BILL007 (01-05-13), Kazakos Garage (01-05-13)
Τελικά όντως το longlife-04 είναι για Ευρώπη που υποτίθεται έχει καλής ποιότητας βενζίνη...Τάσο πάντως βλέπω κοινά σημεία με τον δικό σου κινητήρα όσο αφορά διαρροές κλπ.https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j...45645796,d.ZWU
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη enatos : 30-04-13 στις 21:30
Panos 316T (01-05-13), S8N (01-05-13)
τι καταναλωση εχετε;;
giannis_compact (01-05-13), Panos 316T (01-05-13), S8N (01-05-13)
Καλημέρα και από μένα, Γιώργο μην σκεφτείς ΠΟΤΕ να ακολουθήσεις τις ΠΟΝΗΡΑΔΕΣ-ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ της BMW αλλά και πολλών άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών για αλλαγή λαδιών καθε 20 ή 25 ή 30 χιλιάδες χλμ, εκτιμώ ότι για μέσα στην πόλη 7500 είναι αρκετά και εκτός τα 10.000 ομοίως.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ. Εκτιμώ ότι δεν έχει κατασκευαστεί βενζινοκινητηρας που αντέχει ειδικα από καινουργιος 30000 χλμ χωρις αλλαγη λαδιου ή συμπληρωση.-
giannis_compact (01-05-13)
Καλημέρα και καλός όρισες ,όπως απαντήσανε και κάποια άλλα παιδία είναι τσιμουχάκια ,ή λυση μονοδρομος ! Πάς και τα φτιάχνεις αλλαγή δηλαδή .Μην σε ποιάσει ο εγωισμος και πεις ! οχι ρε ΄δέν τα φτιάχνω ας και λέει λίγο λαδάκι !( Σαν μερικους μερικούς)!!Τασο φτιαχτω βρε παληκάρι μου ,κόψ το παλοιο κάπνισμα .Προκαταλυτες ,καταλύτης και Λ σίγα σίγα θα του πάρεις στο χέρι και μετά θα θές και αλλαγή τσιμουχάκια και όλα τα υπόλοιπα και μεταχειρισμένα να τα βρείς θα σου πάνε όσο η επισκευή !!
Τώρα το θ.εμα ε.ιναι γιατί ! Θέλουν τσιμουχάκια τόσο νωρίς ( ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ) ?????Αυτο είναι που αναρωτιέμαι εγω !!
Οπότε φίλε μου σιγα σιγα μάζεψε τα λεφτα και 'αλλαξε τα λίαν συντόμως !!![]()
![]()
BILL007 (01-05-13), Panos 316T (01-05-13), Γιωργος 250 (01-05-13)
Παιδια ενα χρονο το εχω οποτε δεν μπορω να ξερω για τον προηγουμενο..τα τσιμουχακια απο μεγαλα διαστηματα αλλαγης λαδιου οφειλεται η φθορα.??
Δεν μπορώ να σου πω 100%...
Σίγουρα η καθυστερημένη αλλαγή λιπαντικών δυσχεραίνει την κατάσταση, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι η μόνη αιτία...
Δεν μπορεί τόσος κόσμος με κινητήρες σειράς Ν4x να πάσχει από τσιμουχάκια βαλβίδων και όλοι οι κάτοχοι τους να μην αλλάζουν τακτικά τα λάδια και να είναι οι μόνοι "υπεύθυνοι" της δυσλειτουργίας αυτής...
Και η "μαμά εταιρεία" (bmw) νομίζω έχει ένα ποσοστό ευθύνης...
Άλλωστε την οδηγία longlife δεν την ανακαλύψαμε μόνοι μας, η εταιρεία την θέσπισε και σου έλεγε για τη συχνότητα της αλλαγή λαδιών...
Και εγώ από όταν το πήρα το αμάξι max κάθε 10.000km άλλαζα τα λάδια, αλλά απ'ότι φάνηκε δεν είχε αποτέλεσμα...
Τα τελευταία 15.000km είμαι με ένα μπιτόνι στο πορτ μπαγκάζ και φυσικά μόνο συμπληρώνω...
Δυστυχώς, καλώς ή κακώς το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη..
A8hnaios (01-05-13), katsaraios (02-05-13), Panos 316T (01-05-13)