Thomelef (25-03-13)
Αυτό το ειδα.
Σε κόντρα η στο δρόμο βοηθάει;
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
σε κόντρα θα βοηθούσε αν άλλαζε αισθητά πιο γρήγορα απ'ότι μαμά. οπότε, δεν βοηθάει πουθενά σε πάτημα.
στον δρομο βοηθάει αν είσαι σε κάνα επαρχιακό δίκτυο, ή σε καμμιά διαδρομή που σου αρέσει να τρέχεις. σου δίνει ένα κλίκ πάνω στην αίσθηση και στον τρόπο οδήγησης.
καταρχήν σε κατεβάσματα δεν έχεις μπλοκάρισμα των πίσω τροχών σε κλειστά κομμάτια.
γενικά αν δεν οδηγήσεις σε διαδρομή ένα σι ες ελ για να καταλάβεις την διαφορά, μπορούμε να γράφουμε εδώ πέρα για καμμιά βδομάδα και άκρη να μην βγάζουμε.
γενικά πάντως και ανάλογα με το κόστος πάντα, είναι μια αναβάθμιση που αξίζει. αρκεί να μην ξεπερνά τα 300 - 400 ευρώ. παραπάνω, θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά στην κυριολεξία.
πάντως αν εσύ γιάννη θέλεις αναβάθμιση για πατήματα, να πάς στον σκανδάλη να σου περάσει το δικό του πρόγραμμα που θα σου ρίξει τις στοφές στις 1700 για το λοντς κοντρόλ. θα κάνεις εκκίνηση και το αμάξι θα κάνει σούζα.
το έχω βάλει εγώ, και η διαφορά στα ξεκινήματα είναι τραγική.
sympether with chiefτης
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
απο στάση βοηθάει πολυ, ειδικά με αυτό το προγραμματάκι γιάννη. θα δείς μεγάλη διαφορά στα ξεκινήματα.
φυσικά δεν μιλάμε για άσφαλτο σαπούνι.
sympether with chiefτης
Το αποφεύγω
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
ναι...με 3,5κ στροφές, συμφωνώ και εγώ ότι δεν λέει με την καμμία. την ακούνε όλα στον πίσω άξονα.
με τις μισές στροφές, είναι άλλη υπόθεση. δεν είμαστε και κοντά να σου δείξω για να καταλάβεις την διαφορά ρε γμτ.
sympether with chiefτης
Είναι ο καλύτερος .
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
doctore (25-03-13), Panos 316T (26-03-13), pilot (26-03-13), Thomelef (26-03-13)
Με ότι βενζίνη θες σου βγάζει το ανάλογο προγράμμα
Κ έχει προγράμματα για την παραμικρή αναβάθμιση μέχρι και κομπρεσσορατα.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
doctore (25-03-13)