840 νομιζω κανει.... το σκεφτομαι ειπα Γιωργη... θα δουμε!
840 νομιζω κανει.... το σκεφτομαι ειπα Γιωργη... θα δουμε!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Με καποια κοψε ραψε ισως ειναι η καταλληλη βαση για το εγχειρημα...
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=402923
Good things comes to those who wait...
DIY ANGEL EYES FACELIFT COUPE
DIY ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ E46 COUPE
Dermatis (07-11-12)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
..........πω περασε καιρος απο τοτε που μου μπηκε η ιδεα ...........μου φαινεται τα εξη.....α![]()
Τεσπα σε καμια βδομαδουλα η ταβλετα θα ειναι πανω στο οχημα! Σημερα τελειωσα το χειροποιητο απο εμε παρακαλω πλαισιο για την τοποθετηση ........αγορασα δερμα για να το ντυσω εγιναν δοκιμες κλπ κλπ και ολα οκ εμεινε να αγορασω ενα μετσχηματιστη τασεως απο τα 12V του αναπτηρα στα 9V του tablet και ειμαι οκ..............!!!!
Θα παιχτουν εννοειται φωτο και περιμενω και τα σχολια σας για την ........ομορφια.......του θεματος![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
A8hnaios (12-12-12), katsaraios (12-12-12)
ΜΗ βαλεις την οθονη με το android λειτουργικο εχει παρα πολλα προβληματα ΜΗ την βαλεις!!!!
doctore (12-12-12)
Εγω παντος που το δοκιμασα πανω στο αμαξι πριν μπω στην διαδικασια τοποθετησης μου δουλεψε μια χαρα με την μουσικη του τα βιντεο τις φωτογραφιες εφαρμογες υπενθυμισης σερβις λαδια κλπ κλπ ολα μια χαρα αλλα διαβαζει και usb οποτε οτι θελω βαζω! Και λαβε υποψην σου πως το tablet που εχω τωρα ειναι κινεζια ..........θα παρω αλλο αργοτερα ε το καλο το καλοκαιρι![]()
katsaraios (13-12-12)
Να σημειωσω βεβαια οτι δεν το αφησα οπως ηταν παιχτηκε rootαρισμα και αλλαγη της ROM απο android 2.2 που ειχε σε android 2.3 απο την UBEROID που το κατεβασα απο torrent ............Για να λεμε και του στραβου το δικιο με το 2.2 ειχα θεματα συμβατοτητας οπως οχι PLAY store οχι Youtube και πολλα αλλα ...............Ομως τωρα ειναι πυραυλος για αυτα που θελω !
Γιωργο οπως εγραψε ο φιλοσ πιο πανω εξαρταται απ την εκδοση του android που εχει το καθε tablet. συνηθως αυτη που φορανε αυτη και υποστιριζουν καλα απλα εχουν ενα θεμα πολλες φορες επειδη χρειαζονται ιντερνετ. αλλα αν του βαλεις μια πειραγμενη rom λυνεις πολλα θεματα και αποκτας συνηθως και καινουριες δυνατοτητες
katsaraios (13-12-12)