και γιατί δεν παίρνεις απ'ευθείας can bus???
και γιατί δεν παίρνεις απ'ευθείας can bus???
Οσα κιτ με προτζεκτορες και βασεις εχω βρει 2 ολα κ΄ολα![]()
ερχονται με σετακια που δεν λεει οτι ειναι κανμπας αλλα λενε οτι δεν εχουν σφαλμα στο καντραν.....![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
mark e92 (26-06-13)
Παιδες αυριο παραγγελνω !
Ερωτηση:
Να βαλω Λευκα angel και να αφησω τις μαμα λαμπες ?
Να βαλω κιτρινα angel και να βαλω ξενον ή λαμπες look xenon ( δεν εχω προτζεκρορες) ?
Τι πιστευεται ειναι πιο ομορφο?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
1) Να κρατησω τις απλες λαμπες πυρακτωσεως με κιτρινο φωτισμο και να βαλω angel με λευκο φωτισμο!
2) Nα βαλω ξενον ( λευκος φωτισμος) ή λαμπες πχ Philips ( με σχεδον λευκο φωτισμο) και να βαλω angel με κιτρινο φωτισμο ( Οπως τα ΟΕΜ )
3) Nα βαλω ξενον ( λευκος φωτισμος) ή λαμπες πχ Philips ( με σχεδον λευκο φωτισμο) και να βαλω angel με λευκο φωτισμο
το 3ο φυσικά αφου το κάνεις που το κάνεις! Με xenon .
Dermatis (10-11-13)
Μωρε και εγω ετσι λεω αλλα δεν εχω προτζεκτορα
Και φοβαμαι μην τυφλωνω και επισης λογω θερμοκρασιας μην θαμπωσουνε τα κρυσταλλα!
Τσεκαρα αυτα τα οποια ειναι ΟΕΜ Look νομιζω !
Οι διαστασεις αυτες ειναι στανταρ ετσι για βαναρι sedan f/l χωρις projector?
Brand New come with Box
Type: CCFL E-Code - Europe spec
Color: Yellow/Warm White
Size: 2 x 131mm
2 x 146mm
Placement on Vehicle: Front
Lens: CCFL(Cold Cathode Fluorescent Light)
Bulbs Included: CCFL
Bulb Specifications: CCFL - OBD Compatible - Especially developed for BMWs - will not trip Dash Sensor
Fits for:
BMW E46 Coupe/Convertible 1993-2003(with Non-Projector Low Beam Headlight)
BMW E46 Sedan 1995-2005 (with Non-Projector Low Beam Headlight)
Κανε λιγο καλυτερο "κουμαντο" και βαλε φαναρι με μπιλια και μαμα ξενον η DEPO F/L ..
θα δεις μεγαλη διαφορα ...
Angel κατα την γνωμη μου λευκα ccfl.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Το κουμαντο γινεται ....αλλα λυπαμαι τα φαναρια τα οποια ειναι 10 μηνων τα αλλαξα μαζι με τον μπρος προφυλακττηρα γτ το ειχα παρκαρισμενο και πηγε ο γειτονας να ξεπαρκαρει και εγινε μπουμΕσπασε το ενα αλλα εγω εσπασα και το αλλο και τα βρηκαμε με την ασφαλιστικη και δεν πληρωσα μια
Και μπηκαν ολα καινουρια και μαμα !
Τα χα βαλει και αγγελια αλλα δεν φευγουν γτ ολοι ψαχνουν την λυση του προτζεκτορα