dark knight (27-11-12)
Panos 316T (27-11-12)
joseph (27-11-12)
για οσους εχουν αμφιβολιες με ενα τηλ. σε καποια αντιπροσωπεια στο τμημα ανταλλακτικων με τον αριθμο πλαισιου σου λενε αμεσως αν ηταν με το m πακετο απο τη μανα του...
εμενα ειχε (4θυρο 96'):
-μαυρο ουρανο και κολωνακια
-σπορ καθισματα (εχουν πιο χοντρα πλαινα απο τα απλα καθως και το μαξιλαρακι που τραβιεται εξω στα ποδια).
-τριακτινο τιμονι με το καπακι srs airbag
-λεβιε με την τριχρωμια (χωρις να γραφει M)
- μ-πακ προφυλακτηρες μπρος-πισω
- μ-πακ μασπιεδες στα πλαγια
- 16αρες ζαντες το σχεδιο ''αραχνη'' που δειξατε πριν
- σπορ αναρτηση (αντριστρεπτικες 25,5+18,σπορ ελατηρια 1,5 cm κοντυτερα και αμορτισερ τα οποια δεν υπηρχαν φυσικα οταν το πηρα).
τωρα τα υπολοιπα που γραφτηκαν (λευκα φωτα,τριτο στοπ,φαρδιες καρδιες κ.λ.π.) εχουν σχεση με την χρονολογια παραγωγης και οχι με το αν ειναι μ-πακ...
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Panos 316T (28-11-12), Skyline_IS (28-11-12)
Panos 316T (28-11-12), Skyline_IS (28-11-12)
https://www.rubmw.ru/vincode/eng/
Βάζεις τα 7 τελευταία ψηφία του αριθμού πλαισίου (VIN) και σου λέει μέχρι τασάκι αν είχε από τη μάνα του!!![]()
BMW 320ci AC Schnitzer
aristent (29-11-12)
Πολύ χρήσιμο εργαλείο αλλά έχει τις αδυναμίες του...αν π.χ. η έκδοσή σου έχει στάνταρ κάποια πράγματα, τότε δεν θα στα αναφέρει και θα αναρωτιέσαι εσύ μετά τί συμβαίνει.
Για παράδειγμα έχω ένα δίλιτρο Ζ3: από το εργοστάσιο το αμάξι έχει και μπλοκέ διαφορικό αλλά και Antispin (ASC) και όμως βάζοντας το σειριακό μου αριθμό δεν μου βγάζει ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Οπότε κάποια πράγματα που υποψιάζεσαι ότι τα έχει το αμάξι αλλά δεν αναφέρονται στη λίστα του rubmw.ru πρέπει εσύ πλέον ο ίδιος να τα ψάξεις περισσότερο π.χ. σηκώνοντας το αμάξι κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gupakos : 29-11-12 στις 08:45
Εμενα γιατι μου εμφανιζει να κανω συνεχεια πραξεις ????
η επιβίωση του ηλιθίου.
maintenance (29-11-12)