Nα κι ένα Ελληνικό Replica M3... Εμένα πάντως μου γεννήθηκαν κάποια ερωτηματικά....
https://www.youtube.com/watch?v=saiT89IhAjQ
Azurius (24-03-13), oldcarskickass (24-03-13)
άλλο να κάνεις μια κομπλέ μετατροπή και άλλο να πάρεις ένα τουοτα, να φτιάξεις πολυεστερικό μπόντικιτ ///Μ, και κάτω απο το καπό να έχεις 1.2 μηχανή...
sympether with chiefτης
α) Το όλο project στοίχισε 15000Ε. Βλέποντας τιμές στο δίκτυο είδα οτι με 9000 αγοράζεις πλέον και γνήσιο Μ3 Ε46 και με look CSL. Κατά συνέπεια άξιζε;
β) Το τροπέτο που ενδεχομένως πούλησε (τα παλιά δικά του) απο αυτά που είδα, παίζουν γυρω στα 4000-5000 αναλόγως την κατάσταση. Άρα πάλι ερχόμαστε στο προηγούμενο ερώτημα.
Εντάξει δε λέω, κι εγώ τα ίδια έκανα και ακόμη χειρότερα, γιατί εγώ τα έκανα 4 φορές και με budget πολύ μεγαλύτερο αλλά πριν 8 χρόνια. Όπως και να έχει είναι υποδειγματική δουλειά.
ghost-rider (24-03-13), Thomelef (24-03-13)
Οπως προείπαν και τα παιδιά άλλο να πάρεις ένα 330 και να το "αναβαθμίσεις" βάζοντας του καλύτερα πράγματα κάνοντας το ///Μ και άλλο να έχεις 10 διαφορετικά αυτοκίνητα για να λες ότι έχεις ένα exotic car.
Γιατί αν ήταν έτσι το μισό και παραπάνω φόρουμ έχει ρέπλικες...
Η παραπάνω μετατροπή που έβαλες έχει παρουσιαστεί και σε άλλο BMWδο-φόρουμ και έγινε το 2010 που οι τιμές των γνήσιων Μ3 δεν ήταν στο χάλι του σήμερα...
Azurius (24-03-13)
Replica μόνο κάτι σε AC Cobra ή Caterham που είναι licenced από τον κατασκευαστή του αυθεντικού μοντέλου....
Όσο για τη μετατροπή παραπάνω...εάν δε λέει WBS στο θόλο...ΔΕ ΛΕΕΙ....![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
oldcarskickass (24-03-13)
Eτοιμο!!!!
χεχε
![]()
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE