Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 51

Θέμα: Ε36 αναβαθμιση φρενων.

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μην κανείς ΤΠΤ βαλε καινούρια τακακια, δίσκους κ αν θες σωλήνακια κ ΤΈΛΟΣ έτσι κ αλλιώς τα φρένα σ είναι οκ για αμάξι 200 άλογα κ 1500 κιλά

2. The Following User Says Thank You to ziaba For This Useful Post:

Dimitrios (01-11-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επαναφερω λιγο το θεμα για να μην ανοιγω καινουργιο.Απο την τελευταια φορα που εγραψα,τελικα προχωρησα μονο στην αντικατασταση των δισκοπλακων γιατι το τρεμουλο που εκαναν στο φρεναρισμα δεν παλευοταν.Ετσι σκεφτομαι διαφορα πραγματα για την αναβαθμιση των φρενων ακομα(λειτουργικα και αισθητικα).Βρηκα στο ιντερνετ καποιους ανταπτορες(θα βαλω μετα το λινκ),οι οποιοι ειναι φτιαγμενοι για να μπαινουν τα 4 πιστονα brembo της 996-cayman-boxster.Επισης λεει οτι με 18 αρα ζαντα που εχω εγω, δεν χρειαζεται καμμια μετατροπη και μπαινουν δισκοι απο Ε46 Μ3 CSL 345x28.Γνωριζει καποιος κατι για αυτην την μετατροπη;Το ις εχει την ιδια καμπανα με το Μ3 Ε46 για να καθισουν οι δισκοι;;;Οι τιμες απο οτι υπολογισα δεν ειναι τεραστιες σε σχεση με αυτο που θα παρεις λειτουργικα αλλα και αισθητικα.Τι λετε?(εννοειται οτι ολα αυτα θα πρεπει να συνδιαστουν με πισω φρενα απο Ε46 328 και μεγαλυτερο σεβρο,απο Μ3 λογικα).
    Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

https://rallyroad.net/content/e36-an...e-996-calipers
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JimE36 : 01-11-13 στις 10:22

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επισης βρηκα τους ανταπτορες απο πιο κοντα κιολας.

https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-A...item27d4582a1d

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JimE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επαναφερω λιγο το θεμα για να μην ανοιγω καινουργιο.Απο την τελευταια φορα που εγραψα,τελικα προχωρησα μονο στην αντικατασταση των δισκοπλακων γιατι το τρεμουλο που εκαναν στο φρεναρισμα δεν παλευοταν.Ετσι σκεφτομαι διαφορα πραγματα για την αναβαθμιση των φρενων ακομα(λειτουργικα και αισθητικα).Βρηκα στο ιντερνετ καποιους ανταπτορες(θα βαλω μετα το λινκ),οι οποιοι ειναι φτιαγμενοι για να μπαινουν τα 4 πιστονα brembo της 996-cayman-boxster.Επισης λεει οτι με 18 αρα ζαντα που εχω εγω, δεν χρειαζεται καμμια μετατροπη και μπαινουν δισκοι απο Ε46 Μ3 CSL 345x28.Γνωριζει καποιος κατι για αυτην την μετατροπη;Το ις εχει την ιδια καμπανα με το Μ3 Ε46 για να καθισουν οι δισκοι;;;Οι τιμες απο οτι υπολογισα δεν ειναι τεραστιες σε σχεση με αυτο που θα παρεις λειτουργικα αλλα και αισθητικα.Τι λετε?(εννοειται οτι ολα αυτα θα πρεπει να συνδιαστουν με πισω φρενα απο Ε46 328 και μεγαλυτερο σεβρο,απο Μ3 λογικα).
    Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

https://rallyroad.net/content/e36-an...e-996-calipers
    Αν καταλαβα καλα εχεις το IS το μοτερ οποτε εγω θα σου προτεινα πριν μπεις σε τετοιυ ειδους μετατροπες στα φρενα, να αγορασεις αρχικα ενα η' και δυο (αν θες και για πισω) ζευγαρια τακακια της EBC τα κοκκινα και ισως ετσι
    δεν σου λειψουν και πολυ αυτα που θες να κανεις. Αν βεβαια αργοτερα βαλεις και σωληνακια υψηλης εχεις τελειωσει απλα.
    Γνωμη μου παντα

6. The Following User Says Thank You to NikoZ3 For This Useful Post:

JimE36 (01-11-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι το ις εχω.Απλα θελω να μαθω αν το εχει κανει καποιος και γενικα,αν ειναι εφικτο,τι αλλα πραγματα χρειαζεται;

Rides
    0

Προεπιλογή

μολις τελειωσα με τα φρενα απο 325 εμπρος πισω σε 330 εμπρος πισω και τωρα με το θρεντ ξαναμπαινω σε σκεψεις για αναβαθμιση των μπροστινων

9. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

JimE36 (01-11-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα συμφωνήσω με τον ghost rider και θα σου προτείνω κι εγώ απο 330 Ε46...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

11. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

JimE36 (01-11-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    μολις τελειωσα με τα φρενα απο 325 εμπρος πισω σε 330 εμπρος πισω και τωρα με το θρεντ ξαναμπαινω σε σκεψεις για αναβαθμιση των μπροστινων
    Πισω πως μπηκαν απο 330;Απο οτι εχω ακουσει βαζουν απο Ε46 325 η 328 που μπαινουν κουτα.Η αντλια με το σεβρο σε καλυπτουν;Και αν επιτρεπετε ποσο κοστισαν;

Rides
    0

Προεπιλογή

εχω το 320 με το 2.2 ,επειδη ειναι καμπριο λογω βαρους φοραει φρενα απο 325 ε46 εμπρος πισω αεριζομενα(ειναι τα ιδια με του 328 ε46).τα μπροστινα απο 330 μπηκαν ευκολα με δισκους wilwood διατρητους.τα πισω απο 330 μπηκαν με πατεντα στα σιαγονακια του χειροφρενου. ετρεξα και υποχρεωθηκα σε γνωστους για να κανω την πατεντα.θελει μετρημα και ακριβεια στο κοψιμο.αν μπλεξεις με τορνους ειτε δεν το αναλαμβανουν ειτε το αναλαμβανουν με κοστος απο 200 ευρω και πανω.εμενα μου στοιχισε η πατεντα περιπου(σιαγονακια καινουργια και κοψιματα) 70 ευρω χωρις τις δαγκανες του 330, τα τακακια,δισκους τοποθετηση.η αντλια σε καλυπτει.αν ενδιαφερεσαι εχω το πισω σετ απο 325 ε46 κομπλε με δαγκανες,δισκους ζιμερμαν και τακακια ΑΤΕ με 4500 χλμ.σκεφτομαι να αγορασω τις βασεις που ποσταρες αν τις προλαβω, με σκοπο να κανω την αναβαθμιση μπροστα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 01-11-13 στις 14:40

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμενα ειναι 318ις για αυτο σου λεω αν μου φτανει η αντλια.Γιατι εχω δει στο ιντερνετ οτι παει πολυ κατω το πεταλ του φρενου.Αν θελεις στειλε μου μια τιμουλα για τα πισω.Οσο για αυτον με τους ανταπτορες, θα προλαβεις μην φοβασε.Εχει πολλα κιτ ο τυπος.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP