μην τα σκοτωνετε τα αυτοκινητα αδικα παιδια...
εγω (χτυπα ξυλο) εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος απο το 46αρι και σαν αυτοκινητο, και για την τιμη που το πηρα περσι τι δεκεμβρη 8200 συν μεταβιβαση.
θα το αλλαζα μονο για να ανεβω σε γκαζι. αλογα θελω να πω, οχι υγραεριο.
δημητρη σκεψου καλα πριν το σκοτωσεις για να βαλεις και λεφτα για αντιστοιχο Ε92.
εαν ειναι για καποιο μεγαλυτερου κυβισμου, σε καλη αντιστοιχα τιμη, εκει παω πασσο.
εαν ειναι ομως σε καλη κατασταση, κριμα το αμαξι.
dimtz (04-10-12)
εάν το κουπε έφυγε σε 6 μήνες με 8 τότε το σένταν ζήτημα θα φύγει με 6 μην συγκρίνουμε τ κουπέ με τ αλλά σε ζήτηση
Γιατί κολλατε στο θέμα κουπέ ή σενταν; Πρέπει δηλαδή ένα σενταν να είναι φθηνότερο από όλα τα κουπέ;;; Το ότι έφυγε ένα κουπέ στα 8κ σημαίνει ότι πρέπει να φύγει το σενταν στα 6κ ; Το ότι το ένα είχε παντου γρατζουνιες ενώ το άλλο όχι , το ότι το ένα δεν ήταν Μ-Πακ ενώ το άλλο είναι , το ότι το ένα δεν είχε δερμάτινο ενώ το άλλο έχει ; Αυτά δεν λένε κατι ;
Έχω και άλλο παράδειγμα απελπισίας, επίσης φίλου από την ίδια παρέα.
316 κουπε ελληνικό πρώτο χέρι , 65.000 χλμ ατρακαριστο, βαμενος μόνο ο πίσω προφυλακτηρας , δερμάτινα μέσα , καθρεπτες Μ3 γνήσιοι, εσωτερικός καθρεπτης Μ3 , μαρσπιέ Μ3 , εξατμιση από 6κ διμπουκο και δεν θυμάμαι τι αλλα καλουδια...
Το έδωσε χωρίς να το βάλει αγγελία χωρίς τίποτε 5000 σε ένα μαντρά 3 τετράγωνα από το σπίτι του!
BILL007 (04-10-12), dimtz (04-10-12), GanKostas-E90 (04-10-12)
δε κόλλαμε αλλά όπως κ να το κάνουμε δε μπορούμε να συγκρίνουμε τ κουπέ με τ σενταν (μιλάμε για ίδια κατάσταση έτσι) έτσι δε μπορούμε να συγκρίνουμε τιμεσ μάντρα με ιδιώτη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ziaba : 04-10-12 στις 07:56
dimtz (04-10-12)
η μεση τιμη στο car.gr ειναι για να εχουν ενα γνωμωνα οι ασφαλιστικες στην εκτιμηση των τιμων αγορας για καλυψη πυρος κλοπης, στην πραγματικη αγορα δεν παιζουν αυτες οι τιμες.
Ο νομος του εμποριου λεει, για ολα υπαρχει αγοραστης, εξαρταται ποσο βιαζεται ο πωλητης να πουλησει...
Με μαθηματικη ακριβεια παντως, οσο κοντευουμε προς το τελος του ετους τοσο περισσοτερο μειωνεται το ενδιαφερον για αγορα...και φυσικα αν αλλαξει ο χρονος φορτωνεται ενα χρονο πανω ως μοντελο!!! με οτι απο αυτο συνεπαγεται.
Eγω λεω να παρεις μια τιμη απο μαντρά και βλεπεις ποσα θα ζητησεις εσυ σε αγγελια πχ. αν σου πει 5000 βαλε 6500 και βλεπεις.
dimtz (04-10-12)
Καληπέρα στην πάρέα ,φίλε μου εγώ στη θέση σου δέν θα τα έδινα για αυτά τα λεφτά είναι κρίμα ,ένα δεν έχει φάει τράκο γερό κράτατο και βάλε κανένα μεγαλύτερο μοτερ και καθάρισες ειδαλιός ανταλαγη αντιπρωσοπεία και ποσο φυσικά στο παίρνουν ,,ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ !!!!!!![]()
bill_m3 (04-10-12), dimtz (04-10-12), GEORGE BMW 316ci (04-10-12), nikos1400 (04-10-12)
dimtz (04-10-12)