Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 56

Θέμα: Imola Red F10 M5.....

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ανδρεα δες σε τι τρυπάκι μπαίνουμε καθε φορα που βγαινει ενα καινούργιο Μ...
    Υπήρχε το 30αρι και βγήκε το 36αρι....και λεγαμε οτι σαν το 30αρι δεν.Μεχρι που το συνηθήσαμε.

Βγήκε το 46αρι...και λεγαμε οτι σαν το 36αρι δεν. Μεχρι που το συνηθησαμε.

Βγήκε το 92αρι και παλι η καρδια χτυπούσε για το 46αρι.

Η Μερκελοφυλή ομως δεν εχει συναισθηματα εχει αριθμούς και μόνο.Και απ'οτι φαινεται
    τους ακολουθούμε και εμεις εστω και με καθυστερηση !

2. The Following 9 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

aristent (06-12-12), Bitz (22-12-12), Eleni (21-12-12), katsaraios (06-12-12), Kostas_1 (06-12-12), Nick bmwlover (21-12-12), pilot (06-12-12), Stathis (06-12-12), Vasilis M3 (06-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Μ3 τι εξυπηρετεί;
    Το 535 δηλαδή μπορείς να το τρέξεις νόμιμα;
    Το Μ3 είναι σπορ αυτοκίνητο και όχι 'σπορ λιμουζίνα'.
    Είναι πιο μικρό, πιο ελαφρύ και απευθύνεται σε κάποιον που θέλει να ευχαριστίεται σπορ οδήγηση και να το βάζει σε πίστα.
    Το 535 ούτε αυτό μπορείς να το τρέξεις μόνιμα, αλλά παραμένει γρήγορο (για μια προσπέραση, για να χαρείς το γκάζι) χωρίς να έχει το εξωφρενικό κόστος συντήρησης ενός Μ5.
    Γι'αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ τον λόγο ύπαρξης των νέων Μ5 με τα 500+ άλογα.
    Από το Ε60 και μετά χάθηκε η μπάλα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι μπορει να κανω λάθος και να το μπερδευω με κατι άλλο.Και οχι μόνο τα Μ5 αλλα και άλλες γρηγορες λίμο.Δεν σημαινει ομως οτι απαξιωνω τις ποιο καθαρόαιμες εκδόσεις καποιων μοντελων ,ανεξαρτητως εταιρείας,επειδή δεν ταιριάζουν με τα γουστα μου ή τις ανάγκες μου !

Οτι και οποιοδήποτε μεγαλο γρηγορο σενταν.Για τα γούστα σου καμία για τα γούστα μου πολλά !

Στην πίστα τους χρόνους του CSL φυσικά και δεν τους κανει αλλα οποιος το βαλει δεν σημαινει οτι δεν μπορεί να το χαρεί.Αν θελω να κανω χρόνους δεν θα παρω Μ5,ούτε καν BMW !!Δεν διαβασα να κανει παραπονα κανεις για το ring taxi.

Οτι σχεση εχει το 335 με το Μ3 αλλη τοση εχει το 535 με το Μ5 δλδ καμια.Οσο για το "μήκος" και τις προεκτασεις του δυστηχως στο "ταμειο" γινεται η μέτρηση !

Συμφωνω !

Αποψή σου και φυσικά σεβαστή αλλα πολύ ευκολα "στροφάρεις" ή ειναι ιδεα μου ?
    Μονίμως αναφέρεις το CSL, τι σχέση έχει αυτό και που το ανέφερα εγώ ?
    Φυσικά και δεν συγκρίνω ένα Μ5 με ένα CSL, δεν έχει καμμία σχέση το ένα με το άλλο αυτοκίνητο.
    Τα ring taxi που λες είναι πολύ αργά στο Ρινγκ, γυρίζουν σε ίδιο χρόνο με ένα 330 Ε90...
    Εκτός και αν αυτό το θεωρείς benchmark εσύ ότι το Μ5 είναι γρήγορο σε πίστα.

Δεν ξέρω γιατί με κρίνεις λέγοντας ότι 'στροφάρω'. Δεν νομίζω να σε χαρακτήρισα.
    Ανέφερα την άποψή μου για το Μ5 καθώς και ότι έχω δει ότι οι ιδιοκτήτες Ε60 γουστάρουν ότι Μ5 και αν βγεί (ακόμη και ηλεκτρικό, θα το λατρέψουν αρκεί να είναι Μ5).
    Έχω οδηγήσει Μ5 Ε34 (και τα 2), Μ5 Ε39 και Μ5 Ε60. Το νέο δεν ήθελα να το οδηγήσω, τι να κάνουμε τώρα ?
    Το οδήγησε φίλος μου και μου είπε την δική του εμπειρία και αποφάσισα να μην χάσω το χρόνο μου κάνοντάς το βόλτα.
    Το βλέπω λίγο αφελές να μου λες 'πως εκφέρεις άποψη ενώ δεν έχεις εμπειρία'.
    Οδήγησα 3 διαφορετικά F10 και δεν μου αρέσαν.
    Οπότε άν έχω γενικά άποψη για τα αυτοκίνητα το ξέρω εγώ

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Μ3 είναι σπορ αυτοκίνητο και όχι 'σπορ λιμουζίνα'.
    Είναι πιο μικρό, πιο ελαφρύ και απευθύνεται σε κάποιον που θέλει να ευχαριστίεται σπορ οδήγηση και να το βάζει σε πίστα.
    Το 535 ούτε αυτό μπορείς να το τρέξεις μόνιμα, αλλά παραμένει γρήγορο (για μια προσπέραση, για να χαρείς το γκάζι) χωρίς να έχει το εξωφρενικό κόστος συντήρησης ενός Μ5.
    Γι'αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ τον λόγο ύπαρξης των νέων Μ5 με τα 500+ άλογα.
    Από το Ε60 και μετά χάθηκε η μπάλα.

Μονίμως αναφέρεις το CSL, τι σχέση έχει αυτό και που το ανέφερα εγώ ?
    Φυσικά και δεν συγκρίνω ένα Μ5 με ένα CSL, δεν έχει καμμία σχέση το ένα με το άλλο αυτοκίνητο.
    Τα ring taxi που λες είναι πολύ αργά στο Ρινγκ, γυρίζουν σε ίδιο χρόνο με ένα 330 Ε90...
    Εκτός και αν αυτό το θεωρείς benchmark εσύ ότι το Μ5 είναι γρήγορο σε πίστα.

Δεν ξέρω γιατί με κρίνεις λέγοντας ότι 'στροφάρω'. Δεν νομίζω να σε χαρακτήρισα.
    Ανέφερα την άποψή μου για το Μ5 καθώς και ότι έχω δει ότι οι ιδιοκτήτες Ε60 γουστάρουν ότι Μ5 και αν βγεί (ακόμη και ηλεκτρικό, θα το λατρέψουν αρκεί να είναι Μ5).
    Έχω οδηγήσει Μ5 Ε34 (και τα 2), Μ5 Ε39 και Μ5 Ε60. Το νέο δεν ήθελα να το οδηγήσω, τι να κάνουμε τώρα ?
    Το οδήγησε φίλος μου και μου είπε την δική του εμπειρία και αποφάσισα να μην χάσω το χρόνο μου κάνοντάς το βόλτα.
    Το βλέπω λίγο αφελές να μου λες 'πως εκφέρεις άποψη ενώ δεν έχεις εμπειρία'.
    Οδήγησα 3 διαφορετικά F10 και δεν μου αρέσαν.
    Οπότε άν έχω γενικά άποψη για τα αυτοκίνητα το ξέρω εγώ
    Απο τον τροπο γραφής σου ειπα οτι στροφαρεις ευκολα γιατι δειχνεις να εκνευριζεσαι με το να επιμενεις οτι ειναι μ@λακια.
    Πού ανεφερα εγω οτι δεν εχεις εμπειρία ή αποψη ??
    Για τα δικα μου και τα δικά σου γουστα-προτιμησεις εκανα αναφορα.
    Διαβασε λιγο ποιο προσεκτικα σε παρακαλω και μετα κανε αναφορες περι αφελειας.
    Το csl το αναφερω γιατι είναι μετρο συγκρισης !

