Το Πενβε
Το Οξαποδω
Evo 8/9
σε τι ειναι ρισκο;
νομιμοτατο καθ'ολα, δηλωνεις που θες να πας, το ασφαλιζεις και πας στην δουλεια σου
Παρασκευη πρωι π.χ, πας στην ΔΟΥ που ανηκεις και παιρνεις το Μ1, γραφεις Πατρα-Αθηνα-Καλαματα-πατρα με σκοπο την πωληση, γυριζεις ολη την Πελοποννησο και στης 12 το βραδυ του Σαββατου το κλειδωνεις!!!
Αντικειμενικά το DTM. Τέλος. Ενδεχομένως να σε ξενερώσει το γεγονός οτι θα μπεις σε AUDI (όπως τον κάθε Audάκια που ίσως πήγαινε στην αντίπερα όχθη) αλλά για τη χρήση που το θες θα σε αποζημιώσει στο έπακρο. Αξιόμαχο, τίμιο, δε θα σε κουράσει στο ταξίδι χάρη στην τουρμπίνα που έχει, δε θα σε προβληματίσει το χειμώνα με τον κρύο καιρό και το ολισθηρό οδόστρωμα με τα χίλια ηλεκτρονικά βοηθήματα και την τετρακίνηση που έχει. Αν μερακλωθείς και ζητήσεις κάτι παραπάνω, πανεύκολα χωρίς ιδιαίτερο κόπο μπορείς να πάρεις άλλα 30-40 άλογα κάνοντας ένα καλό πρόγραμμα.
ΥΓ. Είπαμε μια μέρα όλοι με AUDI θα καταλήξετε....
Ψηφισα Εβο, γιατι ειναι το αμαξι που εχω στην καρδια μου.
Αν δεν ηταν τοσο, μα τοσο ασχημο μεσα, θα το ειχα αποφασισει.
Αλλα δεν βλεπεται το γ@μημενο μεσα με τιποτα.
Δεν εχεις δικιο για το εσωτερικο....αν μερακλωσεις και μενεις και επαρχια, του περνας μια μεμβρανη σε ανοιχτο γκρι και το δουλευεις ταξι πατρα - αθηνα - πατρα .......ΑΝΕΤΑ....(μεχρι και αναμονες για τις τρυπες για τη βαση του ταξιμετρου και παροχη ρευματος εχει απ το εργοστασιο)
Αν ψαχνεις για si πες μου.
Θα παρεις το καλυτερα διατηρημενο si στην ελλαδα με ασφαλεια μηχανικων μερων εως νοεμβρη και περιποιηση ceramic coat.
Sent from a mobile device
Nikos
υπαρχει και ενα αλλο που χει καθησει ο κωλος του μπουλι μεσα
αντε γεια...
alexm (08-08-13), aristent (08-08-13), Konstantinos E60 (09-08-13), Ptboul (08-08-13), S8N (08-08-13)
Μάχη θα γίνει με αυτό το θρεντ, στο τέλος όλοι μαλωμένοι θα φύγουμε για διακοπές
Ο Νίκος (με το si) πρέπει να έχει ολοκληρωμένη άποψη για το άουδι (το έχει οδηγήσει κιόλας, αλλά και ο Πετράν νομίζω (colbat).
Για εμένα πρέπει να βάλεις κάτω τα κόστη συντήρησης του κάθε αμαξιού και φυσικά να τα οδηγήσεις.
Επειδή το θέλεις σχεδόν αποκλειστικά για ταξίδια θα έβαζα στο παιχνίδι άλλη μια αγαπημένη που, πιστέψτε με, μπορεί να δείχνει αδιάφορη αλλά είναι εξαιρετική σε όλα της.
Με το καλό!
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
alexm (08-08-13), aristent (08-08-13), Bazil Van Sinner (08-08-13)
ο διλιτρος ο TFSI εκανε το Golf παντως ν' απογειωνεται. Μολις εβαλα προγραμμα και ιντερκουλερ απο S3 αρχισα να νοσταλγω την τετρακινηση. Σπινιαριζε με τριτη. Θυμαμαι εβγαζα αριστερο φλας στον επαρχιακο πριν τη Μεσσηνη και προσπερναγα κονβοι απο 2 φορτηγα και τρια αυτοκινητα χωρις να με πιασει ταχυπαλμια. Οσο ευκολα πιανει 100 το επιπλο τοσο ευκολα διακοσαριζε εκεινο. Στο κοντερ ειχα δει 270. Πραγματικα πρεπει να ηταν 240 βεβαια, λογω DSG. Τρελο μοτερ, πριονι πραγματικο και με μπασο ηχο. Ουτε ψηλα κολωνε το σκυλι του πολεμου. Η πιο πορνη αυτοκινητο που ειχα ποτε. Το εσκιζες και ηθελε και τις μπαλλες. Το DTM θα ειναι λογικα σαν τη Λαιδη Τσατερλυ.
alexm (08-08-13), doctore (08-08-13), Leonidas_E39 (08-08-13), Ptboul (08-08-13), S8N (08-08-13)