στα σοβαρα τωρα, Σπυρο, πας το αμαξι και οπως λεει και ο Βασιλης τους λες
Τι μπορει να αλλαξανε δηλαδη ? Μπαλακια, ψαλιδια ολοκληρα, τι ? Και ποσο θα επιανε ?να το αλλαξουν (ιμαντας δυναμου) και με ευκαιρια αυτο να αλλαξουν ιμαντα χρονισμου και να γινουν ελεγχοι σε ακρομπαρα γτ ακουγα κατι θορυβους.
Και καταρχην, δεν ειδοποιουν τον ιδιοκτητη προτου προχωρησουνε σε εργασιες που φτανουν συνολικα τα χιλια (1000) ευρω ?
(για το συνεργειο εννοω)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (08-08-13)
volkswagen --> volks + wagen --> λαος + αυτοκινητο --> κοσμος + αυτοκινητο --> κοσμος +car --> kosmocar
*Volkswagen = People's Car
Φοβερη εμπνευση ο Μανδυλας...
Οσον αφορα τις τιμες, αλλαγη λαδιων στο GTI με φιλτρο λαδιου 180 ευρω το 2006. Μικρο σερβις στα 300+, μεγαλο στα 600+, αλλαγη βαλβολινων στο DSG 450 ευρω.
Πριν μερικους μηνες καηκε ο εγκεφαλος του βεντιλατερ στο Tiquan του αδερφου μου. 700 ευρω.
Πριν δυο βδομαδες μιλουσα με τον Σταματη στο τηλεφωνο γιατι ενας γνωατος εμεινε απο DSG στο Σιροκο του οπως εμεινε κι ο ιδιος στο Polo. Με 30% συμμετοχη πληρωνει 800 ευρω. Η εγγυηση ελειξε τον Ιουλιο.
Μετα απο αυτα που τραβηξα και που βλεπω τριγυρω, εχω δωσει τον ορκο της ανδρικης μου τιμης οτι δεν προκειται να ξαναγορασω group VAG. Ουτε ενα ευρω δε θα παει στα ταμεια των Πορσε/Πιχ ξανα. Συμφωνοι, και η BMW βγαζει προβληματα αλλα οδηγεις αυτοκινητο με DNA και προσωπικοτητα, οχι χαμπουργκερ απο τα McDonald's της αυτοκινητοβιομηχανιας. Ουστ.
chrisgiapz3 (09-08-13), EVERGET (08-08-13), gnx (09-08-13), Konstantinos E60 (08-08-13), nik200 (08-08-13), nikos1400 (08-08-13), PANOS-E60 (08-08-13), Ptboul (08-08-13), wheelman (08-08-13)
δεν αλλαξανε τιποτα.οι αλλαγες που ζητησα ητανε ιμαντα δυναμο ιμαντα χροσνισμου και απο εκει και περα ακρομπαρα ελεγχο.με πηρανε τηλεφωνο και μου λενε συνολικα χρειαζεται ολα μαζι συν κατι αλλα οπως παγουρι αναθυμιασεων 1000 ευρω.η μπαταρια.προφανως και η μονη αλλαγη που θα γινει θα ειναι ιμαντας δυναμο και πολλα φιλακια..το θεμα ειναι αξιζει να τους ξεφτισλισω η οχι???
Σαμπως θα τους ξαναδεις;
απλα πραγματα, πας με χαμογελο και τους λες
"οκ!μια χαρα!!! θα σας το φερω μετα τις 25 του μηνα γιατι αυριο φευγω διακοπες για εξωτερικο" και φευγεις κυριος!
και αστους εκει να περιμενουν την χηνα στο τελος του μηνα
Νομίζω ότι σύμφωνα με τα δικαιώματα του καταναλωτή, υποχρεούνται όλοι να ενημερώνουν τον πελάτη για το κόστος πριν προβούν σε οποιαδήποτε εργασία.
Bazil Van Sinner (08-08-13), Ptboul (08-08-13)
Πλάκα κάνεις; Εννοείται. Πολλά μπορείς να κάνεις!!! Πάρα πολλά, όχι μόνο να τους ξεφτιλίσεις. Προστασία του καταναλωτή.... Εφορία.... Γενικό εισαγωγέα...... email στην εταιρία (που πίστεψέ με θα πάθεις πλάκα με το τι θα κάνουν αυτοί απο εκεί. Μιλάω με ιδία εμπειρία...) που θα κάνεις περιγραφή του παραπόνου. Όρεξη να έχεις και φυσικά μια επίσημη γραπτή προσφορά απο αντιπροσωπεία (άλλη) που να φαίνονται οι τιμές των ανταλλακτικών. Αυτό είναι πανεύκολο και μπορώ να σε βοηθήσω.
nikos1400 (08-08-13)
Bazil Van Sinner (08-08-13), Ptboul (08-08-13)
Πάντως παίδες η τιμή του σέρβις για vw αντιπροσωπεία είναι αυτή που θα ζητούσε κάθε αντιπροσωπεία.
Εγώ για ιμάντα στο clio έδωσα 220, στο 34άρι είχα δώσει 300. (μην ξεχνάμε τα εργατικά που λύνεις τα πάντα).
Σε golf V συνάδελφος έδωσε 500 γιούρο στον Παζαρόπουλο (νομίζω) για μεγάλο σέρβις.
Δεν εξετάζω αν είναι πολλά τα 1000, απλά θεωρώ πως για επίσημη αντιπροσωπεία και για τέτοιας έκτασης σέρβις είναι κάτι που το περιμένεις.
Να μιλήσουμε για τις χρεώσεις του Σπανού; :P
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.