τυπε παρε απο ενα πετ σοπ της γειτονιας σου ενα απο αυτα που φορανε στα σχυλια το χειμωνα θα σου ρθει ποιο φθηνα
τυπε παρε απο ενα πετ σοπ της γειτονιας σου ενα απο αυτα που φορανε στα σχυλια το χειμωνα θα σου ρθει ποιο φθηνα
αντε γεια...
τυπε σε ευχαριστω πολυ....
οταν θα ρωτας τι επαθε το μοτερ του σμαρτ και κανει σαν να ψηνεις ποπ κορν θα σου πω να πας στο Μητερα για τα γεννητουρια!!!
τυπε ειδες ειμαι αλλητηριος χαλαω τα θρεντ ντροπη μου προσεξε μην γινεις και συ σαν και μενα
αντε γεια...
Καταρχάς για να κουκουλώσεις αυτοκίνητο πρέπει να είναι πεντακάθαρο!
Δεν κουκουλώνουμε αυτοκίνητο που έχει σκόνες, λάσπες, νερά κλπ
Επίσης εαν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε ακάλυπτο χώρο είναι καλό να το προσέξουμε ιδιαίτερα
Εαν το έχουμε κουκουλωμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα και ειδικά με τις βροχές το αυτοκίνητο πρέπει να το ελέγχουμε ώστε να μην έχουμε κανένα δυσάρεστο αποτέλεσμα (ξεθώριασμα ουρανού κλπ λόγω υγρασίας)
Ενας καλός και φτηνός (έχει 2-3 διαφορετικές ποιότητες) είναι στην Καραθοδωρή στο Ν.Ψυχικό...
Detailing Madness
Κουκούλα για έξω στο δρόμο ποια προτείνετε?
Παντός καιρού δλδ...
UP YOURS!
θελω αυριο να παω στη ΝΣμυρνη εκει που μου ειπε ο Μιχαλης, να δω!
praktiker πηραμε μια φθηνη και μετα την πιο ακριβη πραγματικα δεν κανουν για τιποτα!
να βρεις μια στο νουμερο του αυτοκινητου οχι Universal, περα οτι προκαλουν ζημια επειδη στανταρ ειναι μεγαλυτερες φουσκωνουν και σκιζονται πολυ ευκολα....και ειναι και χαλια!
μπες στο ergaleioagora.gr κ ριξε μια ματια