7,6 σημερα κηφισίας στο υψος ψυχικου μετα απο 15' οδηγηση απο πευκη. Κινηση λιγη αλλα με σταματηματα στα φαναρια και με κλιμα ανοικτο.
Επισης αλλη μια με 8,8 απο τη μνημη 2 - μεγαλης διαρκειας που ελεγα πριν.
sent from my s4 mini
7,6 σημερα κηφισίας στο υψος ψυχικου μετα απο 15' οδηγηση απο πευκη. Κινηση λιγη αλλα με σταματηματα στα φαναρια και με κλιμα ανοικτο.
Επισης αλλη μια με 8,8 απο τη μνημη 2 - μεγαλης διαρκειας που ελεγα πριν.
sent from my s4 mini
Μπαμπη γιατι δεν κοιτας και σε μερκ? ενα μτχ c200k h c230k sportscoupe η ενα clc θα σου εδιναν τη σπορτιβ εμφανιση που ζητας, με καλες επιδοσεις(και σε ευθεια και σε στροφες, μονο αρνητικο το κακιστο τιμονι), φθηνη συντηρηση (για αθηνα θα σου πω με πμ φοβερο συνεργειο) χαμηλη καταναλωση (εχω κανει αγρινιο πατρα με 5.4) και αρκετα κυριλε...
στα 10κ βρισκεις ενα w203 fl σε καλη κατασταση και 17-20 ενα clc... πολυ τιμια αυτοκινητα...
Το c230 sc είναι ωραίο αυτοκίνητο αλλά η κατανάλωση του στη πόλη είναι περίπου στο 12. Στην εθνική βλέπω εύκολα 7.
Βασικά στείλε και σε εμένα με pm το συνεργείο, ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jkourkoulis : 20-08-13 στις 17:45
ενταξη, τωρα παλι αυτα ειναι και γουστα, παντως το γουστο μου σε αυτης της Κλασης αυτ/τα κλεινη στο FIAT ABARTH ειναι το εξελιγμενο τωρινο PUNTO, πολυ το παω
Για τον ημιάκαμπτο καμιά άποψη βρε παιδιά? Θα είναι τόσο χάλια το σύστημα που να μην το σκέφτομαι καν το αυτοκίνητο??
Κώστα C Sports Coupe πολύ δύσκολα, κυρίως γιατί δεν μου αρέσει αλλά και γιατί κοιτάμε για οικονομικότερα μοντέλα πλέον. Φθηνή συντήρηση σε BMW/Audi/Mercedes δεν υπάρχει. Πιο φθηνή σε σχέση με της αντιπροσωπείας ναι, αλλά φθηνή δεν είναι, κακά τα ψέμματα.
To 500αρακι μου αρέσει πάαααρα πολύ εξωτερικά, αλλά είναι μικρό. Πιο μικρό από την Compact δύσκολα θα προτιμήσουμε. Αλλιώς θα κοιτούσα και το Ibiza Cupra DSG και το νέο Fiesta ST. Είναι μικρά σε χώρους όμως και κάνουμε συχνά ταξίδια, με αρκετά πράγματα. Ήδη με την Compact μου έπιασα τα 121.000 χλμ με πολλά πέρα-δώθε Πάτρα-Αθήνα και ταξίδια γύρω στην Ελλάδα.
BabisStinson (22-08-13), mark e92 (22-08-13)
Τόσο χάλια δηλαδή? Υπάρχει κανένα άρθρο να ενημερωθούμε για την λειτουργία του?
Εν τω μεταξύ πέρασα πάλι από την VW να δω προσεκτικότερα το Golf και να βγάλουν ακριβές τιμολόγιο. Εντάξει τελικά μου αρέσει εξίσου με το Leon, ειδικά μέσα.
Αλλά, η έκδοση 1.4 TSI 140hp Highline με ηλιοροφή, Xenon, αισθητήρες παρκαρίσματος και μεταλλικό χρώμα κοστίζει 26.000 ευρώ.
Άντε 25 αν πάρεις 1 χιλιάρικο από την απόσυρση.
Δηλαδή τελικά κάνει περίπου 5.000 ευρώ παραπάνω από το αντίστοιχο Leon και μπαίνει σε κατηγορία τιμής 116 και Volvo V40..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BabisStinson : 22-08-13 στις 11:58
BILL007 (22-08-13)