Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 24 από 24

Θέμα: Βοήθεια για επιλογή ελαστικών σε E93

Περιοχή
    Thessaloniki,Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μολις εβαλα τα PZero no-runflat extraload σε Ζ4 Ε89 και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος...ζεσταινον αι σχετικα γρηγορα,το αμαξι ησυχασε στις ταχυτητες ταξιδιου και το πατημα μαλακωσε...αν και το Pzero δεν εχει και απο τις μαλακοτερες γομες..τιμη 800 για ασσυμετρα με τα πισω 255/35/18...οποτε για σενα η τιμη θα ειναι μικροτερη

Περιοχή
    Νέα Πεντέλη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όταν έφτασα στο μαγαζί το ένα πίσω είχε σκιστεί και το άλλο ήταν στα πρόθυρα (βλ. φώτο)

Τελικά μπήκαν Continental ContiSport Contact 5. Καλή τιμή με 1 χρόνο για σκασίματα μαζί με ρυμούλκηση. (Πολύ καλό αν σκεφτείς ότι δεν έβαλα Run Flat και δεν παίζει ρεζέρβα). Το Ε93 μαλάκωσε και καλύτερη οδηγηκη συμπεριφορά.

Επίσης έγινε ίσιωμα στις πίσω ζάντες (θεόστραβες, νομίζω λόγω συνδυασμού Run Flat + ελληνικών δρόμων), ευθυγράμιση & ζυγοστάθμιση.

Έτοιμος για ΚΤΕΟ την Δευτέρα.

3. The Following 2 Users Say Thank You to drbiloukos For This Useful Post:

bill_m3 (11-04-13), Ptboul (11-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

ρε παιδια συγγνωμη αλλα εχω μπερδευτει...ακουσα γνωμες εδω μεσα στο σχετικο τοπικ οτι τα ρανφλατ παιζουν και τον ρολο να προστατευουν τις ζαντες με τα σκληρα πλαινα τους απο τους κακους δρομου με λακουβες.και εκει που ημουν ετοιμος να παραγγειλω ξανα ρανφλατ και γιαυτο το λογο και για την ευκολια-ασφαλεια σε περιπτωση σκασιματος ,αντε παλι με το παραδειγμα του φιλου πιο πιανω να αλλαξω γνωμη γιατι συμβαινει το αντιθετο..

λοιπον τι ισχυει τελικα...προστατευουν τα ρανφλατ τις ζαντες απο τις λακουβες η' οχι?
    ας μου δωσει καποιος μια υπευθυνη απαντηση εκτος αν ειναι υποκειμενικο το θεμα...

σορυ εαν ειναι οφ τοπικ.

Περιοχή
    Νέα Πεντέλη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ίσως προστατεύουν από άμεσα χτυπήματα σε λακούβες λόγω του ότι είναι σκληρά, αλλά μπορεί να μεταφερει την πίεση σε όλη τη ζάντα. Πάντως τις δικές μου όταν τις έβαλε στο μηχάνημα τις έβλεπα που "κοσκινίζανε".

Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP