να ο ανθρωπος ο σωστος και αντικειμενικος!!![]()
![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Η αγάπη για την αυτοκίνηση δεν γνωρίζει σύνορα αγαπητέ.
Bazil Van Sinner (02-10-12), oldcarskickass (02-10-12)
s3 θα ελεγα εγω σαν κρυφοαουντακιασ...
MX-5 δίλιτρο αβλεπεί!!!
Μπλοκέ και άγιος ο θεός, συμφωνώ και εγώ!
Αλλά συμβουλή μου, μην πάρει καινούριο, θα είναι μεγάλο θύμα....
Detailing Madness
Μονο που σκέφτεται για καινούργιο αρχίζει με λάθος σκεφτικό.
Ούτε δεκάρα δεν θα έδινα για αυτά τα αυτοκίνητα..
Όχι 40000!!!
Σόρρυ αν είμαι απόλυτος αλλά η μεγαλύτερη χαζομάρα σήμερα είναι να δώσεις λ7 για καινούργιο αμάξι..
Μόνο μτχ.Παίρνεις ό,τι θες σε αυτά τα χρήματα..
Ξανασκεφτήτε το καλά..
Με το που βγεις από την αντιπροσωπεία θα κλαίς τα μισά
UP YOURS!
Bellof-3 (03-10-12), bill_m3 (03-10-12), ghost-rider (03-10-12), nik200 (03-10-12), oldcarskickass (02-10-12), Panos 316T (04-10-12), panose30 (04-10-12), Ptboul (03-10-12), Vassilis ///M (03-10-12)
Θα συμφωνήσω απόλυτα!!
Υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα για αυτή την δουλειά στα μεταχειρισμένα...
Στην τελική πάρε κάποιο μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο με ανώτερο ποσό τα 20000¤ και με τα υπόλοιπα 20000¤ βγάζεις τελη+ασφάλεια+φορολογία + βενζίνες για 5 χρόνια!!!!!
Εκτός να τα έχεις για πέταμα οπότε πάω πάσο !![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Αν και μέχρι πρότινος δεν ήθελα να ακούω για μεταχειρισμένο, πλέον, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η αγορά καινούριου είναι ασύμφορη, εκτός εάν το πάρει καινούριο με την προοπτική να το κρατήσει 10-15 χρόνια, κάτι που είναι πολύ δύσκολο δεδομένου ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο μεταξύ θα το βαρεθεί και θα χάσει πολλά χρήματα στη μεταπώληση λόγω της ραγδαίας απαξίωσης.
Από την άλλη, η αγορά ενός μτχ σπορ αυτοκινήτου, έστω και 2ετίας-3ετίας, θέλει πολλή προσοχή, γνώση και ψάξιμο, δεδομένου ότι οι περισσότερες "ευκαιρίες" αποδεικνύονται τελικά απάτη. Και βέβαια καλύτερα από μερακλή ιδιώτη.
Όσο για το αυτοκίνητο, ένα ΜΙΝΙ R56 Cooper S ή JCW θα ήταν το ιδανικό - τι άλλο θα έλεγα;(άριστη οδηγική αίσθηση,σχετικά χαμηλός κυβισμός-φορολογική ευελιξία, δυνατότητα χρήσης του ως καθημερινού αυτοκινήτου, διαχρονικότητα-διατήρηση κάποιας μεταπωλητικής αξίας σε βάθος χρόνου κλπ., κλπ., κλπ.).
Δυστυχώς οι ρομαντικοί καιροί μάλλον πέρασαν ανεπιστρεπτί και πλέον πρέπει να συνδυάζουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Περί ορέξεως βέβαια...
Panos 316T (04-10-12), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (03-10-12)