Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Με το καλό Βαγγέλη!Περιμένουμε εντυπώσεις!![]()
deepBLUE (15-03-10)
deepBLUE (15-03-10)
Βαγγέλη με το καλό....προσοχή μόνο στο πρόγραμμα για να αποδώσει τα μέγιστα
deepBLUE (15-03-10)
"Δεύτερον, σε πολλές περιπτώσεις αυτός ο ήχος δεν είναι μόνο ήχος από έκρηξη μέσα στο μοτέρ: είναι η κραυγή απόγνωσης του πείρου του εμβόλου, καθώς το έμβολο που κουβαλάει πάνω του "την ακούει" από τις ακραίες πιέσεις και παραμορφώνει τόσο τις φωλιές του πείρου όσο και τον ίδιο τον πείρο."
Κυριε m-power_01 εκτως απο γνωσεις εχεις και τροπο να τις διατυπωνεις ευχαριστα!
Θα ηθελα μερικες πληροφοριες σχετικα με καποιες απορειες μου αν γνωριζεις να μου πεις.
Δουλευω στη Saab και υπαρχει ενα μοντελο που καιει "βιοαιθανολη".
Δεν εισαγεται στην Ελλαδα αλλα εχω την τυχη να εχω ενα πελατη με ενα "εισαγωγης" που ειναι "Biopower" .
Aυτο που επιβεβαιωσα ψαχνοντας το ειναι οτι δεν διαφερει πουθενα απο το συμβατικο μοντελο βενζινης.
Στα προγραμματα της Saab δεν λενε και πολλες λεπτομεριες για κατι το ιδιαιτερο που αλλαζει σε σχεση με το συμβατικο.
Και οχι για καποιον ιδιαιτερο λογο αλλα γιατι οντως δεν εχει και τιποτα διαφορετικο.
Θα ψαξω στο προγραμμα των ανταλλακτικων να δω τι διαφορετικο υπαρχει και θα ενημερωσω.
Ολα αυτα τα λεω γιατι αυτο το αυτοκινητο μπορει να καιει και βεβζινη αλλα και "βιοαιθανολη" συγχρονως!
Η εταιρια αναβαθμισης ιπποδυναμης,μαλιστα,δινει στην αναβαθμιση 10hp παραπανω οταν το αυτοκινητο καιει μονο "βιοαιθανολη"!!!
Λιγες πληροφοριες παρακαλω για την βιοαιθανολη αν σου βρισκονται.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Με το καλό να μπαχτεί Βαγγέλη!!!
Περιμένουμε πλήρεις ανάλυση!!!
deepBLUE (15-03-10)