Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 25 από 25

Θέμα: Μοτέρ M43TUB19

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    10-40 παιρνει το μοτερ σου.
    τα 780 για φουλ ινσπεκτιον 2 και σερβις ειναι τζαμπα για Γερμανια..
    επισης με την λογικη οτι τα κρατας στην ακρη για ενα αλλο φτηνο δεν κανεις τιποτα γιατι πολυ απλα και το επομενο θα θελει καποια στιγμη σερβις..οποτε τι θα κανεις θα αλλαζεις καθε λιγο (αναλογα την χρηση) αυτοκινητο για να μην τα δινεις στο σερβις??
    Βεβαια αναλογως την τσεπη του καθενα
    Όχι και τζάμπα για λάδια φίλτρα μπουζια και τακακια μπροστινα μόνο. (τη εννοείς φουλ ινσπεντιον ιι και σέρβις δεν είναι το ίδιο)
    Δεν είπα ότι θέλω να αλλάζω αμάξι συχνά αλλα αυτο το πήρα βιαστικά χωρίς πολυ ψάξιμο μέσα σε μια κυριακή γιατι ήθελα άμεσα όχημα λόγο δουλειάς,
    Μπορω να πω ότι για τα χρηματα που το πήρα είναι τζάμπα, είναι σε τέλεια κατάσταση μέσα έξω με θερμενομενα καθίσματα χωρίς φθορά, τεμπέλη, αισθητήρες παρκαρίσματος , μεταλλικό χρωμα ,ζάντες , γενικά καλο.
    Απλα επειδη σίγουρα σε τρία χρονακια θα το αλλάξω γιαυτο είπα αν συμφέρει να δώσω αυτα τα χρηματα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas-d : 24-03-13 στις 21:38

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα 780 για φουλ ινσπεκτιον 2 και σερβις ειναι τζαμπα για Γερμανια..
    (αναλογα την χρηση) Βεβαια αναλογως την τσεπη του καθενα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas-d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι και τζάμπα για λάδια φίλτρα μπουζια και τακακια μπροστινα μόνο.
    Δεν είπα ότι θέλω να αλλάζω αμάξι συχνά αλλα αυτο το πήρα βιαστικά χωρίς πολυ ψάξιμο μέσα σε μια κυριακή γιατι ήθελα άμεσα όχημα λόγο δουλειάς,
    Μπορω να πω ότι για τα χρηματα που το πήρα είναι τζάμπα, είναι σε τέλεια κατάσταση μέσα έξω με θερμενομενα καθίσματα χωρίς φθορά, τεμπέλη, αισθητήρες παρκαρίσματος , μεταλλικό χρωμα ,ζάντες , γενικά καλο.
    Απλα επειδη σίγουρα σε τρία χρονακια θα το αλλάξω γιαυτο είπα αν συμφέρει να δώσω αυτα τα χρηματα.
    ναι εγραψα ομως για ινσπεκτιον 2 οχι μονο αυτα που λες..
    οποτε ισως εχεις δικιο
    η λογικη σου οτι σε 3 χρονια θα το δωσεις δεν πρεπει να συναδει με το αν σε συμφερει να πληρωσεις αυτα τα χρηματα για το οχημα που οπως λες χρειαζεσαι αμεσα και μαλλον καθημερινα οπως καταλαβαινουμε απο αυτα που λες..
    Πληρωνεις κατι για να το χρησιμοποιεις ,τωρα αν μπορεις να βρεις φτηνοτερα σε γερμανικο συνεργειο ψαξτο λιγο ,στο φορουμ τι να σου πουν οποιοι δεν εχουν δει τιμες και χρεωσεις απο εκει??
    ειναι ατοπο το ερωτημα σου..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ναι εγραψα ομως για ινσπεκτιον 2 οχι μονο αυτα που λες..
    οποτε ισως εχεις δικιο
    η λογικη σου οτι σε 3 χρονια θα το δωσεις δεν πρεπει να συναδει με το αν σε συμφερει να πληρωσεις αυτα τα χρηματα για το οχημα που οπως λες χρειαζεσαι αμεσα και μαλλον καθημερινα οπως καταλαβαινουμε απο αυτα που λες..
    Πληρωνεις κατι για να το χρησιμοποιεις ,τωρα αν μπορεις να βρεις φτηνοτερα σε γερμανικο συνεργειο ψαξτο λιγο ,στο φορουμ τι να σου πουν οποιοι δεν εχουν δει τιμες και χρεωσεις απο εκει??
    ειναι ατοπο το ερωτημα σου..
    Το ερώτημα έγινε γιατι τον Ιούλιο θα κατέβω Ελλάδα οπότε εκει έχω την άνεση και την εμπιστοσύνη να το κανω ένα γενικό κοντρόλ, και ηθελα να δω αν ειναι οντως πολλα η οχι, αλλα επειδη τουλάχιστον τα φρένα θέλουν αλλαγη δεν μπορω να το αφήσω μέχρι τότε είναι είδη 3εβδομαδες με αναμενο φώτακι φρενων.
    Λάδια φίλτρα εντάξει αυτα τα αλλάζω μόνος μου όπως και τα φρένα άνετα.

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια πιο είναι καταλληλότερο λάδι για το μοτερ μου, εδω στην Γερμανία που ο καιρός είναι σχεδόν πάντα απο -7 εώς +3. Και δεδομένου ότι το μοτέρ έχει είδη 208.000klm και πιθανόν να τις παει και λίγο λαδακι. Όταν το πήρα του συμπλήρωσα περίπου 650grm castrol edge 5-30 αλλα φυσικά δεν ξέρω ποσών καιρο είχε ο προηγούμενος να τα αλλάξει.
    Πάντως αν η προηγούμενη αλλαγη έγινε όπως γράφει το ταμπελακι που έχουν δέσει στο μοτέρ της castrol γράφει 183.000κλμ άρα λογικό είναι να ήθελε συμπλήρωμα.
    Όταν κανω εγω αλλαγη θα το παρακολουθήσω και θα ξέρω.

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με τη βοήθεια του giannis compact που τον ευχαριστω και δημόσια αγορασα σχεδόν όλα τα ανταλλακτικά για το σέρβις απο eBay.de φυσικά το κόστος είναι σχεδόν τα μισά λεφτα, και τα πακέτα έρχονται στην εξώπορτα μου και τα παίρνω στο χέρι.
    Λοιπόν λάδια BMW ll-04 (0-40w) 6lt =42.50¤. 60¤ ήθελε το συνεργείο τα 4lt.
    Φίλτρα όλα μαζι 40¤. 97¤ ήθελε το συνεργείο.
    Τακακια εμπρός με το καλωδιο 39.90¤. 72,70¤ ήθελε το συνεργείο. Στην 28¤ το καλωδιο.
    Και μπουζι NGK 40¤ τα Bosch ποιο φθηνα και τα original 58¤ αυτα θα τα πάρω σε μερικές μέρες γιατι η κάρτα είναι ελληνική και ξεμεινε απο χρήμα, πρέπει να κανω εμβασμα.
    Γιαννάκη και πάλι ευχαριστω,

Κάτι ακόμα σε τη χρειάζεται η πάστα φρενων??? αν δεν βαλω παθαίνει κάτι?
    Πρέπει να προσέχω κάτι για την αλλαγη τακακιων η όπως όλα τα αυτοκίνητα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas-d : 03-04-13 στις 17:07

6. The Following 3 Users Say Thank You to andreas-d For This Useful Post:

Kostas_1 (03-04-13), Leonidas_E39 (04-04-13), Vassilis ///M (03-04-13)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP