Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 26 από 26

Θέμα: E30-με μοτερ M40-Ρεταρισμα στις 6000???

Περιοχή
    Παλαιο Φαληρο-Αθηνα.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bassakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    sorry αλλα ετσι ΔΕΝ δουλεβει κανενα Μ40 μοτερ.....
    ισως εχεις το μοναδικο Μ40 που "ετσι δουλεβει αυτο"
    στον κοσμο .... μην τρελαθουμε, κανενα Μ40 μοτερ δεν
    δουλεβει ρεταροντας

στην οικογενεια ειχαμε Ε30 m40 απο NEW , μετα απο τρακαρισμα πριν 2χρονια
    βγηκε ολικη, το κοντερ εγραφε 400.000κμ , ακομα και μετα απο τοσα κμ
    κατεβαζε 200στο κοντερ (με ζορι εννοειται ) και λειτουργουσε ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε ολο το φασμα

, μετα τις 5800-6000 δεν ειχε δυναμη μεν , γιατι "τελειωνε" απο εκκεντροφορο , αλλα ανεβαζε κανονικοτατα εως τον κοφτη των 6400rpm ,

τα ρεταρισματα , και "ξαφνικοι" θανατοι και παει λεγοντας υποδηλωνουν οτι κατι δεν δουλεβει σωστα

μπεκ εχεις καθαρισει?μπας κατουραει κανενα μπεκ? ή ειναι βουλωμενο?
    Μαλλον καποιος δεν εχει διαβασει το ποστ απο την αρχη και γραφουμε διαφορα ετσι για να γραφουμε χωρις να λεμε κατι για ναβοηθ0σουμε τον αλλο.....που γρραφω εγω ρε παιδια για ξαφνικους θανατους και λειτουργια συνεχεια με ρεταρισμα????
    Το να παω στο συνεργειο να μου πουνε τι εχει το αυτοκινητο το ξερω και εγω....
    Απλα δεν παιζουν λεφτα αυτη την εποχη γισυτο ανοιξα αυτο το θεμα μπας και καποιος ξερει να μου πει απο δικη του εμπειρια κατι......Ουτε ζητησα γνωμη για το αν το μοτερ μου ειναι μαζεματα απο ρεταλια ουτε τιποτα αλλο....συγνωμη αλλα με εξαιρεση μια δυο απαντησεις ολες οι αλλες ειναι καθαρα σπαμαρισμα....

2. The Following User Says Thank You to fatboyaudio For This Useful Post:

Bassakos (26-07-13)

Περιοχή
    Ηλιουπολη
    Rides
    1

Wink

Φιλε μου σορρυ που θα σε στεναχωρησω, αλλα και σε αυτο το μοτερ που εβαλες,εχεις και ιδιο προβλημα.

Ειναι ο εκκεντροφορος σου.
    Κατα πασα πιθανοτητα εχει φαγωμενα "αμυγδαλα".
    Οταν ξεκινησε να μου το κανει και εμενα γυρω στις 6000 το εκανε.Οσο περναγαν τα χλμ και εγω το αφηνα,εφτασα να μου το κανει στις 5000.Το αμαξι μετα σερνοτανε.Λογικα θα εχεις και καταναλωση πανω απο 10λτ/100χλμ με νορμαλ οδηγηση (αλλαγες στις 2700)
    Εχουμε το ιδιο μοτερ αλλα εγω σε Ε36.ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια προβληματα!
    Αλλαξα μονο εκκεντροφορο (μεταχ. σε καλη κατασταση) με ελατηρια βαλβιδων.
    Κοστος 250¤ συνολο με εργατικα.

Μετα αλλο αμαξι.Τραβαγε παντου καλητερα και ειχα και χαμηλοτερη καταναλωση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panmilios : 25-07-13 στις 14:08
    A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!

4. The Following 3 Users Say Thank You to Panmilios For This Useful Post:

aristent (25-07-13), BILL007 (25-07-13), fatboyaudio (25-07-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χεχε....η αγνοιά σου σε κάνει να νομίζεις για σπαμαρισμα.
    Σφάλεις όμως και μάλιστα πολυ !!!
    Τι σε χάλασε ακριβώς οτι δε σε καλυπτουμε με τις απαντήσεις μας και με αυτα που θες να ακούσεις ;
    Δε σε χαλάει που ο μηχανικος σου δε σου δίνει λύσεις και που ουτε αυτού οι απαντήσεις σε καλύπτουν ;
    Εδω λοιπόν προσωπικά θα σου πω πως δε γράφω απλά για να γράφω αλλα για να σε βοηθήσω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να λύσεις τα προβλήματα σου που ουτε ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ σου που εχει την ευθύνη δε μπορει .

ΥΓ. Δε ξερω ουτε πόσο πλήρωσες ουτε και με αφορά ,αυτο όμως που θέλω να συμβουλευσω γενικα ειναι πως,το φθηνό δεν ειναι πάντα και καλό και πως οτι λάμπει δεν ειναι χρυσός .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

6. The Following 5 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Bassakos (26-07-13), BILL007 (25-07-13), Kostas_1 (26-07-13), Panmilios (25-07-13), θανασης Φιλιππου (25-07-13)

Περιοχή
    Παλαιο Φαληρο-Αθηνα.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χεχε....η αγνοιά σου σε κάνει να νομίζεις για σπαμαρισμα.
    Σφάλεις όμως και μάλιστα πολυ !!!
    Τι σε χάλασε ακριβώς οτι δε σε καλυπτουμε με τις απαντήσεις μας και με αυτα που θες να ακούσεις ;
    Δε σε χαλάει που ο μηχανικος σου δε σου δίνει λύσεις και που ουτε αυτού οι απαντήσεις σε καλύπτουν ;
    Εδω λοιπόν προσωπικά θα σου πω πως δε γράφω απλά για να γράφω αλλα για να σε βοηθήσω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να λύσεις τα προβλήματα σου που ουτε ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ σου που εχει την ευθύνη δε μπορει .

ΥΓ. Δε ξερω ουτε πόσο πλήρωσες ουτε και με αφορά ,αυτο όμως που θέλω να συμβουλευσω γενικα ειναι πως,το φθηνό δεν ειναι πάντα και καλό και πως οτι λάμπει δεν ειναι χρυσός .
    Επανερχομαι για να απαντησω με την σειρα οπως ειναι μαρκαρισμενα τα σχολια του φιλτατου administrator deep BLUE:

Α) Το γελακι το ειρωνικο απο τον admin του site που κολαει?????
    Αυτος ειναι ο τροπος που απαντατε εδω μεσα σε οσους μπαινουν να βρουν λυση σε καποα προβληματα που τυχον εχουν???Με ειρωνια και σχολια του τυπου"μοτερ φτιαγμενο απο ρεταλια" κλπ????Μπραβο ωραιο παραδειγμα απο καποιον που θελει να το παιζει admin......

B) Σαφως και με "χαλαει" και γιαυτο δεν απευθυνομαι πλεον σε αυτον και ψαχνω να βρω μια λυση απο αλλες πλευρες (ΠΧ το forum σας) μια και οπως προανεφερα ειμαι ανεργος αυτη τη στιγμη και δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για αλλο συνεργειο για "επαγγελματικο" ψαξιμο.

Γ) Να ξαναεπαναλαβω και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος,αλλα σχολια οπως "έβαλες ένα κινητήρα στον οποίο μαζεύτηκαν ρετάλια για να στηθεί" δεν γινονται γιατι ποτε δεν λες σε καποιον,οσα λεφτα και να εδωσε,οτι και αν εφτιαξε,ξερεις σου κανανε π@π@ρι@,και σου πηρανε τα λεφτα δινοντας σου εναν κινητηρα με το ιδιο προβλημα.

Δεν βλεπω την "ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ" βοηθεια που προσφερεις εκτος απο το να τριβεις στη μουρη του αλλου με κατι σαν χαιρεκακια και μαγκια,οτι ξερεις σε πιασανε μ@λ@κ@.....

Τωρα για το οτι "το φθηνό δεν ειναι πάντα και καλό και πως οτι λάμπει δεν ειναι χρυσός " το ξερουμε αυτο αλλα δυστυχως,οτι μπορει ο καθενας κανει αναλογα των χρηματων που διαθετει...Αλλος μπορει να βαζει καινουρια μοτερ στο εργαλειο του,αλλος δεν μπορει και ψαχνει να κανει τη δουλια του αναλογα με το τι μπορει η τσεπη του...

Ξερεις λογω του οτι εχω μερικα χρονακια στην πλατη,δεν ειμαι πιτσιρικας, επετρεψε μου να σου πω οτι ενας admin δεν εκφραζεται ετσι σε καποιον που ηδη ειναι στεναχωρημενος και εχει δωσει χρηματα απο το υστερημα του να φτιαξει ενα αυτοκινητο και του κανανε απατεωνια...
    Εχει ηδη τη στεναχωρια του,δεν χρειαζεται και καποιον να το παιζει πονηριδης και εξυπνακιας,μπορεις να εισαι λιγο πιο κοσμιος...
    Οκ???
    Αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα.

ΥΓ- Ευχαριστω ολα τα παιδια που μου δωσανε πραγματικες απαντησεις στο προβλημ μου χωρις ειρωνιες και μαγκιες και με βοηθησανε να ξεκινησω το ψαξιμο για την λυση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fatboyaudio : 25-07-13 στις 18:42

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε σε παρεξηγώ όπως εσύ.
    Κάτι δε κατάλαβες καλά.
    Με το μέρος σου είμαι και η λύση για τη σωτηρία σου είναι αυτή που σου προτείνω .
    Δεν είναι η πρόθεση μου να σε κοροϊδέψω ούτε είπα πως φταίς, αντιθέτως σε καταλαβαίνω και μάλιστα απόλυτως .
    Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και τα χρήματα δε περισσεύουν σε κανένα .
    Αυτό για το οποίο μιλώ ειναι η λάθος επιλογή σου όπως εσυ παραπάνω περιγράφεις αφου όπως λες δεν καλυπτεσαι απο τις απαντήσεις του μηχανικού σου .
    Δεν είπα πως το μοτέρ ειναι απο ρετάλια στημένο είπα πως υπάρχει πιθανότητα (σαφώς και δεν είμαι βέβαιος για κατι τέτοιο και ουτε μπορω να το αποδείξω).
    Εγω δε σου είπα πως πιάστηκες μακάκας σου μίλησα για πιθανή λάθος επιλογή .
    Μακακας όμως θα μπορούσε να πιαστεί ο καθένας όπως πιάστηκα και γω στο παρελθόν
    Το έχεις πάρει λάθος το πράγμα , οστόσο αυτή είναι η απάντηση μου ασχέτως ηλικίας και αν σου αρέσει.
    Αν πάλι οχι ο δρόμος προς την έξοδο ειναι πάνω δεξιά και γράφει αποσύνδεση.
    Καλή συνέχεια και ελπίζω να βρείς λύση στο πρόβλημα σου .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

9. The Following 3 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

bill_m3 (26-07-13), Kostas_1 (26-07-13), Stathis (26-07-13)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fatboyaudio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον καποιος δεν εχει διαβασει το ποστ απο την αρχη και γραφουμε διαφορα ετσι για να γραφουμε χωρις να λεμε κατι για ναβοηθ0σουμε τον αλλο.....που γρραφω εγω ρε παιδια για ξαφνικους θανατους και λειτουργια συνεχεια με ρεταρισμα????
    Το να παω στο συνεργειο να μου πουνε τι εχει το αυτοκινητο το ξερω και εγω....
    Απλα δεν παιζουν λεφτα αυτη την εποχη γισυτο ανοιξα αυτο το θεμα μπας και καποιος ξερει να μου πει απο δικη του εμπειρια κατι......Ουτε ζητησα γνωμη για το αν το μοτερ μου ειναι μαζεματα απο ρεταλια ουτε τιποτα αλλο....συγνωμη αλλα με εξαιρεση μια δυο απαντησεις ολες οι αλλες ειναι καθαρα σπαμαρισμα....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP