτό εδώ που έχει και BT οπότε γλυτώνεις και το
αντίστοιχο κόστος ενός car kit, χωρίς ΒΤ έχει περίπου 50¤![]()
BILL007 (01-09-13)
Ναι εννοειται οτι δεν αξιζει τον κοπο οχι τοσο για την μανουρα αλλα το οτι στο τελος δεν θα βγαλει ποιοτητα!
https://www.ebay.co.uk/itm/USB-MP3-I...21168149697%26
Αρκετα οικονομικο! Ειναι συμβατο με τα business radio στα 46 αρια?