Εδώ είσαι:
https://www.hirensbootcd.org/download/
Το κατεβάζεις, το γράφεις σε CD, restart απο το CD. Εχει αρκετά εργαλεία για να τσεκάρεις το δίσκο σου
Εδώ είσαι:
https://www.hirensbootcd.org/download/
Το κατεβάζεις, το γράφεις σε CD, restart απο το CD. Εχει αρκετά εργαλεία για να τσεκάρεις το δίσκο σου
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
Kostas_1 (01-11-12)
Kostas_1 (03-11-12)
Ένα πολύ καλό εργαλείο που χρησιμοποιώ εγώ για τον δίσκο έιναι το
HD Sentinel δοκίμασε το, για να δείς την κατάστση του, πρίν προβείς σε τυχόν αλλαγή.
Πάντως αν σκέφτεσαι αλλαγή δίσκου, κακά τα ψέματα οι ssd πετάνε και πλέον είναι και σχετικά φθηνοί 1¤/Gb
Τώρα εάν βαρίεσαι, όπως εγώ να ξαναπερνάς προγράμματα υπάρχει το Ninite επιλέγεις βασικά apps απο κάθε κατηγορία (υπάρχουν αρκετά αξιόλογα Freeware) κατεβάζεις τον Installer και τέλος.
Kostas_1 (02-11-12)
Εγω παντος εχω 7αρια 32bita σε p4 3.2 με 478 socket !!!! Σαν βασικο υπολογιστη με 2 γιγα ραμ και το συστημα πεταει....και μητρικη msi του κωλου γτ η ασους τα παιξε....σκληρο ομως wd raptor.με 10000 στροφες επανω για οσους ξερουν....αρα το λαπτοπ σου ειναι μια χαρα και θες μονο ενα φορματακι
Kostas_1 (03-11-12)
Μαλλον παμε για καινουργιο σκληρο. Αυτος φαινεται να τα εχει παιξει και προκαλει τα προβληματα.
Οχι ssd (θα χαριστει στη γυναικα - μια χαρα της ειναι), κανονικο sata θα παρω αλλα στα 7200
Λοιπον σημερα ελιωσα, στραβωθηκα και καινε τα ματια μου ολη μερα παλευα και δουλεια δεν εγινε:
Αgοραστηκε σκληρος, μια χαρα, ξεκιναω να φορτωνω original XP pro SP2 που εχω, μολις ηρθε η ωρα να βαλω τον κωδικο (τον δικο του απο το cd) μου λεει ειναι invalid. Βρε καλε μου βρε χρυσε μου τπτ.
Βαζω τον κωδικο απο τα ΧΡ που τωρα ειναι φορτωμενα και δουλευουν , τπτ
ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠ@#ΡΔΕΛ@ tη μαικροσοφτ να φορτωσω σπασμενα 7αρια? αντε μη κατεβασω και 8αρια, αλλα δεν τα γουσταρω!
Serial Number : ---------------
Serial Number : -----------------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 06-11-12 στις 08:40
θενκς Σταμ, αυριο θα προσπαθησω παλι, κουραστηκα σημερα
εντιτ: ρε συ απο το γκουγκλη τα βρηκες? δεν δουλευει τπτ απο αυτα, τα εχουν κανει μπλακ λιστ, τα δοκιμασα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 03-11-12 στις 20:08
------------------------
Αυτός ο κωδικός δουλεύει σε xp pro sp2. Τον χρησιμοποιώ πολλά χρόνια. Για να καταλάβεις πόσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει,τον ξέρω απ΄έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 06-11-12 στις 08:40
Kostas_1 (03-11-12)
Το σπαστικο που δεν δουλευει το σιντι με τον δικο του κωδικο ειναι ανεξηγητο....