Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 50

Θέμα: bmw ε46 τι τιμη να το δωσω?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μπεζ?
    Ναι Γιάννη .

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

μην τα σκοτωνετε τα αυτοκινητα αδικα παιδια...
    εγω (χτυπα ξυλο) εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος απο το 46αρι και σαν αυτοκινητο, και για την τιμη που το πηρα περσι τι δεκεμβρη 8200 συν μεταβιβαση.
    θα το αλλαζα μονο για να ανεβω σε γκαζι. αλογα θελω να πω, οχι υγραεριο.
    δημητρη σκεψου καλα πριν το σκοτωσεις για να βαλεις και λεφτα για αντιστοιχο Ε92.

εαν ειναι για καποιο μεγαλυτερου κυβισμου, σε καλη αντιστοιχα τιμη, εκει παω πασσο.

εαν ειναι ομως σε καλη κατασταση, κριμα το αμαξι.

sent from samsung "smartphone" using tapatalk
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

3. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

dimtz (04-10-12)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εάν το κουπε έφυγε σε 6 μήνες με 8 τότε το σένταν ζήτημα θα φύγει με 6 μην συγκρίνουμε τ κουπέ με τ αλλά σε ζήτηση

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη όπως σου είπαν και τα παιδιά το θέμα είναι εσυ πόσο βιαζεσαι .
    Πρόσφατα πριν 10 μέρες ένας πολύ καλός φίλος πούλησε ένα 46αρι κουπε του 2004 με λιγότερα χλμ από το δικό σου αλλά με φτωχοτερο εξοπλισμό και κάποιες μικροφθορες στο εξωτερικό του , στα 8000. Μάλιστα το αυτοκίνητο έφυγε Θεσσαλονίκη.
    Το είχε βάλει αγγελία πριν το καλοκαίρι στα 8700. Δεν υπήρχε κίνηση ... Το έριξε στα 8200 και ήρθαν δυο ζεστοί. Ενας από Θεσσαλονίκη και ένας από Κρήτη . Και έφυγε στα 8κ όπως σου είπα . Θεωρώ ότι πάνω κάτω στα ίδια πρέπει να παίξεις και εσύ αν θες να φύγει.
    Εγώ θα το ξεκινουσα από τα 8500.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    λεβεντες σκεφτομαι να δωσω το εργαλειο αλλα δε ξερω τι τιμη εχουν τωρα διοτι στο car.gr ειδα πολλες τιμες με μεγαλες αποκλησεις.........................λο πον το εργαλειο ειναι 16αρη 4πορτο χρωμα ασημι γνησιο mpack με δερματινα καθισματα, ατρακαριστο και απειραχτο το μονο που εβαλα εξτρα στο οχημα ειναι η οθονη dynavin , επισης εχει αυτοματο πιλοτο,υπολογιστη ταξιδιου και με 110000 km, οποιος γνωριζει πραγματικα ας μου πει ποσο μπορω να το πουλησω
    edit ξεχασα να αναφερω οτι ειναι 8/2004 μοντελο

Προεπιλογή

Γιατί κολλατε στο θέμα κουπέ ή σενταν; Πρέπει δηλαδή ένα σενταν να είναι φθηνότερο από όλα τα κουπέ;;; Το ότι έφυγε ένα κουπέ στα 8κ σημαίνει ότι πρέπει να φύγει το σενταν στα 6κ ; Το ότι το ένα είχε παντου γρατζουνιες ενώ το άλλο όχι , το ότι το ένα δεν ήταν Μ-Πακ ενώ το άλλο είναι , το ότι το ένα δεν είχε δερμάτινο ενώ το άλλο έχει ; Αυτά δεν λένε κατι ;

Έχω και άλλο παράδειγμα απελπισίας, επίσης φίλου από την ίδια παρέα.
    316 κουπε ελληνικό πρώτο χέρι , 65.000 χλμ ατρακαριστο, βαμενος μόνο ο πίσω προφυλακτηρας , δερμάτινα μέσα , καθρεπτες Μ3 γνήσιοι, εσωτερικός καθρεπτης Μ3 , μαρσπιέ Μ3 , εξατμιση από 6κ διμπουκο και δεν θυμάμαι τι αλλα καλουδια...
    Το έδωσε χωρίς να το βάλει αγγελία χωρίς τίποτε 5000 σε ένα μαντρά 3 τετράγωνα από το σπίτι του!

7. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (04-10-12), dimtz (04-10-12), GanKostas-E90 (04-10-12)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

δε κόλλαμε αλλά όπως κ να το κάνουμε δε μπορούμε να συγκρίνουμε τ κουπέ με τ σενταν (μιλάμε για ίδια κατάσταση έτσι) έτσι δε μπορούμε να συγκρίνουμε τιμεσ μάντρα με ιδιώτη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ziaba : 04-10-12 στις 07:56

9. The Following User Says Thank You to ziaba For This Useful Post:

dimtz (04-10-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

η μεση τιμη στο car.gr ειναι για να εχουν ενα γνωμωνα οι ασφαλιστικες στην εκτιμηση των τιμων αγορας για καλυψη πυρος κλοπης, στην πραγματικη αγορα δεν παιζουν αυτες οι τιμες.
    Ο νομος του εμποριου λεει, για ολα υπαρχει αγοραστης, εξαρταται ποσο βιαζεται ο πωλητης να πουλησει...
    Με μαθηματικη ακριβεια παντως, οσο κοντευουμε προς το τελος του ετους τοσο περισσοτερο μειωνεται το ενδιαφερον για αγορα...και φυσικα αν αλλαξει ο χρονος φορτωνεται ενα χρονο πανω ως μοντελο!!! με οτι απο αυτο συνεπαγεται.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

BILL007 (04-10-12), dimtz (04-10-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Eγω λεω να παρεις μια τιμη απο μαντρά και βλεπεις ποσα θα ζητησεις εσυ σε αγγελια πχ. αν σου πει 5000 βαλε 6500 και βλεπεις.

13. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

dimtz (04-10-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Καληπέρα στην πάρέα ,φίλε μου εγώ στη θέση σου δέν θα τα έδινα για αυτά τα λεφτά είναι κρίμα ,ένα δεν έχει φάει τράκο γερό κράτατο και βάλε κανένα μεγαλύτερο μοτερ και καθάρισες ειδαλιός ανταλαγη αντιπρωσοπεία και ποσο φυσικά στο παίρνουν ,,ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ !!!!!!

15. The Following 4 Users Say Thank You to E461800 For This Useful Post:

bill_m3 (04-10-12), dimtz (04-10-12), GEORGE BMW 316ci (04-10-12), nikos1400 (04-10-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E461800 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καληπέρα στην πάρέα ,φίλε μου εγώ στη θέση σου δέν θα τα έδινα για αυτά τα λεφτά είναι κρίμα ,ένα δεν έχει φάει τράκο γερό κράτατο και βάλε κανένα μεγαλύτερο μοτερ και καθάρισες ειδαλιός ανταλαγη αντιπρωσοπεία και ποσο φυσικά στο παίρνουν ,,ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ !!!!!!
    με αυτο το "καθαρισες" τι εννοεις φιλε μου??
    να το πουλησει θελει ο φιλος οχι να παντρευτει την μαιμου που θα τον χιλιοζαλισουν μετα οι αγοραστες...
    αν θες εξηγησε μας..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

17. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

dimtz (04-10-12)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •