Σε ποια περιοχη ειναι το αμαξι;
Παιδια δεν εχω καμια επαφη με μηχανολογικα περα απο τα βασικα. Αλλωστε γι' αυτο ανοιξα και το θεμα μιας και υπαρχουν καταρτιμενα ατομα που εχουν γνωση του αντικειμένου να μου πουν περι τινος προκειται, αλλα και παλι το αυτοκινητο πρεπει να ελεγχθει ωστε να βγει σωστη διαγνωση. Τωρα οσον αφορα το χρονο που το αφησα αναμμενο, το αφησα με βαση προηγουμενων απαντησεων σας και ελεγξα απο κατω για τυχον διαρροη και οντως δεν υπηρχε.Ο mpower εκφερε την αποψη του που δεν ειδα κατι μεσα σε αυτο το διαστημα.Θα το ελεγχω και οπως προανεφερα εαν τυχον δω εστω και μια σταγονα,φωναζω την οδικη και παει συνεργειο.Στην Αθηνα βρισκεται το αυτοκινητο.
Kostas_1 (30-09-12), m-power_01 (30-09-12)
Ωραία, αφού ειναι αθήνα έχεις συνεργείο κοντά σου.
Πηγαίνεις αύριο το πρωί για να σου φύγει το άγχος.
Το κυκλωμα του νερου μπορει να σε τρελανει. Εχω δει φοβερα πραματα με διαρροες νερου.
Μπορει να σταξει μια φορα και να μην ξανασταξει.
Μπορει να αδειασει το ψυγειο και να μην δεις διαρροη
Μπορει να εχει αδειασει ολο το ψυγειο και να μην ανεβει η θερμοκρασια(σε γιαπωνεζικα και κορεατικα).
Αν το ψυγειο σου αδειαζει αλλα δεν βλεπεις διαρροη,ειναι σχεδον σιγουρο οτι αρπαξε η φλατζα. Ριξε και μια ματια στα λαδια.
Bazil Van Sinner (03-10-12), Kostas_1 (01-10-12), mark e92 (03-10-12), Ptboul (01-10-12), vasilis e46 (03-10-12)
μηπωσ ήταν η τάπα κ την ώρα που συμπληρωσεσ παράφλου τ έβαλες σωστά κ όλα οκ
H ταπα ηταν καλα κουμπωμενη οποτε δεν νομιζω να ηταν απο εκει η διαρροη.Κατι αλλο τωρα, γνωριζεις εαν το νερο απο το κλιμα σταζει στο κεντρο λιγο πιο πισω απο τον μπροστα αξονα? Επειδη δεν το ειχα προσεξει παλιοτερα και τωρα το ελεγχω καθημερινα, παρατηρησα πριν λιγο να σταζει απο εκει και ελπιζω να ειναι αποκλειστικα απο τον κλιματισμο.
όταν συμπληρώσες μολισ ζεσταθείκε απλά τα ξεράσε από τ τάπα κ πέρασαν μέσα από τουσ αέροαγωγουσ δ είναι ΤΠΤ εάν τ έκανε μια φορά κ έφτασε η στάθμη εκεί που πρέπει
υ υ. εξαεροση έχεις κάνει?
vasilis e46 (03-10-12)
vasilis e46 (03-10-12)