strof (27-10-12)
το εκανα το 2008 οταν πιραμε το αουδι Α5 καινουριο με παραδοση μεσα στο εργ οστασιο στο ινγκολσταντ καπου 80χλμ βορεια του μοναχου....σου λεω κανε το ...θα το θυμασαι και θα το αναπολεις.τα τσολ ειναι και ασφαλεια μαζι και νομιζω οτι 150 που ειπε καποιος φιλος ειναι για 10 μερες, εχει τσολ και για πιο λιγες μερες.Πηγαινε με την πιο πρωινη πτηση ,τα χαρτια θα τα εχεις ετοιμα μια μερα πιο πριν κανει με τηλεφωνο και πιστωτικη καρτα κτλ, πας υπογραφεις το τσιμπας κανεις και βολτιτσα στο μοναχο, εχεις απο ιντερνετ κλεισει και ξενοδοχειο καπου στην β.ιταλια για να κοιμηθεις και να εχεις μαζεψει και λιγο δρομο, ξυπνας καραβακι κι ηρθες, με οικονομικα πραγματα νομιζω οτι μπορεις να το φερεις και στα ισα με τα 850 και θα το γουσταρεις και πολυ.κουραση βεβαια αλλα δεν θα ξεχασω την φατσα του γερμανομπατσου που με σταματησε στο μοναχο γιατι εκανα μαλακια και δεν ηξερα γερμανικα εγω αλλα ουτε αγγλικα αυτος.κατα τα αλλα ολα θα τα καταφερεις με αγγλικα.
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Bazil Van Sinner (28-10-12), Nick bmwlover (27-10-12), strof (27-10-12)
Υπάρχει και Ο δρόμος μέσω της πρώην Γιουγκοσλαβίας που είναι μια χαρά,πιο γρηγορα και δεν μπλεκεισ και με καραβια.ΑΠο ποια πόλη της Γερμανίας το πήρες.Εγω παντός όταν έφερα το δικό μου από Μόναχο ακολούθησα τη διαδρομή ΜΟΝΑΧΟ-ΣΑΛΤΣΤΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΙΕΝΝΗ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΣΚΟΠΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ χωρίς στάση.Αν κανείς και μια διανυκτέρευση πχ Βελιγράδι θα είσαι μια χαρά αξίζει τον κοπο.
strof (27-10-12)
Leonidas_E39 (27-10-12), strof (27-10-12)
δεν ειναι εποχη για τετοιους ηρωισμους. ο καιρος χαλαει.
Hδη στο μοναχο χιονιζει![]()
-------------------
Εγώ πάντως πήγα από Σκόπια-Σερβία-Κροατία-Σλοβενία-Αυστρία στο Μόναχο
και πίσω από την ίδια διαδρομή.Από Θεσσαλονίκη είναι 1500 χιλ περίπου.Θα το
ξαναέκανα ευχαρίστως.Έκαψα περίπου 5 τεπόζιτα πάνε-έλα αλλά πήγαινα τέζα
από Νις και μετά.Χρειάστηκα 14-15 ώρες περίπου με στάσεις ανεφοδιασμούς κτλ.
Είναι εμπειρία αναμφίβολα.Σκόπια πας με ταυτότητα,δεν θυμάμαι για Σερβία τι ισχύει...
Ρώτα σε αστυνομικό τμήμα για σίγουρα.Το διαβατήριο κάνει το πολύ μια
βδομάδα να βγει.
Πανό όπως είπαν και τα παιδιά, αν ήταν Μάιος θα σου λέγαμε όλοι να το κανείς οδικώς, τώρα όμως ο καιρός είναι απρόβλεπτος, δώσε τα 800-900 που σου ζητάνε και φερτο!
joseph (28-10-12)
Ο μονος λογος που δεν θα το κανα ειναι ο καιρος....και ηδη ξεκινησε το χιοΝ-ing !!!!!
Kαι 200ευρω παραπανω να βγαινε,παλι θα το κανα γιατι πολυ απλα "Ολα ειναι δρομος".
υ.γ. εκανα 6 μηνες να το ξεπερασω,οταν ειδα τα μουτρα αυτουνου που με εφερε το ΜΧ5 οδικως απο Γερμανια
![]()
Χωρίς να έχω διαβάσει τα περισσότερα πόστ είναι είδη άκυρα είτε από τιμές είτε από χρόνους.!
Εχω κάνει το ταξίδι πάνω από 50 φορές..
Κανένας δεν ρώτησε από που αρχίζει το ταξίδι η μπορεί και να μην το διάβασα..
Αν είναι νότια Γερμανία τότε δεν έχεις πάνω απο 800 χλμ.
Τα έξοδα σου με καφέ και κατουριμα αν δεν το παίξεις large δεν ξεπερνανε τα 900 ευρο.
alexk (29-10-12)