53 λιτρα εχει ο ασσος; Νομιζα 63 οπως η σειρα 3.
53 λιτρα εχει ο ασσος; Νομιζα 63 οπως η σειρα 3.
To 116 08 που ειχα ειχε την ιδια καταναλωση,περιπου 480-620χλ το ρεζερβουαρ
Giorgos 116i (24-06-13)
Giorgos 116i (24-06-13)
ναι τοσο ειναι αν και δεν εχω κανει τοσο μεγάλη απόσταση αλλα βαση λογικής τοσο πρεπει να βγάζει και το δικο μου (με βουλγάρικη βενζίνη λουκοϊλ) και λενε οτι ειναι απο τις καλες βενζίνες...
Μεράκι έχουμε Λεφτά δεν έχουμε......
Κ για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα περι check engine,Γιωργο οταν σου αναψε το λαμπακι ησουν σε ρελαντι,σου ρεταρε,ησουν εν κινησει κ σου εκοψε δυναμη-στροφες,σου εκανε τπτ τετοιο;Τωρα απλα αναβει το check κ κατα τα αλλα δουλευει κανονικα;
Υ.Γ Γιωργο μου αρεσει η υπογραφη σου πολυ!!!
Ι donut understeer...
Giorgos 116i (24-06-13)
Οχι Νίκο γυρνούσα απο την δουλεια οταν μου αναψε πρώτη φορα και ενώ πριν 2 μερες το ειχα φουλαρει...οταν το έσβηνα καθε φορα που αναβε ημουν παντα εν κινησει αλλα ουτε ρεταρε ουτε έκοψε δύναμη και στροφες σαν να αναψε το λαμπακι απο τα φωτα ενα πραγμα καμια διαφορα...ναι μονο το λαμπακι αναβει δεν εχω δει διαφορα ουτε στην κατανάλωση ουτε σε κατι αλλο μου φαίνεται οτι δουλεύει κανονικά...
οσο για την υπογραφή αυτη ειναι η αλήθεια γιατι και μονο που ημαστε στο φορουμ παει να πει οτι αγαπαμε τα αυτοκινιτα μας εχουμε μερακι να τα κανουμε οσο πιο καλα γινεται ομως δεν μας το επιτρέπουν πολλές φορες οι συνθήκες..
Nick bmwlover (24-06-13)
Giorgos 116i (24-06-13)
τι ακριβώς ειναι αυτο γιατι ειμαι και λιγο ασχετος..πιο φθηνό ή πιο ακριβό απο τον λαμδα... αν εχουμε και κανενα λινκ ακομα καλύτερα..