Όχι τίποτα από αυτά... Περίεργο. Είχα μια τσάντα ακουμπισμένη αλλά δεν σφύριζε η ειδοποίηση για ζώνη ( η οποία όμως λειτουργεί κανονικά)
Όχι τίποτα από αυτά... Περίεργο. Είχα μια τσάντα ακουμπισμένη αλλά δεν σφύριζε η ειδοποίηση για ζώνη ( η οποία όμως λειτουργεί κανονικά)
Αν ήταν αρκετά βαριά η τσάντα διάβασε κατάληψη και γι'αυτό άνοιξαν...
Kαλα ξεμπερδεματα.Δυστυχως η ιντερσαλονικα ειναι οτι χειροτερο απο ασφαλιστικη.Με ειχαν τρακαρει 2 φορες αλλοι με δικη τους ευθυνη.
Την πρωτη φορα εκαναν 6 μηνες να δωσουν τα λεφτα και τοτε μετα απο πολλη πιεση που ασκησε ο πελατης τους.Τη δευτερη φορα οχι μονο πηρε 4μηνες να δωσουν τα λεφτα αλλα καλυπταν μονο το 40% απο το κοστος της ζημιας και αναγκαστηκε ο ανθρωπος να μου δωσει τα υπολοιπα ο ιδιος.
Γενικα ειναι οτι χειροτερο απο ιδ. ασφαλεια και ο μονος λογος που κραταει στην αγορα ειναι οτι ειναι φθηνη το οποιο παλι δεν εχει καν αξια αφου οταν την χρειαζεσαι κοιταει να σε εξαπατησει.
Ελπιζω να πανε ολα καλα σε εσενα και να ημουν η εξαιρεση.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (11-06-13)
ΩΧ......ιντερσαλόνικα? Παναγιά βοήθα.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Bazil Van Sinner (11-06-13)
Πες το ντε..
Η τσαντα τον ανοιξε. Μπορει να μην ηταν αρκετα βαρια για να χτυπησει το beeper, ο αισθητηρας καταληψης ομως ειχε "αναγνωρισει" οτι καποιος καθεται. Την επομενη φορα ασε τη τσαντα σου στα ποδια του συνοδηγου. Και πιο ασφαλης ειναι απο το να σου σπασουν το τζαμι σε φαναρι, και δεν θα κλαις τον αεροσακο τσαμπα.
Κι εκεί που λέω ώρες ώρες να μειώσω τα ετήσια έξοδά μου και να κόψω την μικτή, κάτι τέτοια διαβάζω και κάθομαι στ' αυγά μου. Αυτές οι ζημιές σε αμάξια με "σηματάκι' είναι 5ψήφια νούμερα ΧΑΛΑΡΑ.
Δυστυχώς κι εγώ αυτό σκέφτομαι ότι για να έχεις αμάξι θα πρέπει πρώτα να το φτιάξεις με δικά σου έξοδα και μετά να τρέξεις με τα τιμολόγια να πάρεις τα λεφτά σου. Και όχι όλα. Θα αρχίσουν παζάρια. Μια καλή περίπτωση είναι να έχεις DAS. Τους τρέχουν ασύστολα οι δικηγόροι και έχεις ψυχική ηρεμία: priceless.
120ie87 (11-06-13)
^ Σωστός
...η καλύτερη αναβάθμιση δεν είναι ούτε τα χταπόδια, ούτε οι σκούπες.... είναι η ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ας το πάρουμε χαμπάρι, επειδή ίσως όταν το συνειδητοποιήσουμε να είναι αργά...
Δεν παίζουν με αυτοκίνητα στα οποία το ένα φανάρι κοστίζει 700-1100 ευρώ...
Monsta (11-06-13)
120ie87 (11-06-13)
Εχουν καταντήσει κοροϊδία κάποια ανταλλακτικά. Το παίζουν μια χαρά το παιχνίδι τα εργοστάσια. Μειώνονται οι πωλήσεις των καινούργιων; Δεν πειράζει, πάρτε να χετε ανταλλακτικά.
Σαν τους εκτυπωτές που αγοράζεις με 100 ευρώ μια χαρά μηχάνημα και θες 50 για μελάνια....
Eχει γραφει πολλαπλως, πως ενα 20% max των εσοδων των αυτοβιομηχανιων προερχεται απο τις πωλησεις.
Ανταλλακτικα & δικαιωματα απο τα σερβις το λοιπο 80+%
Best Regards
Ntinos
120ie87 (11-06-13), aristent (11-06-13), Bazil Van Sinner (11-06-13), BILL007 (11-06-13), friendgr (11-06-13), Panos 316T (11-06-13)