Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 62

Θέμα: Αλλαγη μπαταριας κλειδιου ρομβος!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν εχει καει κατι απλα θα καψεις 180ε για να το αντικαταστησεις!!!εκτος ΑΝ το immobiliser σου ειναι σε ξεχωριστο τσιπακι και αγορασεις ενα κλειδι μεταχειρισμενο,το κοψεις παρεις την πλακετα τηλεχειρισμου απο μεσα και την βαλεις στο δικο σου και το προγραμματισεις να δουλευει με το δικο σου κελιδωμα! ολα αυτα ΑΝ εχεις ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ τσιπακι immobiiser
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάνο εμένα είναι έτσι, το τσιπάκι είναι εκεί που αρχίζει το κλειδί;
    Attached Images Attached Images

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    1

Προεπιλογή

οχι το τσιπακι δεν ειναι αυτο που εχεις σημαδεψει ειναι πανω στο κλειδι σου. αν ειναι ξεχωριστο ειναι ακριβως οπως της φωτογραφιας που ανεβασα.την κολληση και την αποκολληση της μπαταριας την εκανες εσυ?δεν μου πολυαρεσουν οι κολλησεις που βλεπω. το κυριοτερο στην αποκολληση αν δεν ειχες τρομπα αναρροφησης παιζει να εκανες ζημια σε αγωγο. δοκιμασε λιγο τις κολλησεις να τις φτιαξεις και τσεκαρε μηπως εχεις κοψει καποιον αγωγο γυρω γυρω.επισης δοκιμασε να βαλεις το κλειδι πανω στο αμαξι και να το κυκλοφορισεις λιγο μηπως και φορτισει η μπαταρια. αν εχεις πολυμετρο μετρησε την και δες αν εχει σωστη ταση.

υγ υπαρχει και σεναριο να εκαψες το κυκλωμα λογο στατικου ηλεκτρισμου απ το κολλητηρι σου που δεν εχει καλη γειωση

4. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (14-01-13)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το τσιπάκι είναι επάνω στην πλακέτα εννοής; Η μπαταρία δείχνει 2,95 v. Οι κολλήσεις φαίνονται έτσι γιατί είχα κολλήσει δύο καλώδια και είχα βάλει την καινούργια πριν βγάλω την παλιά. Δεν νομίζω να φορτίζει η μπαταρία επάνω στον διακόπτη, εφόσον δεν έχει καμιά επαφή...

Rides
    1

Προεπιλογή

η μπαταρια του κλειδιου φορτιζει απ τον διακοπτη του αυτοκινητου επαγωγικα.ναι ειναι κολλημενο πανω στην πλακετα σου το τσιπακι. δοκιμασε ξανα τις κολλησεις σου αυτο που σου ειπα μηπως εκοψες τπτ. μηπως εκανες κανενα βραχυκυκλωμα πουθενα δλδ σκεπασες κανα 2 επαφες με καλαι?εχεις τρομπα απορροφησης να καθαρισεις τις κολλησεις σου και να τις ξανακανεις?με τι κολλητηρι κολλας?

7. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (14-01-13)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχω τρόμπα απορρόφησης. Θα το κοιτάξω αύριο. Με λεπτή μύτη. Όταν λες επαγωγικά τι εννοής; Δεν πρέπει νά εχει δύο πόλους (+,-) για να φορτίση;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sierra : 14-01-13 στις 00:54

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημέρα. Την ξεκόλλησα τα καθάρισα και την ξανακόλλησα αλλά τίποτα...

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τωρα πηρα χαμπαρι το θεμα.......
    Λοιπον εφοσον το ελεγξες για λαθος κολησεις......θα παρεις ενα πολυμετρο και θα δεις τασεις ετσι ωστε να δεις αν ολα λειτουργουν κανονικα και δεν εχει καει τιποτα......Επισης εφοσον παιρνει μπρος με το κλειδι βαλε το και ας το λιγο με ανοιχτο τον κινητηρα μπας και βραχυκυκλωσε στιγμιαια η μπαταρια και αδειασε!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπα δεν γίνετε τίποτα. Έβαλα και καινούργια μπαταρία, αλλά τίποτα... Δεν ξέρω έχω μπλοκάρει...

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπα δεν γίνετε τίποτα. Έβαλα και καινούργια μπαταρία, αλλά τίποτα... Δεν ξέρω έχω μπλοκάρει...
    Εαν νομιζεις οτι εχεις προσπαθησει τα παντα πηγαινε σε ενα ηλεκτρονικο! Αν εισαι κοντα στον Αγιο Δημητριο μπορω να σου προτεινω
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP