Αρχικό μήνυμα απο
accnt
A ok, νόμιζα οτι οι εκδόσεις π.χ. dynamic, exclusive κλπ, είχαν κάποιο εξοπλισμό "στάνταρ".
Ισχύει, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο.

Αρχικό μήνυμα απο
andreas-d
Ρε παιδια μην τρελαθούμε είναι πολλα τα 119.000 χιλιόμετρα? εδω στην Ελλάδα όταν εμένα είχα ένα φιατ brava και είχε 390.000 χιλιόμετρα και ούτε λάδια δεν έκαιγε, και οι αλλαγές λαδιων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια γίνονταν ανά 30.000χιλιομετρα και αν?
το BMW που πήρα εδω στην Γερμανία έχει 207.000χιλιομετρα δηλαδή είναι για πέταμα?
Όσο για αμορτισέρ, ψαλίδα ,φρένα κλπ. Οδηγείτε λίγο ανθρώπινα και τίποτα δεν θα θέλει αλλαγη πριν απο την ώρα του. Έχω ζήσει στην Ελλάδα και ξέρω πως οδηγαμε, και πως οδηγώ τώρα, τουλάχιστον για το αυτοκίνητο είναι πολυ καλύτερα.
Ένταξη δε λέω παίζουν ρόλο και οι δρόμοι που είναι χάλια στην Ελλάδα αλλα αν πας και βολίδα προλαβαινεις να φρεναρης στην λακουβα? Ναι αφου έχεις πέσει μέσα..
Αντρέα όλα είναι σχετικά, σίγουρα πχ. καλύτερα ένα μοτερ με 100.000 km που αλλάζει λάδια κάθε 10Κ παρά ένα μοτερ με 50Κ km που έχει αλλάξει λάδια 2 φορές.
Για αυτό λέω ότι θέλει λίγη έρευνα.
Ωστόσο τα πολλά km, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σύντομα θα φέρουν στο προσκήνιο αρκετά παρελκόμενα/αναλώσιμα που θα χρήζουν αντικατάστασης.
Έτσι, όσων αφορά την ανάρτηση (σινεμπλόκ, ελλατήρια, αμορτισέρ, ψαλίδια), αλλά και τρόμπα βενζίνης, μπαταρία και 1002 άλλα αναλώσιμα είναι σίγουρο πως αν όχι τώρα, σε 10-15-20 χιλιάδες θα χρειαστούν αλλαγή σε ένα φορτωμένο με km αμάξι.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.