Atlas? Στο γερακα?
Ωραιο το μπιακνκι αλλα δεν εχει κλιματισμο. Ηπαιρνει μηπως?
Atlas? Στο γερακα?
Ωραιο το μπιακνκι αλλα δεν εχει κλιματισμο. Ηπαιρνει μηπως?
Κουτσουμπος. Οχι δεν ειχε κλιματισμο, αλλα με τετοιο μοτερ δεν με ενδιαφερει κιολας. Ουτε το Cooper εχει κλιματισμο ομως παρολα αυτα δεν εχω προβλημα. Δεν υπαρχει και χωρος στο μοτερ για τα παρελκομενα γαμωτο. Σταμ φοβερα ψαγμενο αυτοκινητακι ετσι και ευκολα τσακιζει τα βραβους σμαρτ. Το μοτερ πρεπει να το δηλωνεις κανονικα. Απο 1,0 σε 1,3 δεν νομιζω οτι εχεις θεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 13-12-12 στις 14:40
WRC is for boys
GROUP B was for men
Stamatis (13-12-12)
Φαντασου λοιπον τι θα κανει στο Α112? Φανταστικο project για καθημερινο μικρο!!!
WRC is for boys
GROUP B was for men
και το μοτέρ πως το δηλώνεις???
mark e92 (30-12-13)
ωραιες οι μετατροπες αλλα δεν ειναι ακριβως οπως τα λεει ο μητσος.
κατ αρχας το σμαρτ το πληρωνεις γιατι ειναι ενα μετρο πιο κοντο, δεν υπαρχει αλλος λογος, ειναι ο μοναδικος γι αυτο και δεν υπαρχει και αντιπαλος (δεν βαζω μεσα το ασχημομουρικο iq ειναι και λιγο πιο μεγαλο).
αν καποιος δεν εχει αναγκη να εχει τοσο μικρο αυτοκινητο, υπαρχουν παμπολλες επιλογες.
επειτα ειναι και το αλλο. εδω μιλαμε για αυτοκινητα εξυπηρετησης.
σε αυτον τον τομεα ενα παλιο οσο και να το φτιαξεις, θα παραμεινει παλιο.
δεν θα εχει καν ουτε τις ανεσεις που εχει ενα πικαντο ή ματιζ ή οτι αλλο σε αυτην τη κατηγορια.
οποτε ειναι λιγο ατοπο για μενα να παρει καποιος ενα κλασσικο και να τα αλλαξει ολα για να το εχει μουλαρακι για καθε μερα.
GiannisRob (13-12-12), mark e92 (30-12-13), pilot (13-12-12), Ptboul (14-12-12)
Αφου με ξερεις οτι εχω αρρωστεια με τα ωραια και λειτουργικα engine swaps. O Γερμανος το εχει καθημερινο και για αυτο το αφησε injection απλο χωρις τετραπεταλουδα και αλλα τετοια. Για τους λογους που περιγραφουμε ομως πχ το Cooper εχει τετοια τιμη σημερα. Γιατι ειναι κλασσικο και κανει και την δουλεια του στο κεντρο. Anyway στην τελικη ανεβασαμε ενα ακομα engine swap!!!, xxexexexexe.
WRC is for boys
GROUP B was for men
το ξερω οτι σου αρεσουν και συμφωνω κι εμενα μου αρεσουν, αλλα για γουστο, οχι για να κανω τη δουλεια μου.
το τερπνόν μετά του ωφελίμου
WRC is for boys
GROUP B was for men
Bazil Van Sinner (13-12-12)
Αυτά με emgine swap μπορούν να γίνουν νόμιμα???