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλως η κακως (για μενα κακως) σχεδον ολες οι εταιρειες τα τελευταια χρονια ολο και μεγαλωνουν τα μοντελα σε ογκο.
    Ετσι λοιπον φαινεται οτι η αρεσκεια για τα κορυφαια μοντελα σε δυναμη παιζει ρολο με το μεγεθος σε κοινο - σχεδιαστες-αγοραστες .
    Για αυτο αλλωστε η bmw τα εκανε ολα Μ και τα μεγαλωσε σε ογκο ..
    Προχθες παραδειγμα ηταν παρκαρισμενη F30 μπροστα στο ξενοδοχειο ομορφη αλλα και τοσο πιο ογκωδης απο την Ε90 και περισσοτερο ακομα απο την Ε46.
    Ακομα και διπλα-διπλα να εχεις ενα Μ5 με ενα απλο παλι θα ακουσεις περισσοτερα θετικα για ποιο?? Για το Μ....
    Μην σου κανει εντυπωση Αλεξ ,η ταση να βλεπουν-βλεπουμε τα πιο μεγαλα πιο δυνατα και να μας-τους αρεσουν πιο πολυ η το ιδιο ακομα και αν ειναι ασχημα ειναι "προγραμματισμενη" εδω και χρονια.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλά να λέμε ότι είναι μ@λακια ένα αμάξι επειδή δεν μας αρέσει ή γιατί δεν ικανοποιεί τις δικές μας επιθυμίες χωρίς να το έχουμε οδηγήσει κιόλας είναι κάπως....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτό που λέει ο αλέξης δεν απαξιώνει την σειρά 5, απαξιώνει την φιλοσοφία του Μ5 και μόνο, η οποία είναι βασισμένη σε τραγικά χαζή υπερβολή.

λέγοντας για λίμο και άνεση κτλ κτλ, η καρότσα αυτή άνετα πάει όπως πρέπει να πάει και με την σειρά 540 πχ, ή ακόμα και με 535 ελαφρως γαργαλημένη στα 350 άλογα απο το εργοστάσιο.

ροπή στον θεό, 550 άλογα και όλα αυτά γιατί? ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί και ειδικά η νέα Μ5 πρέπει να είναι συνιφασμένη με τον όρο μοτορσπορτ. αυτό είναι μια μεγάλη μπαρούφα που γνωρίζει ακόμα και το ίδιο το εργοστάσιο...

προσωπικά εγώ δεν το γουστάρω για το μοτέρ του. τα υπόλοιπα όλα με αφήνουν αδιάφορο.

ξεκινώντας πιο πίσω, μέχρι και το Ε39 ήταν μοτορσπορτ. το Ε60 είναι πολύ ωραίο με μοτέρ διαμάντι για σεμινάριο...

το καινούριο τι είναι???

πας με 120 στην εθνική, πατάς μια τρίτη, κολλάς πίσω, τέλος. φτού και απ'την αρχή. πόσες φορές θα το κάνεις αυτό σε ένα αμάξι που η χαρά του να το οδηγείς βρίσκεται στην άνεση, στα ακούραστα χιλιόμετρα, με εξοπλισμό που θα ζήλευε ακόμα και ένα σπίτι. και αυτά όχι μόνο για τον οδηγό, αλλά και για τους συνεπιβάτες.

βρίσκεις μια διαδρομή, μια, δυο, τρείς, πέντε στροφές και λάστιχα φυτίλια, φρένα για πέταμα...

το αμάξι είναι βασισμένο στην ηλίθια υπερβολή που έχει κυριεύσει την αγορά αυτοκινήτου. δλδ έλεος, να ακούς απο το στερεοφωνικό τον ήχο του μοτέρ. τι παπαριά είναι αυτή και ποιος ξεφτίλας σκέφτηκε να βάλει αυτό το πράγμα σε ένα τέτοιο αμάξι δεν μπορώ να καταλάβω. είναι το ίδιο γελοίο με κάποιον που βάζει ένα σι-ντι με ήχο απο ν8 στο αμάξι του. ΜΠΟΥΡΔΕΣ για γέλια.

όσο για τις τριάρες τώρα.

μέχρι και το 46άρι κάθε σειρά ήταν καλύτερη απο την προηγούμενη, άσχετα απο τις μαλακίες και τις υπερβολές που ακούγονται και γράφονται απο 1000 μεριές. έχει επικρατήσει πλέον μια νοοτροπία ότι όσο θεοποιεί κάποιος ένα Ε30, τόσο ανεβαίνει αυτοκινητιστικά στα μάτια του κόσμου. @@ καλαβρέζικα...

όταν είχε βγεί το ε6άρι Μ3, ήταν πολύ μπροστά και ήταν απο τα αμάξια που στο πέρασμα τους άφηναν κόσμο είτε να τον παίζει, είτε να αφαιρείται για κάνα 2λεπτο. ποιός ξεχνάει το ΕΒΟ με τα 320 άλογα και τα αλουμινένια τμήματα για μείωση βάρους. αμάξι με φιλοσοφία και όχι τα σημερινά μπουρδιλίκια.

μετά είρθε το 46άρι. αξιότατος ακόλουθος του Ε36. το πιο πετυχημένο Μ3 μέχρι σήμερα λένε οι περισσότεροι.

το 92άρι ωραίο, γρήγορο, αλλά κατασκευασμένο μέσα στα πλαίσια της υπερβολής και αυτός, όπως τα σημερινά αυτοκίνητα. αναποτελεσματικό με λίγα λόγια.

η μούρλα με τα Ε30 έχει επικρατήσει απο το 2000 και έπειτα. γιατί δεν ξέρω, ίσως κάποιοι θερμόαιμοι με τα γραπτά τους έχουν γοητεύσει πολύ κόσμο, κάνοντας τους να μιλάνε για ένα αμάξι που οι περισσότεροι δεν έχουν καν δεί μπροστά τους.

τεσπα, όλα ονομάζονται μάρκετινγκ και σωστά αμάξια για τον οδηγό δεν φτιάχνονται πλέον.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (06-12-12), Leonidas_E39 (21-12-12), mark e92 (21-12-12), Nick bmwlover (21-12-12), soc12r (06-12-12), Stathis (06-12-12)

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εχει αλλαξει πια η εννοια του σπορ παιδια..ο καρκινος της αμερικης ηρθε και στην ευρωπη.
    Ενα αμαξι πλεον για να ειναι σπορ χρειαζεται 500+ ιππους, 2,5+ τοννους 150 κιλα ροπη, 25 ηχεια mark levinson 1500 βατ, σαλονι απο δερμα οξυριγχου αλλα του βορειου ατλαντικου,ζαντολαστιχα 385 επι 22 και εκτοπισμα τρακτορα....
    Ετσι κατατρεφεται η εννοια ''σπορ''.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas72 : 06-12-12 στις 15:49

10. The Following 3 Users Say Thank You to andreas72 For This Useful Post:

alexk (06-12-12), Leonidas_E39 (21-12-12), Thomelef (06-12-12)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

ΆλεΞ στο ποστ του Ανδρεα αναφέρεται η παράθεση και στην ερώτηση που του έκανα εγώ καΙ μόνο σ'αυτό. Μέχρι τότε έγραψες ότι σου είναι αδιαφορο όχι ότι είναι μ@λακια. Παρερμηνευθηκε το " χωρίς να το έχουμε οδηγήσει".

Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια εχετε δει τι αλμα εχει γινει στην καταναλωση σε σχεση με την δυναμη?ειναι αλματα τεχνολογιας αυτα δεν ειναι απλα πραγματα......δεν μπορεις να το βγαλεις χειροτερο απο το προηγουμενο γιατι απλα δεν ειναι τεχνολογικα....και ειναι γνωστο οτι καθε φορα π βγαινει το επομενο μοντελο ξινιζουμε και ολο και κατι δεν μας αρεσει..και στο τελος αλλαζουμε γνωμη

Rides
    2

Προεπιλογή

το ιμολα ροτ μαζι με το λαγκουνα σεκα ειναι απο τα αγαπημενα μου χρωματα (μαζι με το σεπανγκ βεβαιως!).

αν ειναι να αγοραζουμε αυτοκινητα με γνωμνα τη μεταπωληση, τοτε το μαυρο με μπεζ σαλονι ειναι μονοδρομος!!

Μήπως μεγαλύτερο "μήκος" στον ιδιοκτήτη ?

14. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

aristent (06-12-12), Leonidas_E39 (21-12-12)

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP